Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Kaire_Koja

Greičio matuoklis

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Trumpai apie vieną iš greičio matuoklių (tikiu, kad ir kiti veikia tokiu pat principu, todėl esant galimybei, būtų gerai, kad būtų sutvarkyta, kadangi logikos kol kas – 0). Matuoklis, apie kurį šneku:

 

 

F8y1if5.png

 

Važiuojant keliu, matuoklis fiksuoja ir greičio viršijimą iš šono (???), kur to daryti negali tiesiog fiziškai. Matuoklis yra nukreiptas į /tpdrag pusę, todėl važiuojant pagrindiniu keliu jis niekaip neturėtų matyti ir išmatuoti tr. priemonės greičio:

 

Ei1FVUj.png

 

Viskas dar būtų suprantama ir galbūt būtų galima pripažinti baudą už viršytą greitį, tačiau iškart už kelių metrų yra kitas matuoklis ir realiai viršydamas greitį vienoje, labai labai trumpoje atkarpoje esi 2 kartus baudžiamas:

 

pGTpcoY.png

 

 

Mano manymu, reikėtų sutvarkyti šį (ir jei yra - kitus) matuoklius, kad jie greiti fiksuoti logiškai – tik tos krypties juostų, į kurią (ar nuo kurios, jei fiksuojamas nuvažiuojančios tr. Priemonės greitis) nukreiptas matuoklis.

 

Ačiū už supratingumą.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Khai_Offline rašė:

matuoja greitį spinduliu aplink obijektą, o ne kryptimi kuria jis pastatytas

Nėra svarbu, kokiu principu matuoja. Svarbu, kad jeigu yra galimybę tą būdą pakeisti, kad pakeistų, nes nelogiškai dabar veikia šis matuoklis 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...