Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Afigenas_Mantas

Pasiūlymas gaujoms

Narkotinių medžiagų gabenimas traukiniu.  

58 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reiktu gaujoms tokio atnaujinimo?

    • Taip.
      51
    • Ne.
      7


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi norėčiau pasiūlyti šiek tiek daugiau naujos veiklos gaujoms, manau gaujos prie to tikrai sutiktu, nes tai tik dar labiau pagyvintu gaujų veiklą bei jų kasdienybe.

 

Traukinys kuris važinėja per visa map'a, galėtu būti narkotiku gabenimui gaujoms. Viskas vyktu maždaug taip:

Narkotikų prekeiviai galėtu prikrauti į tą traukinį narkotikų tam tikrą kiekį, savaime aišku jie už tai gautu kažkokia pinigine suma, kad nenueitu į minusą. Tada traukinys pajudėtu, aišku reiktu šturmano, tai čia manau nedidelė problema, gal būt net gi patys gaujos nariai galėtu vadeliot tą traukinį. Kai traukinys pajudėtu, policija gautu kažkokį tais įspėjimą kad pradėjo judėti nelegali siunta. Traukinys sustotu kažkur LS mieste, gaujos nariams turėtu rodyt kažkokia icon'a kad jie matytu kur jis keliauja. Tiek GS tiek TB galėtu imti tą traukinio turinį, tačiau turėtu kovot dėl jo, todėl būtu neblogai jeigu ir staru neduotu toje vietoje kur traukinys sustotu, būtu kažkokia tai zona nedidelė, kad negaut star'u. Aišku paėmęs narkotikų siuntą žaidėjas gautu bėglio statusa, o kad padėti tuos narkotikus, turėtu juos padėti ant savo isidarbinimo pick up'o.

 

Pildau: Jeigu ši įdėja bus įgyvendinta, Ginklų Prekeiviai jeigu turėtu noro galėtu taip ogi kraut ginklus gaujoms, kurie irgi eitu į seifą, kaip ir narkotikai.

@Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Manau kad jeigu labai norės, padarys. Nes šiuo metu mafijoms/gaujoms ir pačiam serveriui tikrai reikia šiek tiek atsigavimo pažiūrėjus į žaidėjų sumą kuri dabar žaidžia. Aišku vasara, nieko nesakau, nenuostabu. Bet palyginus su preitų ir užpraeitų metų vasarą, tai vaizdas ganėtinai liūdnas, todėl manau administracijai tikrai reiktu imtis kažkokių veiksmų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...