Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arnas_Fruktas

Vygantas_Taspats

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Fruktas 
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Vygantas_Taspats
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Ddos atakos, grąsinimai. Kurį laiką serveryje nebegaliu pažaisti normaliai , nes mane ddosina šis asmuo. Per /vip chata prašiau liautis tai darius,o šis atsakė , jog  "ne" arba "nemoku liautis". O galiausiai vėl patyriau ataką. 
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: Mafijos narys
  5. Įrodymai (BŪTINA): 
  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Krč ką tu čia per š keli ? rašai nenori man pakenkti, bet pats žinai, kad nesu tokio lygio kaip tu ir Merlius, kad dosinčiau nesu dosines ir nedosinsiu toliau, o, kad tave nušoviau ir tu pradėjai nesamonęs rašinėti tai wtf... aš ne daktaras, bet pas daktara tau reiktu apsilankyti patarimas. Išsitraukei laidą norėdamas man pakenkti... kaip ir merlius bandė irgi įkišti Montago ar ką ten tokį išsitraukdamas laidą ir ale jį nudosino... matau mokaisi iš merliaus prastą mokytoja/autoriteta pasirinkai... taip, kad sėkmės ir neapsimetinėk durneliu ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Vygantas_Taspats rašė:

Tu tai juokingas proto invalidas, lyg metu ir turi, bet šūdus darai tai bbž nu nk nereik norėti Merliaus šiknos brolis esi tai nk negali sakyti... pats laidą išsitrauki o poto keli lyg aš tave dosinčiau ? užauk durneliukai...

Dekui, uz tavo atsakyma, vos galiu paskelbti atsakyma, kadangi vel patiriu atakas ir dingsta internetas(tikriausiai tavo darbas, jog netureciau savo zodzio). Tikrai neturiu tikslo traukti laido, nenoriu tau pakenkti, gal galima pazaisti kelis kartus , bet kai tai darosi vos ne kiekviena diena ir mane ddosini pastoviai tai neturiu ko griebtis ir tik rasyti skunda. Pats teamspeake buvai uzsimines, jog nuddosinsi mane ir gyreisi , jog gali bet ka nuddosinti, Todel isitikinau is /vip chate, jog tai buvo tikrai tavo darbas ir pats prisipazinai. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...