Kornelijus_Kornis Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 :D Kas juokingiausia, tai kad aš jam dar 2017 rugpjūtį rašiau, kad taip atšildyti paskyras yra įmanoma ir kad tegul neduoda AC /aban komandos, nes nesužiūrės kai pradės acc atitirpinėt (arba bent pirma sutvarko ją)... :D Atsakymas buvo toks: Vėliau AC vis tiek gavo /aban komandą, kuri (kaip ir sakiau jam) gali atšildyti paskyrą.
Giedrius_Hunteris Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 Įdomiai susiskaitė laikraštukas
Svečias Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 prieš 3 valandas(-ų), Kornelijus_Kornis rašė: :D Kas juokingiausia, tai kad aš jam dar 2017 rugpjūtį rašiau, kad taip atšildyti paskyras yra įmanoma ir kad tegul neduoda AC /aban komandos, nes nesužiūrės kai pradės acc atitirpinėt (arba bent pirma sutvarko ją)... :D Atsakymas buvo toks: Vėliau AC vis tiek gavo /aban komandą, kuri (kaip ir sakiau jam) gali atšildyti paskyrą. lmao cia tai epic, gal zinai kas ten su bogrovu buvo? prieš 30 minutes(-ių), Jason_Qnert rašė: Vis dar mąstau kodėl aš perskaičiau nes esi cool nigga
Racer_Squad Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 prieš 10 valandas(-ų), Vilius_Evil rašė: nelabai, 10 dienu nebuvo istaisyta kol nuiminejau sauguma ant prados kaip sakant vistiek rasi kita kelia apeit :D
Renis_Auto Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 @Vilius_Evil nu tu cia neblogai uzjudejai, tikrai saunuolis esi : - )
Bond_Alen Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 prieš 12 valandas(-ų), Tomas_Cepelinas rašė: Gera laikraštukas dbr šauk apie bogrova kaip rcone buvo xd Visa info žinau apie Daniel ^.^
Svečias Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 Ką tik, Gangster_Santiz rašė: Visa info žinau apie Daniel ^.^ nu nu nu
Bond_Alen Parašyta Birželio 1, 2019 Parašyta Birželio 1, 2019 prieš 1 minutę, Vilius_Evil rašė: nu nu nu Nes jis pas mane..
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.