Ptmg_Lietuva 143 Parašyta Sausio 24, 2019 užtruko 2h 3 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Black_Blade 72 Parašyta Sausio 24, 2019 Nelabai patiko, gal gražiau būtų jei būtų ryškesnės, šviesesnės nuotraukos, o dabar man tiesiog nesižiūri. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Kaire_Koja 4.000 Parašyta Sausio 25, 2019 2 valandos? Really? Bet kokiu atveju, man patinka visi žmonės, kurie bando, daro, kuria ir stengiasi. Šaunuolis, nenustok. Man asmeniškai nelabai susižiūri, bet skonio reikalas. Svarbu, kad nesustotum ir su laiku atrasi savo stiliu ir bus labai gerai. keep going. 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Quad_Core 338 Parašyta Sausio 27, 2019 (redaguota) Nu o taip tik darbelis, nu bet kaip mitkafaniui sueis. Redaguota Sausio 27, 2019, redagavo Arnelis_Samperis Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Kofe_Dragger 1.188 Parašyta Sausio 27, 2019 gražu, bet nemanau, kad užtruko ten 2h tas gif'as vienas Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Niike_Touch 23 Parašyta Sausio 28, 2019 trūksta ryškumo 3 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Anti_Esc 73 Parašyta Sausio 30, 2019 Na man tai visai nieko toki Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Enemy_Choke 1.546 Parašyta Vasario 12, 2019 glazuuu senyyyy Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Nike_Killer 1.188 Parašyta Vasario 14, 2019 Atrodo cool, daugiau fantazijos, idėjų ir bus dar geriau. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Gauju_Fanas 11 Parašyta Vasario 26, 2019 Visai gražus, bet per tamsus ir kažkoks sulietas per daug 2 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Istikimasis_Gaujinis 11 Parašyta Vasario 26, 2019 gražus darbelis 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Rico_Pacito 245 Parašyta Kovo 6, 2019 Atrodo super, tik manau reiktu siek tiek vienose gif ft sviesu. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vytautas_Cames 4.760 Parašyta Kovo 7, 2019 Grazu, tik daugiau ryskumo manau riketu. 2 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Mikas_Dziaka_ 23 Parašyta Kovo 10, 2019 Gražiai! 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Lukas_Weed 6 Parašyta Kovo 11, 2019 Sakysi dar tavo? Suveskit GOOGLE ,,forumų parašai“.. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse