Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Chad_Bissau

Žaidėjo sveikata, būklė.

Apklausa dėl pasiūlymo  

14 balsai(-ų)

  1. 1. Ar Pritariate šiam pasiūlymui?

    • Taip
      5
    • Ne
      9


Rekomenduoti pranešimai

Nesu išsilavines lituanistas, ir kartais dėstau mintis padrikai, bet tikiuosi eis pagauti kampą apie mano pasiūlyma.

Visu pirma intro. Reiketų vienos naujos sistemos medikams bei visiems serverio žaidėjams. Tai būtų PMP-Pirmosios Medicinos Pagalbos(Toliau PMP.) suteikimas. Medikai, savaime aišku šią kvalifikaciją turėtų, nes ju tokia specialybe ir jie tam apmokyti. O paprasti žaidėjai galėtų išsilaikyti PMP kvalifikaciją, praeiti kursus, kad tarkim jei nebūtų medikų, jie galėtų atlikti PMP funkciją savo draugams, ar nukentėjusiems "random" žaidėjams.

Siulau padaryti serveryje sistemą NR2, kuri žaidėjui mirus nenusiūstu iškart jo į ligoninę, kur pralaukus varganas 30sekundžių(ar kiek ten) gali tęsti sumaištį serveryje, ar toliau ekstremaliai išsidirbinėti, o priklausomai nuo sužeidimo jis liktų gulėti jo mirimo(sužeidimo) vietoje. Jį pagydyti ar perkeltine prasme "prikelti" galėtų tik medikai, arba kiti žaidėjai - "gerieji samariečiai" išlaikę PMP kursą, ir turintys kvalifikaciją suteikti tą pagalbą.

 

 Sužeidimai būtų standartiniai:

- Šautinė žaizda. Žaidėjui būtų užfiksuota klinikinė mirtis. Atsitiktinai išmestų kokia šautinė žaizda jam veiksni( Peršautas petys, plautis, dubuo, koja.) Ir žaidėjas gulėtų sužeistojo pozicijoje laukdamas pagalbos.

- Ivairaus laipsnio nudegimai(pagal sunkumą, 4 Lygių). Kurie būtų atitinkamą laiką gydomi.

- Sužalojimai patirti nuo kritimo. Nukritus iš labai aukštai(Fatalinis kritimas), atimamos visos gyvybes, ir žaidėjas patenka į komą(Klinikinę mirtį), (jam po tokio fatalinio kritimo lūžtų abiejų kojų šlaunikauliai) ir jam tektų laukti medikų, ar paprasto žaidėjo, to paminėto - "gerojo samariečio". Pagydžius žaidėją po to Fatalinio kritimo, jam neleistu greitai bėgti(SPRINT) Xminutes .Nukritus iš kiek mažesnio atstumo - tam tikro atstumo, kuris nuima pusė gyvybių ar kažkiek mažiau, jam parašytų kad jam patemptos sausgyslės, ar raiščiai, ir jis nebegalėtų greitai bėgti(SPRINT) Xminučių. Žaidėjas galėtų tą negalėjimo greitai bėgioti laiką sutrumpinti tik aukštai kvalifikuoto asmens- mediko- kineziterapeuto.

- Skendimas. Nežinau ar išeina, bet padaryti kad mirus žaidėjas kažkokios tai animacijos būdu plūduriuotu vandenyje, ir pagalbos teikėjai turėtų jį ištraukti per tikrai griežtą tam tikrą ribotą laiką, nes kaip žinia skendimas gali pasibaigti Klinikine, o ir labai staigiai - Biologine mirtimi.

 

Pats šių sistemų veiksmas vyktų taip, sakykime susišaudymas(numatomas šautinės žaizdos sužeidimas), krenta žaidėjas ant žemės ir atsiduria sužeistojo animacijoje. Kol jis guli sužeistojo animacijoje, jam per tam tikrą laiką turi būti suteikta pagalba:

- Medikai, kurie yra aukštai kvalifikuoti gavę iškvietimą turėtu atvykti pas sužeistąjį, prie jo prieti ir parašyti tam tikrą komandą, ir atsiradus GUI lentelei pradėtį pasirinktą gydmą,( arba be GUI lentelės pavidalo). Pagydžius per tam tikrą laiką(nuo sužalojimo sunkumo) žaidėjas atsistotų, galėtų judėti, bet tik letai vaikščioti ar letai bėgti. Jam norint pilnai atsistatyti gyvybęs ir savo veiksnumą reikėtų įsėsti i medikų automobilį ir ten praleisti X minučių(arba vykti į ligoninę, ir ten praleisti Xminučiu laiko), nuo sužalojimo rimtumo.

Ka daryti kai nėra medikų online?

- Paprasti žaidėjai, turintys PMP kvalifikaciją ir norintys padėti savo draugui,  kurį pašovė - turėtų prie jo prieiti, taip pat parašyti kažkokią komandą, ir prasidėtų gydymas, bet jis užtruktų 2X ilgiau, nei tas laikas, per kurį pagydytų medikai, nes jie savaime aišku nėra šios srities specai, jie tik baigę kursus. Baigus gydyti, sužeistasis atsistotų, ir galėtų lėtai begioti ar vaikščioti. sužeistąjam tada reikėtų nuvykti į ligoninę ir ten praleisti X minučiu, kad pilnai atgaut jėgas, vėlgi priklausomai nuo sužeidimo rimtumo.

 

Pridėkim tai, kad jei nei medikų nei kito pagalbos teikėjo nėra, praėjus X minučiu žaidėjas galėtų pabaigti savo kančias, ir tiesiog mirtų, atsirastų ligoninėje ir turėtų ten laukti ilgesni laiką, nei truktų pats pagydymas. 

Būtų smagu kad serveryje bent truputį pravertėtų gyvybė. Juk gyvybė yra svarbiausia ka mes turime, be jos mes niekas... Manau šis pasiūlymas, jį truputį papildžius tikrai patobulintume visa gyvasties, žaidimo RP sistemą, pakeistume visą Šaudymosi sistemą. O ne vien /vartoti, šaudyti, gaudyti ir po 30 sec vėl tapatį...

 

Ar tai atneštų realistiškumo? - TAIP.

Ar tai sumaišytų Jūsų FKN DM battl'us? TAIP

AŠ žinau kad dauguma gal nesutiksit, ar net nesuprasit esmės, bet WELCOME dalintis papildymais, patarimais, ar kritika. Jei išsireiškiant Jevropietiškai, tai Letz make gaming in GTASA great again, step by stepz.

 

 

Pagarbiai, 

Anonymous PGPGK

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...