Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukaz_City

''situacija serveryje''

Rekomenduoti pranešimai

Visi esame senbuviai, todėl darome kaip senais laikais - užvedame naują temą offtopic'o skiltyje, kad galėtumėm padiskutuoti.

 

Tai pastaruoju metu ką matome šaukykloje ir /vip - serverio situacija blogėja, žaidėjų skaičius krenta, mafijos/gaujos žlunga.

Trečdalį dalykų kuriuos girdėjau bent kelis metus iš eilės, bet viskas kaip yra taip yra. Žinoma, daug dalykų nuvažiavo apačion, bet...

Kaip žinome, senus žaidėjus dažniausiai pakeisdavo nauji, bet tai buvo ganėtinai senokai, klausimas iš karto kyla - kodėl? turbūt paprasčiausias atsakymas yra tas, kad senus žaidimus irgi pakeičia naujesni. Tai nereiškia, kad dar geras oras kieme prie to neprisideda bei žmonės kurie suauga ir palieka žaidimus t.y didžioji dalis bendruomenės jau pilnamečiai, o pats projektas juk greitu metu šves 9-ąjį gimtadienį.

 

Žinoma, daug kas atmeta šį argumentą ir kalba, jog nėra naujovių, kurios realiai vyksta netgi kas 3-dienas ( ar yra toks kitas projektas kuris darytu atnaujinimus kas 3 dienas? - nelabai ) bet žinoma kaikuriem to neužtenka, tai gal problema yra ta, kad jūs tų naujovių nesiūlote? pasiūlymą parašyti nėra sunku ir manau visi sugeba, pridedu ir pačia skiltį, jeigu netyčia neužmatėte tarp šio forumo skilčių: https://sarg.lt/index.php?/forum/10-pasiūlymai-idėjos/

Neskaitant to, yra prižiūrėtojų kurie aktyviai lankosi serveryje ir prižiūri tvarką. O kas įdomiausia, kad teisėsaugoje prižiūrėtojų nėra, bet ten būna reidai, bendros treniruotės, beglių gaudymas per kurį visi susitvarko be jokių pykčių ir kitų problemų - kodėl čia taip yra? Kalbama, jog reikia serveryje daugiau griežtumo iš tų kurie patys taisyklių nesilaiko. Pirma pradėkime nuo savęs, tada nuo kitų.

Mafijos/gaujos tiesiog nebeatneša to pačio įdomumo, nes jums jos tikriausiai atsibodusios. Pati sistema yra ganėtinai sena ir mano nuomone ji galėtu pasikeisti. Tik įdomu, ar kas nors išrastu kažką įspudingesnio nei dabar yra. Bet galim visi pripažint, kad jas pačias sušikome, o ne, kad kažkas kitas kaltas. 

Kaip 2004 metų žaidimas, manau dar viskas gerai, tik ko trūksta tai pačių žaidėjų iniciatyvos link tobulėjimo. Norėčiau žinoma išgirsti ir ką manote jūs.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

krc @Admin_Bumeris, neforcink tu atnaujinimu, padaryk 1 i savaite geriau, bet kazka idomaus ir, kad neapkraut servo - isimk ta, kas yra pasene. Think out of box. Nunerfink tssg, pagerink mafijas. Kaip ir visi zaidimai - balansuok kazka. Tada, kai kazka nunerfini, prasideda pykciai, bet po savaites visi pamirsta. Daug ideju galima pasisemti is rusisku servu, ten sistemos auksciausio lygio. galima serveri pushint po bsk i rp is to jobnuto grp. Pinigu mazinimas serve, kazkokie rewardai, ne uz sedejima g, bet uz kazkokius eventus. krc paskaudo pirstas, esme supratai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 4 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

Taip visada buvo, yra ir bus.

 

Arčiau vasaros žmonės palieką Sarg'ą, dažniausia priežastys - geras oras, nesinori prie +20 sėdėti prie ekrano, ant odinės kėdės ir degintis. Geriau nuvažiuoti pora kilometrų su MTB iki LS pliažo ir išsimaudyti, pakalbėti su draugais, sutikti saulėlydį. Taip pat dabar 10-12 klasės egzaminų laikotarpis, pats praėjau šitą laikotarpį, tikrai reikėjo įdėti pastangų, kad išlaikyti egzaminus, todėl laiko sarg'ui būna vis mažiau. Kai kas net laiko B kategorija šiuo metu arba jau yra išlaikę, kad mašina išlaikyti pačiam reikia irgi pinigų, todėl po mokyklos eina padirbėti ir prisijungia tik minimumą surinkti, kažkas net palieką Sarg'ą, nes supranta, kad neužtenka laiko ir minimumo pasiimti. Aprašiau dažniausias priežastys, jų gali būti ir daugiau.

 

Aš irgi ruošiuosi palikti projektą vasarą, kadangi varysiu padirbėti į užsienį, kad galėčiau išlaikyti save, gal net pasiliksiu ten.

 

Aš neesu kažkoks išgama, invalidas ir t.t. kaip jūs galite pagalvoti, kai matote mane serveryje. Gal būt esu keistokas, bet gyvenime esu daug ramesnis, adekvatus ir siekiantys savo tikslų.

 

Jeigu turiu tokį šansą čia padiskutuoti, tai gal galiu palikti ir prašymą ir atsiprašymą?

- Prašau TTT valdžios ištrinti mane iš TTT nalogo, supratau savo klaida ir jei reikia galėčiau grąžinti visus pavogtus serverio pinigus.

 

- Atsiprašau visų SARG.lt žaidėjų kuriuos apgavau, paveikė lengvi pinigai ir t.t.

Visi kas turi VIDEO ir /israsai nuotrauka pinigai bus grąžinti pagal susitarimą.

 

Geros dienos, belekaciaprirasiau.

#reformed ??? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pasakoji cia apie 12tokus kurie laiko egzus, apie gerus orus ir t.t ir todel tipo apmazejo zmoniu?:D iki 2k15 nebuvo nori pasakyt geru oru ar dviliktoku, kad daug zmoniu buvo?:D visi leavina nes uzpiso senas game modas, cia daugiau nera paaiskinimu :D ir nepades kad sakysi kad cia senas zaidimas, paziurek rusu rp servuose po 1k losia zmoniu ir pastoviai full

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Andrey_Bronislav rašė:

Pasakoji cia apie 12tokus kurie laiko egzus, apie gerus orus ir t.t ir todel tipo apmazejo zmoniu?:D iki 2k15 nebuvo nori pasakyt geru oru ar dviliktoku, kad daug zmoniu buvo?:D visi leavina nes uzpiso senas game modas, cia daugiau nera paaiskinimu :D ir nepades kad sakysi kad cia senas zaidimas, paziurek rusu rp servuose po 1k losia zmoniu ir pastoviai full

Nu nes blt ten rusija :D o cia lietuva

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...