Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukaz_City

''situacija serveryje''

Rekomenduoti pranešimai

prieš 17 valandas(-ų), Lukaz_City rašė:

Kaip žinome, senus žaidėjus dažniausiai pakeisdavo nauji, bet tai buvo ganėtinai senokai, klausimas iš karto kyla - kodėl? turbūt paprasčiausias atsakymas yra tas, kad senus žaidimus irgi pakeičia naujesni.

Kalbant apskritai apie SA:MP - šitas žaidimas yra atgyvenęs ne mažą laiką ir kuo toliau tuo mažiau populiarumo sulaukia šis žaidimas - viena iš to priežasčių senus žaidimus pakeičia nauji. Kaip ir SARG projekte ne dažnas atvejis, bet senus žaidėjus pakeičia nauji tad manau jog tai yra pliusas, jog serveris sugeba bent kurį laiką išlaikyti žaidėjų skaičių ir palyginus su kitais serveriais išlaikyti gražų žaidėjų skaičių.:89_clap:

prieš 17 valandas(-ų), Lukaz_City rašė:

Žinoma, daug kas atmeta šį argumentą ir kalba, jog nėra naujovių, kurios realiai vyksta netgi kas 3-dienas ( ar yra toks kitas projektas kuris darytu atnaujinimus kas 3 dienas? - nelabai ) bet žinoma kaikuriem to neužtenka, tai gal problema yra ta, kad jūs tų naujovių nesiūlote? pasiūlymą parašyti nėra sunku ir manau visi sugeba, pridedu ir pačia skiltį, jeigu netyčia neužmatėte tarp šio forumo skilčių: https://sarg.lt/index.php?/forum/10-pasiūlymai-idėjos/

Kad ir kokie tie atnaujinimai būtų - jie vis tiek yra atnaujinimai, o šiame projekte tai yra privalumas, nes dar iki šiol neesu matęs projekto kur dažniau darytų atnaujinimus, aišku manau kuo tolyn tuo sunkiau sugalvoti vis naujų idėjų, kurios galėtų būti geresnes už jau įgyvendintas. Aš pats asmeniškai žaidžiau projekte kuriame rečiausiai vartojamas žodis buvo atnaujinimai, atėjus čia nesitikėjau tokių dažnų atnaujinimų ir iki šiol džiaugiuosi, jog administracijai nėra nusispjaut į serverį.

(tai yra kukli mano nuomonė, jei kažkam nepatinka tiesiog neskaitykit ir praeikit - ačiū):91_thumbsup:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 valandas(-ų), Mafiju_Tevas rašė:

:D kad mafijose/gaujose niekas nežlunga, sistema gera yra, tik, kad naujokui arba ne tiek žinomam žaidėjui nepadeda niekas, ir poto drk po savaitės renka

Taip ju sistema tai gera, bet kaip nezlunga, kad jau jos zluge palyginus kokios budavo seniau. Kad i jas patektum dar turedavai palaukt kol priims nes pastoviai ten nebudavo vietos o atejus tave pratestuodavo visada nors ir xp jau turedavai nemazai, bet neatsivartojai greit ar nenusoviai kito mafijozo 1x1 fsio laisvas net nerasyt gali. O dbr atvarai prie bazes pasitrini arba parasai priimk ir fsio jau tu darbe. Pralosi kariaudamas puse darbuotoju iskart pabega nueina i priesu komanda ir stumia kad zluges ir pns, nors galetu stengtis padaryt geresne komanda kad bent apylygiai karai butu ir veiksmo tada netruktu, bet niekas nesistengia o nori tik nuverst direktoriu greiciau. Net ir senbuviai kai kurie visiem puikiai zinomi nesugeba normaliai islaikyt direktoriu per dalbajobus darbuotojus. Zdz visi zino kame esme bet patys nieko nekeicia tik verkia istisai, man tai px as nebelosiu beveik bet jeigu jum taip blogai tai darykit isvadas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pradedam nuo pradžių , kai servui buvo apie 2-4 metai , tada nebuvo tiek sistemų , tiek turtų ir visiems buvo gerai , tos pačios mafijos direktoriai ir kiti mafijozai galėdavo truputį bet ramiai panaudot cheat ir į tai beveik niekas nekreipė dėmesio , tačiau ir tų cheat tada nedaug tebūdavo , ar palyginam senuosius Konkurentus , tai juk klubas , bet jeigu būtų dabar jie , tai taškytų abi mafijas ir gaujas jeigu ja sujungt , žodžiu to kas buvo nesugrąžinsi ir reikia susitaikyti kaip yra , tegul savininkai ir globalai galvoja kaip įsaugot servą, bet čia kaip melžti metalinę karvę , ji neduos pieno.. tas pats ir su servu , kitais ar dar kitais metais jis žlugs ir to nepakeisim , tiesiog reikia susitaikyti su tuo ir žaisti pastovų, mums mylimą žaidimą ir mėgautis tuo kas dar išlikes beveik dešimtmetį :O , dar vienas dalykas , tai , kad kai CS GO padarė nemokamą , daugelis CS nolaiferių vėl atėjo sago kapot , tikrai manau rudenį pamatysim žaidėjų skaičiu siekiantį net 450 , kas yra tikrai įmanoma , nes ne per seniausiai užfiksavau vienu kartu prisijungus 433 žaidėjus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Siūlau visus iš drk/mafiju/vdb/gauju blistu ištraukt, visiems rconus nuimt ir dar mass unbana padaryt, ir stai jums 600 zmoniu on daily:)

Tie atnaujinimai servo zaideju skaiciaus tikrai nepadidins, nedaug kas ta samp jau pradeda zaist, atnaujinimai gali palaikyt tik esama zaideju skaiciu tikrai nepadidint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Esmė tokia , kad nėra ko norėt iš žaidimo kuris jau antrą dešimtį baigia perlipt.. Žinoma įmanoma ten gerų sistemų padaryt ir t.t Bet ne tas dabar galvoj Bumsiui yra.

Kol sargas generuoja pinigus tol nieko nebus , po metų , gal dviejų , arba kai jau matys ,kad sargui totali šikna tai paims , ištrauks visus iš blistų , rconų ir  t.t  Gal kasdien bus 500 žmonių , bet  Toliau sekmingai gadins ekonomiką ir tada vėl užburtas ratas.  Peace out.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...