Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Zygis_Pahmel

Ar reikia panaikinti teleportus?

Ar reikia panaikinti teleportus?  

64 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia panaikinti teleportus?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, mano nuomone reikėtų panaikinti visus teleportus, nežinau kaip kitiems bet būtų daug įdomiau važiuoti toliau iš taško A į B, žaidimas taptų daug įdomesnis. O dabar užtenka parašyti /tp ir tu atsirandi kur tik nori, užmiestyje būtų daugiau mašinų, vyktų tiesiog žaidime didesnis jūdejimas ir tikrai būtų daug įdomiau žaisti!

 

Situacija, pvz LV rate masiškai šaudo žmonės su ginklais į važiuojančias mašinas, mato kad atvažiuoja teisėsauga. Visi daro /tp, teisauga tiesiog toliau eina dirbti savo kasdienį darba, nes praktiškai nebuvo net darbo, nes visi issitelino, o jeigu nebūtų /tp tai visus masiškai rakintu ir kolegų pagalba visus vestų į jaila ir tikrai teisėsaugai būtų įdomiau.

 

Taksistams manau irgi patiktų važiuoti dažniau užmiestį, negu maltis visada tam mieste ir dauzytis teleportuose į kitas mašinas.

 

Sunku manau būtų teisėsaugai rinkti baudas ir pns, bet manau įprastų, direktorius sumažinus baudų kiekį ir pns. 

 

 

Kas už +rep

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Ignas_Deorro rašė:

Nu jeigu siūlai /tp išimti, tai gal ir /taisyti išimti reikia? :D

Ne, nes manau kiekvienas nemažai pinigų išleidžia vien taisymo, pagalvojus kas tie 500e, bet paskaičius per dieną kiek kartų parašai, tai būna didelės sumos ;D. Tai čia asmeninis reikalas kaip nori taisyti, bet manau būtų gerai pradedant šaudyti į kitą žmogų įsijungti režimas pvz kuris vyktų 5min, kad žmogus negali naudoti komandos /taisyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prieš nes nesąmonė būtų neįdomu žaisti būtų  ei tau reik kad nebūtų /tp daryti tai būk be VIP ir viskas,  nes pvz tu kelį rida ir į tave šaudo ir visi mirs kūrė g bus .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nieko naikinti nereikia, bet pavyzdžiui pabandyti pažaisti su tam tikrais limitais (naudojimo kiekis arba naudojimo laiko tarpai) manau būtų įdomu, nes tada kaip ir minėjai pasirodžius policijai šaudantys turėtų pagalvoti ar mums verta dabar bėgti su teleportu ar pabandyti savo jėgom. Tas pats galioja ir tokioms komandoms kaip /gydyti ar /taisyti, bet bėda tame, kad tiek teleportai tiek gydymo/taisymo komandos yra kaip VIP/ADMIN privilegija ir tai atneša serveriui pelno, tad atimtos ar ribojamos privilegijos serveriui atneš nuostolį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...