Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mister_Taksi

DIDELIS PASIŪLYMAS LIEČIANTIS APSAUGĄ, TEISĖSAUGĄ IR MAFIJAS/GAUJAS

Ar tokio pasiūlymo reikia sarg.lt serveryje?  

47 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tokio pasiūlymo reikia sarg.lt serveryje?

    • Taip, įdomi idėja, ja papildysiu komentaruose
      41
    • Ne, esu prieš nes... [rašyti komentaurose]
      6


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Labai ilgai galvojau apie šitą pasiūlymą ir galiausiai nusprendžiau juo pasidalinti su visais, nes asmeniškai aš matau viso šito reikalo potencialą, o su Jūsų palaikymu ir įdėjomis jis galbūt ir atsiras serveryje.

 

[LABAI ATSIPRAŠAU, JEIGU TOKS PASIŪLYMAS KAŽKADA BUVO SIŪLYTAS IR ATMESTAS, PLS NO HATE JEIGU KARTOJUOSI

 

Taigi.. Pasiūlymas būtų toks, kad gaujos ir/ar mafijos galėtų apiplėšti serveryje esančius sklypus. Viskas vyktų panašiu principu į bankų ir nark. saugyklų apiplėšimus. Mafija/gauja išsirenka kažkokį jiems patinkantį sklypą, įsilaužia į sklypo signalizacijos sistemą ir iš pačio sklypo išsinesa sakykim 10 dėžių, kurias pristačius į savo bazes jie gautų kažkokią dalį ginklų; kažkokią dalį narkotikų; kažkokią dalį pinigų į /dfondą. [KIEKĮ GINKLŲ/NARKŲ/PINIGŲ JAU SUGALVOTŲ BŪMERIS, KAD NEBŪTŲ PIKTNAUDŽIAUJAMA] 

 

Viskas vyktų panašiai kaip:

Cosa Nostra mafija atvyksta prie /maph X sklypo, vienas iš mafijos narių kažkurioje sklypo pusėje (svarbu ne po juo ar ne virš jo) parašo /isilauzti [maph numeris] ir prasideda visas sklypo signalizacijos "hackinimas" Jis truktų apie ~5-10min, tai tam žmogui kuris įsilaužinėja būtų privaloma likti šalia tos vietos, kurioje pradėjo laužtis į sistemą, nes kitaip suklystum ir viską reiktų kartoti iš naujo. 

[Į DIENĄ BŪTŲ GALIMA APIPLĖŠTI DU~ SKLYPUS]

 

Kas seka toliau ir kaip apsauga susijusi su šiuo pasiūlymu?

Spoileris

Namai, neturintys signalizacijos būs mažiau atsparūs įsilaužimams, kitaip sakant mafija/gauja besilaužianti į sklypą be signalizacijos turės 1/5 šansą neužtriggerinti alarmo ankščiau laiko. [APIE ALARMĄ TOLIAU SKAITYTI TEISĖSAUGOS SPOILERYJE]. Tačiau jeigu sklypas turės signalizaciją, pirktą iš apsaugos, šansas nenupjauti blogo laido iškart kyla iki 1/15. 

Tokiu būdu logiškai žiūrint apsauga pagaliau ir vėl galės pardavinėti signalizacijas, nes per pastaruosius du mėnesius ir tikriausiai per dar ilgesnį laiką niekas jos neprašė ir nepirko.

 

 

Kuo tai bus naudinga mafijoms ir/ar gaujoms?

Spoileris

Na, tai paprastai kalbant, dar viena papildoma veikla, kuria galima bus užsiimti ne karo metu. Jeigu banką ir nark. sargyklą pabodo/nepavyksta apiplėšti, bus galima pulti sklypus. 

Kaip ir minėjau viršuje, sėkmingai įsilaužus ir apiplėšus sklypą mafija/gauja gautų 10 (o gal ir daugiau dėžių) kurias pristačius į bazę gautų kažkokią tai dalį ginklų;narkotikų; pinigų į /dfondą. Taip kad už paprastą ir nelabai sunkų darbelį galima būtų šiek tiek pasipelnyti. 

+ Už šaudymą Jūsų teisėsauga negalėtų bausti būtent sklypo teritorijoje, t.y. jeigu jus pagavo sklype, atima/sunaikina dėžę ir jus paleidžia. Už sklypo teritorijos kaip ir įprastai, /ant, nark atėmimas, ginklų konfiskavimas ir t.t.

 

Kaip teisėsauga susijusi su šiuo pasiūlymu?

