John_Crons 26 Parašyta Balandžio 18, 2019 (redaguota) Taigi, žėjau GFX darbelius, ir prisiminiau kad dar turiu savo GFX effect packa, tai tesiog užsimaniau kažką susukti taip ant greičio :). Laikas : 5-7min - Taigi kalbant apie darba, aš nelabai ir stengiaus, bet aiškiai galėjau geriau, viskas pagal mane į sugrūsta į viena, o kaip sakiau kad tai tik buvo mano "SKILLU" prisiminimas. :) Spoileris Jeigu dar negailėsit, pasakykit kokių gauju/darbu/mafiju tokius bannerėlius norite pamatyti, nes kitą karta bandysiu stengtis :). - CGFX savininkas Redaguota Balandžio 18, 2019, redagavo John_Crons parašas 2 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Redaz_Nissan 85 Parašyta Balandžio 18, 2019 Man gfx sukurk geriau 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Svan_Gan 1.118 Parašyta Balandžio 18, 2019 Tu gal nieko ** daugiau nekelk, dq 1 1 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
John_Crons 26 Parašyta Balandžio 18, 2019 prieš 11 minutes(-ių), Redaz_Nissan rašė: Man gfx sukurk geriau Į až kreipkis Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
John_Crons 26 Parašyta Balandžio 18, 2019 prieš 9 minutes(-ių), Svan_Gan rašė: Tu gal nieko ** daugiau nekelk, dq Jo ok Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Nojus_Lithuania 274 Parašyta Balandžio 18, 2019 Patarčiau krautuve pasidaryt , užsidirbtum ir prie to pačio daugiau patirties butu ir jo darbai tikrai gražus ir verti demesio 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
John_Crons 26 Parašyta Balandžio 18, 2019 prieš 2 minutes(-ių), Nojus_Lithuania rašė: Patarčiau krautuve pasidaryt , užsidirbtum ir prie to pačio daugiau patirties butu ir jo darbai tikrai gražus ir verti demesio Ačiū labai, man laikas nėra brangus, ir man tokių dalyku darymas yra tik dėl linksmumo :) Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Gucci_Vaikuzi 279 Parašyta Balandžio 18, 2019 derinimo niekur nėra, o toliau kažinau, beleka čia, normalia gal. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Enemy_Choke 1.547 Parašyta Balandžio 25, 2019 man prašyčiau youtubei sukurti bannerį, ačiū :* Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Ganja_Rokutis 46 Parašyta Balandžio 26, 2019 neblogai neblogai tik dar reikėtu patobulinti ir bus zjbs. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse