Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Daniel_Milan

Bėgimo pasiūlymas

Ar verta savininkui įgyvendinti šį pasiūlymą?  

35 balsai(-ų)

  1. 1. Ar praverstų šis pasiūlymas?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Turiu didelį pasiūlymą, kuris tikrai pamalonintų bėglius. Šį pasiūlymą suskirsčiau į kelis segmentus, kad jums būtų aišku, kam mano manymu to reikia ir to naudą.

1. Pasiūlymas. Kone visuose žaidimuose su policija (pvz. GTA V) įmanoma pabėgti nuo policijos. Kodėl gi to nepadarius sarge? :) Nesvarbu, kiek bėgsi, teisėsauga parodo savo priemones, iš kurių išsisukti neįmanoma, o bėgant vis ilgiau gauni dar daugiau žvaigždučių. Taigi, mano pasiūlymas reiškia, kad sarge turėtų būti galima pabėgti nuo policijos.

 

2. Kuom tai būtų naudinga? Manau, jog tai pagyvintų abiejų pusių (teisėsaugos, nusikaltėlių) gyvenimus. Taip, miestuose būtų šiek tiek daugiau chaoso, tačiau kam mes žaidžiame žaidimus? Taip, tam, kad būtų linksma. Šis pasiūlymas tik pagyvintų serverį.

 

3. Kaip tai įgyvendinti? Būtų galima kažkur pasislėpti porai minučių, o teisėsauga žemėlapyje gauna mirksinčią zoną, kurioje galėtų būti bėglys. (Žinoma nedidelio perimetro.) Jeigu teisėsauga bėglio toje zonoje nesuranda per tam tikrą nustatytą laiką, bėglys praranda bėglio statusą ir gali eiti savais keliais. 

 

Ačiū, kad skaitėte, galite prisidėti prie šios idėjos įgyvendinimo balsuodami viršuje pateiktoje apklausoje.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...