Spoileris

Kaip ir į grobimus ar šturmus, dalis teisėsaugos vyktų čia, pagauti nusikaltėlius ir užkirsti kelią nusikalstamai veiklai. Kaip ir minėjau viršuje, dėl alarmo - Jeigu sklypas neturi signalizacijos, apie įsilaužimą praneštų tik tada, kai visa signalizacija būtų nulaužta. Jeigu sklypas turi signalizaciją pirktą iš apsaugos, apie įsilaužimą praneštų praėjus 50 proc. laiko nuo įsilaužimo .Viskas vyktų panašiu principu, "ĮSILAUŽIMAS. COSA NOSTRA ĮSILAUŽĖ Į /MAPH 69 SKLYPĄ IR BANDO JĮ APIPLĖŠTI" tokį, ar kažkokį panašų tekstą teisėsaugininkams praneštų vidurį ekrano arba kelis kartus paspamintų į raciją. O dėl teisėsaugos sričių, kurios vyktų į įsilaužimus, jau nusprestumėt patys ir t.t.

 

Informacija sklypų savininkams

Spoileris

Iš jūsų pačių sklypų niekas nedingtų, nei spintos turinys, nei pinigai paslėpti name ir  kiekvienas namas turėtų po vienodą kiekį nark., ginklų, pinigų. ARBA, kad kiekvieno sklypo galimas pavogti turinys atsispindėtu 10% nuo tikros spintos ir pinigų esančių sklype ir dalis pavogtų gėrių dingtų iš namo.

 

 

Like, share, komentuojam, balsuojam, reiškiam savo nuomonę.

AČIŪ tiems, kas bent dalį teksto perskaitė ir bent iš dalies pritarė šiam pasiūlymui.

 

 

 

EDIT IR GERŲ PASIŪLYMŲ, PASTEBĖJIMŲ KAMPELIS:

v1 - pakoreguota, kad iš sklypų galimai dingtų dalis pinigų/narkotikų/ginklų, tačiau vistiek didžioji dalis išplėštų gėrybių būtų serverio padaryti, taip nepadarant didžiulio minuso sklypų savininkams. // Dėl nematomų sklypų tvorų, tai visada atskristi vieniems galima, kaip ir bandant užimti bazę. Užtruks ilgiau, bet vistiek įmanomas dalykas. O pasišalins lipdami per g, nes abejoju ar būmeris vien dėl to uždraus nematomas sienas

v1.1 - Įsilaužti į sklypus būtų galima tik dienos metu, ir tik į kitų žaidėjų sklypus, t.y. į mafijų/gaujų narių sklypus net neleistų, apsisaugant nuo buginimo

v.1.2 - Galimybė TRV pasikrovimus prijungti prie šitos idėjos.

 

"DAUG DARBO LABAI "DARBŠČIAM IR ĮNOVATYVIAM" SERVERIO KŪRĖJUI, IR VARGU AR AUKOS LABAI "BRANGŲ" SAVO LAIKĄ. BET PASIŪLYMAS VERTAS DĖMESIO. IR MANAU REIKIA, DAR TOKĮ DALYKĄ LEISTI TIK TAM TIKROMIS VALANDOMIS, KAI TEISĖSAUGOS YRA ON, NES NAKTĮ PRASIDĖTŲ BUGINIMAI SU SAVAIS SKLYPAIS (KADANGI PATIEMS SAVININKAMS NIEKAS IŠ JŲ NEDINGSTA)"

 

"Pritariu šiam pasiūlymui, nes atsiranda papildoma veikla, BET. Kaip ir paminėjai spoileryje [Informacija sklypų savininkams] iš namų niekas nedingtų, tai koks tada būtų tikslas pirkti tas signalizacijas ir apsunkinti mafijoms darbą, jei aš (sklypo savininkas) nieko dėl to apiplėšimo neprarasiu? Taip pat, sklypus galima subuginti, vienas sklypas išvis yra netoli cn bazės, egzistuoja nematomos sienos, oro balionai ir panašiai. Tai mano pasiūlymas būtų - gal geriau mafijos/gaujos galėtų įsilaužti į bet kokį namą ir kaip tik ne sklypą (max galėtų įeiti 4 mafijos/gaujos nariai), o iš ten vogti ginklus/narkotikus/pinigus mažais kiekiais, parvežant juos į bazę, o namo savininkam melstis, kad teisėsauga padės :D :

 

"Koncepcija man tikrai patinka. Pamiršai paminėti saugią zoną, kuri pas daugumą būna įjungta. Laužimosi metu saugi zona galėtu automatiškai tam laikui išsijungti, kadangi kaip ir kitų grobimų metu tarp abiejų pusių vyksta susišaudymai."

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

DAUG DARBO LABAI "DARBŠČIAM IR ĮNOVATYVIAM" SERVERIO KŪRĖJUI, IR VARGU AR AUKOS LABAI "BRANGŲ" SAVO LAIKĄ. BET PASIŪLYMAS VERTAS DĖMESIO. IR MANAU REIKIA, DAR TOKĮ DALYKĄ LEISTI TIK TAM TIKROMIS VALANDOMIS, KAI TEISĖSAUGOS YRA ON, NES NAKTĮ PRASIDĖTŲ BUGINIMAI SU SAVAIS SKLYPAIS (KADANGI PATIEMS SAVININKAMS NIEKAS IŠ JŲ NEDINGSTA)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

įdėja gan gera bet manyčiau m/g būtų sunkiau dar į kai kurios sklypus patekt, gi pilna tų nematomų sienų ir t.t tai dar čia reiktų pridėt, kad nebegalima būtų dėti nematomų sienų aplink sklypus dėl šio dalyko, teisėsauga įsibugintu mafijos su gaujom nelabai jau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu šiam pasiūlymui, nes atsiranda papildoma veikla, BET. Kaip ir paminėjai spoileryje [Informacija sklypų savininkams] iš namų niekas nedingtų, tai koks tada būtų tikslas pirkti tas signalizacijas ir apsunkinti mafijoms darbą, jei aš (sklypo savininkas) nieko dėl to apiplėšimo neprarasiu? Taip pat, sklypus galima subuginti, vienas sklypas išvis yra netoli cn bazės, egzistuoja nematomos sienos, oro balionai ir panašiai. Tai mano pasiūlymas būtų - gal geriau mafijos/gaujos galėtų įsilaužti į bet kokį namą ir kaip tik ne sklypą (max galėtų įeiti 4 mafijos/gaujos nariai), o iš ten vogti ginklus/narkotikus/pinigus mažais kiekiais, parvežant juos į bazę, o namo savininkam melstis, kad teisėsauga padės :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Koncepcija man tikrai patinka. Pamiršai paminėti saugią zoną, kuri pas daugumą būna įjungta. Laužimosi metu saugi zona galėtu automatiškai tam laikui išsijungti, kadangi kaip ir kitų grobimų metu tarp abiejų pusių vyksta susišaudymai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai geras pasiūlymas. Mano manymu signalizacija galėtų sumažinti galimybę įsilaužti ar sumažinti laiką per kurį mafijos/gaujos plėštų. Dėl namų savininkų ir jų turto manau reikėtų padaryti,kad kažkokią dalį ginklų ir narkų jie prarastų,tai galėtų priklausyti nuo pavogtų dėžių kiekio. Reikėtų sugalvoti kiek mafijos ar gaujos narių bei teisėsaugos galėų vykti į šiuos plėšimus,kad nebūtų perdaug žmonių. Ar sklypams ar namams man asmeniškai jokio skirtumo,tarkim jei sklypą plėštų,kad neplėšti ten tokio sklypo kur be baldų ar pnš galėtų padaryti,kad būtų galima plėšti tuos sklypus kur būtų panaudota atitinkamas kiekis baldų juose.

Kuo tai padėtų Apsaugos darbui? Žmonės pirktų daugiau signalizacijų,nes dabar jos tiesiog nelabai reikalingos.

Mafijoms/gaujoms ir teisėsaugai  tai būtų papildoma,nauja veikla. Turėtų jau būti nusibodę tie patys karai ar grobimai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tai yra labai panašu kaip miesto zonos užgrobimas. Tiesiog reikia padaryti, kad jeigu mieste yra mafija/gauja užėmusi miesto zona rašytu, kad užimta miesto zona liko 600sek(Taip jau yra rašoma) o jeigu Mafija/Gauja užimtu Namą/Sklypą rašytu, kad "Užpultas /Maph 999 Liko 600sek."  Mafijos/Gaujos Nariai eitu į vidu ir bandytu plešti/vogti grobį, o kiti Gaujos/Mafijos nariai juos saugotu, kad teisėsauga nenušautu viduje esančių žmonių, nes mano manymu jeigu viduje esantys žmonės miršta namas būtų užrakintas ir grobimas/plešimas baigtusi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Franklin_Haze rašė:

tas pats kas sukurt sandelius is kuriu gaujos galetu imti narkotikus arba ginklus tik ten paprasciau

 

prieš 51 minutes(-ių), Jeff_Capo rašė:

Jo visiškai sutinku su haze geriau sukurt sandelius viskas bus papraščiau.

Nematau problemos sandelių sujungti su šiuo pasiūlymu ir/ar pritaikyti tokį pat veikimo būdą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...