Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Garret_Warsh

Serverio ekonomikos pertvarkymas.

Serverio ekonomikos pertvarkymas  

17 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia pertvarkyti serverio ekonomiką?

    • Taip.
      6
    • Ne.
      8
    • Man nerūpi.
      3


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Pražaidęs kurį laiką serveryje pastebėjau įdomų reiškinį - Dauguma žaidėjų turi smarkų finansinį pranašumą prieš kitus žaidėjus ir tai sudaro netikrovišką ekonomiką serveryje. 

Ką tą sakydamas turiu omenyje?

* Dauguma serverio prekių kainų neatitinka tikroviškų kainų ir kadangi šis serveris siekia realumo tai trugdo įsijausti į žaidimą. (Pvz.: Galima nusipirkti kolos už maždaug 50$, o kelionė taksi apsieina minimalia 1000$ kaina.);

* Toks finansinis ne(pranašumas) sudaro nemalonias sąlygas naujiems žaidėjams, nes jiems labai sunku pasiekti finansinio stabilumo lygį,kurį turi senieji žaidėjai. Tai gali reikšti,kad kaikurie žaidėjai neturės motyvacijos toliau žaisti serveryje ir serveris pradės reguliariai prarasti naujų žaidėjų srautą.

Kokie būtų pranašumai ekonominės reformos serveryje?

* Serveris atgautų realumo jausmą, geriau imituotų tikrą gyvenimą. (Pvz.: kola kainuotų 1,50$, o kelionė taksi minimaliai apsieitų 10$).

* Žaidėjai būtų labiau motyvuoti ilgiau laiko praleisti serveryje, stengtis pasiekti finansinį stabilumą; Realumo ir finansinės lygybės jausmas pritrauktų reguliarų naujų žaidėjų srautą.

Kaip būtų galima sklandžiai atlikti tokią reformą, nieko nenuskriaudžiant?

* Serverį būtų galima trumpam laikui atjungti nelabai aktyvią dieną, vėlai naktį (Pvz.: Sekmadienio naktį, kai žaidėjų gan mažai).

* Per šį laiko tarpą galima pakeisti didžiąją dalį serverio kainų (Pvz.: Viską sumažinti iki tikroviškesnių,dviženklių sumų).

* Per šį laiko tarpą galima sumažinti serverio žaidėjų pinigus, matematiškai apskaičiavus ir sulyginus su naujomis kainomis (Pvz.: Grubiai skaičiuojant- jeigu nuo kiekvienos kainos numuštume po nulį, tada nuo visų serverio žaidėjų turimų sumų numuštume po du nulius.).

PLIUS.

* Tai idėja iš dalies susijusi su ekonomine reforma. 

* Ekonominei reformai įvygdžius, į serverį galima įvesti naują darbą su pakvietimu - nekilnojamo turto prekiautojus. Jie galėtų palaikyti tikroviškas serverio kainas, pardavinėti namus ir kitą turtą už logiškas , tikroviškas sumas. (Pvz.: Vietoj to,kad dabar geras namas kainuoja 90000000$, namai būtų pardavinėjami pagal naujas tikroviškas ekonomiką atitinkančias kainas - 9000000$).

*Šis naujas darbas ne tik gerintų serverio kokybę ir interesą serveryje, bet ir užtikrintų,kad nauja ekonomikos reforma nebus suvalkiota.

Tikiuosi kad savo idėja paaiškinau suprantamai ir lengvai įsisavinamai. Jeigu turite klausimų - bandysiu juos visus atsakyti. Taipogi suprantu,kad tokią reforma nebūtų galima padaryti per naktį - tai užtruktų kelis mėnesius ar net daugiau (Dėl matematinių apskaičiavimų ir kodavimo darbo), juk reikėtų pertvarkyti ir namus ir verslus ir visas kitas ekonomines serverio vietas; Tačiau as tikiu,kad serverio kūrėjai tikrai susitvarkytų su šiuo iššūkiu.

Ką manote apie šitą idėją? Turite kokių klausimų? Pradėkime diskusiją.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...