Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arnas_Xerok

Dėl neligybės panaikinimo

Darbų be pakvietimo xp   

13 balsai(-ų)

  1. 1. Darbų be pakvietimo xp turėtų kilti ne tik vairuojant to darbo tr.priemonę ?

    • Taip
      9
    • Ne
      2
    • Neaktualu
      2


Rekomenduoti pranešimai

Tiem kas tingi skaityti: darbuose be pakvietimo "darbų be pakvietimo xp" turėtu didėti ne tik važinėjant su to darbo tr.priemone, lygiai taip pat kaip ir darbuose su pakvietimais.

Sveiki, kadangi taip nutiko, kad likau be savo mėgstamo darbo - pamaniau, kad puiki proga pasikelti darbų be pakvietimo xp ir taip įvykdyti pasiekimus. Tačiau... mane nustebino, kad vien įsidarbinti nepakanka. Įsidarbinus į darba be pakvietimo būtina važinėti su to darbo tr.priemone.

Pavyzdžiui, labai didelės atsakomybės reikalaujantis darbas ugniagesys: gauna pranešima, kad kilo gaisras jis nuvažiuoja į įvykio vietą, tačiau kad galėtų gasinti gaisra jam būtina išlipti. Kokio velnio jam lipti iš transporto priemonės ir dirbti savo darbą jei išlipęs ir gesindamas už tą laiką jis negaus darbo xp ?

Kelininkas: Visi žinom kad kelininkas yra vienas pelningiausių darbų be pakvietimo, ir didžioji darbo dalis kelininkui tenka išlipus iš tr.priemonės ir nešiojant kelių žymėjimus ir aptvarus. Visą ta laika kol jis nuvažiuoja į darbovietę negauna darbo xp.

Yra ir kitų darbų kur nemaža laiko dalį dirbama be transporto priemonės. Manau, turėtų būti rimčiau pažvelgta į šį nesusipratimą. Juk naujokas atėjęs į serverį pradeda nuo darbų be pakvietimo. Pagal tuos darbus jis susidaro įspūdį apie visus darbus, o taip pat iš dalies ir apie tuos kuriuose reikia praeiti atrankas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tu manai visi nrml dirba tuos darbus be pakvietimo? Pvz aš esu šiukšlininkas, tai kurį laiką pakraunu šiukšlių ir viskas, nebedirbu, nes atsibodo. Visą laiką tada važinėju. Bet ir važinėjimas ilgai netrunka. Pasikeliu kokius 100-300xp ir mano darbas baigtas. Šiaip ilgai darbo be pakvietimo nepadirbsi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...