Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Afigenas_Mantas

Matas_Ammo

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Afigenas_Mantas
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Matas_Ammo
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Žaidėjas yra anti-cheat komandos narys, bet kaip bebūtų gaila, jis yra korumpuotas. Paklausite kodėl? Visų pirmą situacija su Edvinas_Barise. Grove Street gaujos pavaduotojas Mccarei_Tfozzi jam rašė net gi 2 minutes, kad jis filmuotu Edvinas_Barise, nes jis šaudo iš žemiau dubens, kitaip sakant "varpos". Per 2 minutes žaidėjas bando kuo labiau ignoruoti tai, kad jam yra pranešama kad Edvinas_Barise naudoja silent aim'a, o tai matosi akivaizdžiai. Kadangi jis eina už The Ballas puse, žaidėjas stengiasi jų nestebėti, nors jam tai priklauso. Pasakysi kad esi ne vienas, jūsų yra 6 anti-cheatai? Tu tuo metu buvai vienas online, baninai Grove Street narius, bet The Ballas tau buvo sunku pastebėti nes TAU "kažkas labai floodina". Toliau situacija su Sajanas_Ronaldas. Žaidėjas Matas_Ammo daro jį pzu, mato kad žaidėjas skraido su s0b, kas yra neleistina ir dar rašinėja jam kur skristi. Kaip bebūtų keista, vos tik Edvis_Nero parašė "Sveiki", Matas_Ammo jam davė bana. Sajanas_Ronaldas dirba The Ballas gaujoje, laukėme kol įkels įrodymus apie jį į cheat skiltį, bet dėja taip ir nesulaukėme. Praėjo 24 valandos, bet žaidėjo cheat skiltyje nesimato, kas ir įrodo kad žaidėjas tikrai yra korumpuotas. Pridedu prie Sajano: Sajana su INV pagavo 01-30, o bičas skraidė 02-01, datos truputi skiriasi ne? Ne tie patys įrodymai? Kažkodėl šito tai nemačiau cheat skiltyje :) Aš ir nebandau stengtis, man to nereikia, viskas matosi ir taip akivaizdžiai, kad esi labai stipriai už vieną pusę. Pridedu vėl: Įkast be svarių įrodymų? xd Kokių čia dar gali įrodymu reikėt kai viskas akivaizdu. Sajanas buvo prigautas 01-30, dar dabar pamiršta pranešt? Edvinas_Barise 01-31, dar dabar pamiršai pranešt kad admina turi? Tu turbūt labai stipriai mėgsti juokelius, bet gaila kad tie juokeliai yra darželinoko lygio. Apie kokias mastysenas ir brendimus tu čia gali kalbėt? Prie ko čia dabar tie nesubrendimai. Sarge reikia subrendimo kažkokio, kad turėti kažkokį rimtesnį postą? Ar tiesiog turėti ne riešuta galvoje? Susimastyk Matai, tau buvo sakoma 2 minutes filmuoti Edvinas_Barise, bet tu tiesiog sugebėjai atrašyt: Man floodina. Viskas yra akivaizdu, įrodymai kalba patys už save.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: Anti-Cheat
  5. Įrodymai (BŪTINA):
     
     
    Spoileris

     

     
  6. Įrodymai su Sajanas_Ronaldas
 

66eac4aa140e0ec6ab69924bcd21360d57.png

 

df0aa33ebca402f32625a990c4a48ade911.png

 

21f29acc9f5e2dfb2acefaa6120fe2cf648.png

Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Spręsti jums ar bausti ar ne, bet jeigu tai ir toliau tęsis, viskas manau bus aišku.

 

Pridedu: Edvinas_Barise para prieš tai jau buvo praneštas už silent aim'a, bet nebuvo užbanintas. Temoje aiškiai parašyta kad žaidėjas "Bus praneštas", bet nebuvo užbanintas žaidime ir iki šiol nebuvo, nes vis dar sėdi su 3lvl adminu. Žaidėjas žinodamas kad turi blista toliau sau ramiai cheatino, bet Matui tai buvo nemotais. 

 

925c91ac556c755ee114ef245cba5c44578.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas Afigenai_Mantai, kiek matau nepatinka mano veikla, bet aš tuoj tau viska paaiškinsiu. Pradėsiu viska nuo galo, tai nuo Sajanas_Ronaldas. Sajanas_Ronaldas buvo jau praneštas: 

Ir jam per klaidą nebuvo greičiausiai nuimtas adminas. Aš jį užbaninau 24h ir viskas tuo baigėsi. Kitas Edvinas_Barise. Barise žiūrėjau /pzu ir filmavau. Bumeris gali sutikrinti logus tos dienos. Bet man buvo floodinama /sms ir į teamspeak poke, kad filmuociau kitu žaidėjus. Žaidime buvo 3 anti-cheat nariai: Khai_Oflline, aš ir David_Lewis. Aš pats parašiau Khai_Oflline, kad jį pafilmuotu. Bet klausimas jums, kodėl jūs parašę man, kad turit nufilmavę nuįkėlėt į cheaterius? Arba man į až video? Bučiau jį užbaninęs. Taipogi jau ir Edvinas_Barise irgi buvo praneštas:

Ir po to karo naktį buvo įdėtas į blistą.

Pridedu: Nebesistenk tu, va įrodymai, kai pranešiau barise, bumeriui buvo pranešta, kad jam atimtu adminą + banx:

Spoileris

122ec0f3b9e6a18a64ef729c0d2faa6c981.png

Ir pamatęs, kad jis dar su admin šiandien dar parašiau:

Spoileris

ebd910f3ad7df849f7abe4677fe9604e623.png

Pridedu: Aš korumpuotas? prajuokinai. Matomai esi užgautas, nes tavo mąstysena mato visus tokius kaip tu. Praradai savo postą už neatsakingumą,
nes esi dar nepakankamai subrendęs. Matyt, aš atvirkščiai - laikausi nustatytų taisyklių, nes aš vertinu tai ką gavau. Žaidime esu
atsakingas už čyterių filmavimą, tai ir darau, kaip pavizdys Sajano nuosprendis buvo ganai senai įkeltas ir per klaidą buvo užmiršta pranešti bumeriui, kad nuimtu adminą + banx. Juokingiausia, kad sakot, jog einu už Ballas, matomai nesuprantat, kad nėra čia pusių, kai prižiūrių kas čheateris. Už gerus dalykus, niekas nerašo pagyrimų, bet vos tik kažkas blogai, iškart kažkas peikia. Atrodo, kad norit tik įkąst, bet be švarių priežasčių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...