Eiti į turinį
Salvis_Gta

,,The Ballas" gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

3b4edb42af53bdf12671952d5c47e08f934.png

 

 

Sveiki visi serverio žaidėjai, taigi kaip žinot buvo renkamas naujasis The Ballas gaujos lyderis. Anketų buvo iš viso 12, pilde beveik visi nauji veidai, bet kodėl gi nepabandžius duoti naujai kartai. Rinkimai užtruko kiek ilgiau nei tikėjausi, nes atsirado problemu su vienu kandidatu, pasitarus su DPKT direktoriaus duoti jam negalėjau, todėl turėjau kuo greičiau išsirinkti kita žmogu kuris atstovautu The Ballas gaujai. Taigi einame prie kandidatų.

 

 

____________________________________________________________________________________________________________

 

 

@Robis_Vendetta - Esi žmogus pildantis jau ne pirma karta į direktoriaus posta, tavo anketa į šį posta buvo geriausia, žaidime gaujos patirties turi virš 200 tūkstančių kas yra nemažai mano manymu, valdžios dar nesi turėjas, bet dirbi jau gan ilga laika pas mus, ir žinau, kad šita darba tikrai išmanysi, ir atliksi savo pareigas tvarkingai. Žaidime tavo veikla buvo gan gera, tu dminai mieste, dalyvavai mafijų veiksme, bei buvai labai aktyvus. Pirma stebėjimo diena tu pražaidei virš 210 minučių, o antra apie 100minučių, kas man parode, kad tu tikrai nori šito posto. Vakar pasikviečiau tave į teamspeak'a, apkalbėjome viska tvarkingai ir tu sutikai būti lyderi, todėl sveikinu tave ir linkiu tau didžiausios sekmės.

 

 

@Mafijozas_Baryga - Įrašiau tave į kandidatus vien dėl tavo patirties bei atsidavimo mafijoms/gaujoms, esi žinomas veidas buvęs ne kartą valdžioje bei suprantantis šita dalyka labai gerai. Anketa tavo buvo trumpa bet aiški, šansu tau gauti direktorių buvo labai daug, bet kaip pradėjau stebėti tavo aktyvuma, nieko gero iš to nepasirodė, tu dvi vienas iš eilės pražaidei po 0 minučių, todėl direktoriaus tu nenusipelnai, todėl linkiu tau sekmės kita kartą ir labiau pasistenk.

 

 

 

e05efeb0acd8ce40650d482b17bac8e9771.png

 

 

NGPT / DPKT

  • Patinka 3
  • Haha 1
  • Liūdnas 1
  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...