Eiti į turinį
Gedas_Mac

Interneto greitis tik 100 Mb/s

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turiu problemą dėl interneto greičio. Turiu planą - 1 Gb/s. tačiau atsidarius control panel ties interneto greičiu rašo 100 Mb/s. Turiu Cat 5e kabelį kuris turi galimybę išspausti maksimalų interneto greitį, taip pat realtek gaming gbe tinklo plokštę. Laidas iš routerio 1 angos įkištas į kompiuterio lizdą. Bandžiau keisti ir duplex tačiau nepadėjo. Gal turit kokių idėju ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 39 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

Neleist laiko namie ir išeiti į lauką?

Na kaip tu mokėsi nemažus pinigus už internetą (kaip TU mokėsi, o ne tėvai duos), galėsi rašyti pasiūlymus ką man veikti laisvu laiku. 
Turiu pasakyti, kad aš nežaidžiu, neleidžiu savo brangaus laiko žaidimams (priešingai nei tu, bandydamas freepost’int ir rinkti pranešimų skaičių forume), šis serveris ne išimtis, tačiau bendruomenė, kurioje tikrai nemažai kremtančių IT specą, viliuosi, kad gali atsakyti į iškilusius klausimus. 
 

PS. Už bereikalingą komentavimą pranešiau, manau tokių kaip tu turėtų būti kuo mažiau. :) Esi toxic’as ir nevykėlis, kuris tai jau tikrai turi pakvėpuoti tyro lauko oro. 

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 7 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

pranesk tu ka nori durneli uz bereiksmi komentavima ir izeidimus dar, man tai nerupi, 0.29eur unbanas kainuoja? Ar cia pinigai? pats esi nelabai protingas, kad negali surast forumo normalaus lietuvisko ir ten paklausti arba fb grupe kokia, tik sarge tokius klausimus ir klausinet debiliuk :4_joy: (man visa gyvenima tevai gali parupint, o tau teks dirbti nemegstama darba ir iki 65 metu taip, poto ilsetis pensijoje 1k bute jei ant tokio ir uzdirbsi) dw.

Gaila, kad su teksto skaitymu ir suvokimu prastai, nėra man čia tikslo nei laiko eiti su tavim į kontaktą. Juokinga ir apgailėtina vienu metu, kada žmogus kalba apie kito protą, pats mokėdamas už unban’us forume. Tikrai įdomus primatas esi. Tau bus labai sunku ateity, jei darbą matuoji pagal pinigus ir dar drįsti kalbėti apie kitų algas, nevykėli. Dirbu aš jau nuo pirmo kurso savo mėgstamą darbą, kurio siekiau jau būdamas mokyklos suole. Tavo tėvai greičiau parūpins tau unban’ą forume nei gyvenimą. Su menkais intelektualiniais pajėgumais sunku suvaldyti didelius pinigų srautus. :) Taip pat siūlau tikrai susirūpinti su savo požiūriu į save ir į kitus, nes kažkas netolimoje ateity tikrai gers kefyrą su bulvėm ir valgys bomžpakius chruščiovkei už minimumą. Sėkmės 

  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Ferdinand_Porsche rašė:

Taip tau puikiai sekasi, tu sieki kažkokio tikslo gyvenime, kurį aš jau pasiekiau. Tu pats išlipęs neseniai iš sarg'o man kažką čia aiškinsi? Butum toks protingas koki cia isivaizduoji nekurtum vaiku forume temos apie interneto greiti, kai niekas cia nieko nesupranta ir bijo paskambinti tiekejams, kaip ir tu ;-) Jei kažkas nepatinka tau ar neužtenka greičio skambink interneto tiekėjui ir dulkink protą, o ne čia kažką bandyk vaidinti vaikinuk. Sekmes

Vien kad sėdi čia ir komentuoji, esi nieko nepasiekęs idiotas su ribotais intelektualiniais pajėgumais. Klausti yra gėris, taip žmonės progresuoja. Priešingai - regresuoja. Off topic’as tam ir yra skirtas.


Be to, noriu pabrėžti, kad ne tavo reikalas kur aš ieškau pagalbos, tai mano atsakomybė. Pasikartosiu, šiame servery yra tikrai nemažai protingų žmonių su kuriais galima diskutuot ir išspręst problemas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 minutes(-ių), Ferdinand_Porsche rašė:

praėjo vos 5-10 minučių tu man jau atsakei, tu gyvenimo neturi apie ką mes kalbame, atnaujini ta foruma kas sekunde jauciu. gerai uzpiso man cia aiskintis kazka, turiu ir kitu reikalu, o ne tik su tavim cia suda malt :D dw

Aš tikrai neprivalau tau teisintis :) ribotas intelektualinis pajėgumas blokuos supratimą.
 

Ką veiksi ? Kokie reikalai ? Auto pliuse naujus bmw eini pasižiūrėt ? Nesivargink, už minimalke bus sunku surast ką nors padoraus. :) kitą vertus, svajones gali nešiotis su savim, kaip antai užsidėdamas automobilio nuotraukas ant profilio ir coverio. Sėkmės gyvenant svajonėse!
 

Linkiu pakeisti savo požiūrį, išmokti kultūringai elgtis, gerbti kitą, domėtis aplinka ir būt smalsiu. Suprasti, kad materialinės vertybės nėra viskas. Tai proto neprideda. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...