Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mantas_Prokuror

Dėl bėglio statuso praradimo

Ar pritariate, jog šiuo atnaujinimu žaidimas taptų įdomesnis?  

36 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariate, jog šiuo atnaujinimu žaidimas taptų įdomesnis?

    • Taip
      25
    • Ne
      11


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki serverio žaidėjai! Nežinau, ar tai jau buvo siūlyta ar ne, tačiau jeigu taip - forumo moderatorių prašau ištrinti šią temą. Taigi, žaidžiant šį žaidimą teko pastebėti, jog teisėsauga turi absoliučią galią, uždėję /bega statusą. T.y. negalima atsijungti, nes iškarto būsi užblokuotas parai laiko. Pabėgti - taip pat neįmanoma, nes kad ir kiek ilgai bėgtum, bėglio statusą prarasi tik tuo atveju, jeigu būsi pagautas.

Norėčiau pasiūlyti, jog po kažkiek laiko slapstymosi, bėgimo ar kitokio neįkliuvimo teisėsaugai šis statusas būtų palaipsniui prarandamas, t.y. po pirmų 5 minučių teisėsaugininkas (-ai) nebegalėtų žaidėjo matyti GPS, t.y. sekti ar pan (nežinau, kokia ten tvarka), tačiau bėglio statusas dar nedingtų. Po kitų 5 minučių asmuo prarastų bėglio statusą ir nebebūtų ieškomas.

Kodėl tai būtų naudinga?

  • Serverio teisėsaugininkai tobulintų savo bendradarbiavimo, vairavimo bei sulaikymo įgūdžius, šį sistema juos motyvuotų kooperuotis bendram tikslui ir žaidimas jiems taptų įdomesnis;
  • Serverio nusikaltėliams, bėgliams ir kitiems pažeidėjams būtų galimybė pabėgti, jiems žaidimas taip pat taptų įdomesnis.

 

Prašau pakomentuoti šią idėja ir išreikti savo nuomonę ar konstruktyvią kritiką bei papildyti mano idėją.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 15 valandas(-ų), Aero_Cool rašė:

Dėl GPS, yra toks dalykas, kad jeigu nera aplink taves 0.40km teisėsaugininko, tavęs neberodo per /sekti:)

Kaip ir minėjo Aero_Cool,zaidejas nutoles nuo teisesaugos dingsta is gps radaro,nera rodoma jo buvimo vieta per /sekti. Pries

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl laiko tai manyčiau reiktų drastiškai ilgesnį dėti, kad tarkim tik po kokių 60 minučių teisėsaugos nepagavimo dingtų bėglio statusas, o šiaip tai idėja labai gera!

Nes nu dabar pripažinkim, bet nėra jokios prasmės net bandyt bėgt, nes vis tiek galų gale tave pagaus, jei nedarysi shady stuff, kad tai išvengti.

Tad tai kaip tik suteiktų kaip tam tikrą goal'ą, jei jau gaudo.

 

Plius prie bėglio statuso dingimo, tai galėtų būti, kad tokiu atveju dingtų ir visi turimi star'ai (ale laksčiau su kokiais 300 star'ų ir nesugebėjo manęs pagaut per 60 minučių - tai dingsta viskas) ir negalėtų bausti už norimus padarytus pažeidimus prieš tai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...