Laurynas_Burovas 316 Parašyta Rugpjūčio 13 (redaguota) Sveiki, sveiki pradedu nuo to, kad dieną iš oro parašė liko 4min į chata.. O dabar spamina su tekstu /tpls Ir nesuprantu niekam daugiau taip nerodo tai čia gal man vaidenasi aš nežinau kas čia per haliucinacijos.. MAN BAISU :( arba aš paranojikas... OMG Spoileris Redaguota Rugpjūčio 13, redagavo Thomson_Drone Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Khai_Offline 3.167 Parašyta Rugpjūčio 13 nžn, man kažkada senai senai panašiai buvo, tai po pc rr susitvarkė viskas Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Laurynas_Burovas 316 Parašyta Rugpjūčio 13 prieš 9 minutes(-ių), Khai_Offline rašė: nžn, man kažkada senai senai panašiai buvo, tai po pc rr susitvarkė viskas Nežinau man irgi čia taip pirma kart :D Bet apsiramino jau dabar lyg :D Paranormal activity Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Steve_Bond 482 Parašyta Rugpjūčio 13 dėl chat id viskas, išjunk timestamp ir tiek, kiek atrodo tekstas tiesiog netelpa kažkas tokio Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Khai_Offline 3.167 Parašyta Rugpjūčio 13 prieš 26 minutes(-ių), Steve_Bond rašė: dėl chat id viskas, išjunk timestamp ir tiek, kiek atrodo tekstas tiesiog netelpa kažkas tokio Jeigu dėl chatid netilptu tekstas, tiesiog nerašytu teksto. Neibent ten adminas per /s rašė kelių žaidėjų pilnus nick kad išsitrintu pirma eilutė ir likęs tekstas antroje eilutėje liko nepaliestas Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Hydra_Pilot 255 Parašyta Rugpjūčio 14 Tas pats kaip su /sms kai parašo buna kad aukštin tekstas stovi kai rašo Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Laurynas_Burovas 316 Parašyta Rugpjūčio 14 prieš 36 minutes(-ių), Vaidas_Killer rašė: Tas pats kaip su /sms kai parašo buna kad aukštin tekstas stovi kai rašo Būdavo ir man šitas bajeris, dabar apsiramine :D Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse