Eiti į turinį
James_Offline

įvairiausiu žanrų filmai.

Rekomenduoti pranešimai

Laba Vakara,norėčiau pasidalinti mano top filmais :) Taigi einam prie reikalo.

 

1. 

Pjūklo ketera (2016metų)  10/10 [veiksmo]

th?id=OIP.MgJYf7PYn0ArcNd-dthukQAAAA&pid=Api&P=0&w=300&h=300

 

 Pjūklo ketera(Hacksaw Ridge)- Antrojo pasaulinio karo metu Desmondas Dosas nusprendžia stoti į armiją ir atlikti savo pareigą Tėvynei. Vienintelis minusas – jis yra pacifistinių pažiūrų ir nenoriu į rankas paimti ginklo. Tiesa, tai yra minusas ne jam, o visai jo kuopai ar, netgi, armijai. Iškentęs begalę patyčių ir pažeminimų, jaunuolis visgi gauna teisę atstovauti savo šaliai kruviname mūšyje Okinavoje, neturėdamas jokio ginklo. Būdamas karo mediku jis rizikuoja savo gyvybe, kad galėtų iš mūšio lauko traukti savo tarnybos brolius.

 

 

 

 

 

 

2. Nusikaltelis (2012 metų) 10/10 [kriminalinis]

 

offender.jpg

 

Nusikaltėlis (Offender) - kriminalinis filmas apie vaikiną, kuris tapo nusikaltėliu, kad patektų į kalėjimą ir atkeršytų savo draugės skriaudėjams. Kaukėtas vyras sumuša jauną merginą, kad jinai neduotų parodymų prieš nusikaltėlius. Po šio įvykio pora netenka savo kūdikio, dėl to pašlyja merginos santykiai su vaikinu ir jinai palieka jį. Įpykęs vaikinas sukuria planą kaip atkeršyti nusikaltėliams. Jis sumuša kelis policininkus ir patenka į koloniją, kurioje yra tie nusikaltėliai. Dabar jis vykdys teisingumą savo merginos skriaudikams.

 

 

 

 

 

3. Aš esu legenda. (2007 metų) 10/10 [veiksmo, siaubo, fantastinis]
 
I+Am+Legend+Pack.jpg
 
Baisus virusas sunaikino pusę planetos gyventojų, likę virto vampyrais. Robertas Neville, turintis nepaaiškinamą imunitetą, vienintelis sugebėjo išsaugoti žmoniškumą. Naktį vienišam kareiviui tenka kovoti dėl savo gyvybės, o dieną ieškoti paslaptingo viruso šaknų.
 

 

 

 

 

 

4. Nevykeliai po priedanga (2) (2012 ir 2014) 10/10 [komedija]

02363916.jpg                 th?id=OIP.apR8UMl3XK3pGf4QafdIVwAAAA&pid=Api&P=0&w=300&h=300

 

Policininkai-nevykėliai Dženkas ir Šmidtas nuo pat lemtingo susitikimo akademijoje suprato, kad jų asmeniniai privalumai ir nepataisomi trūkumai šauniai kompensuos skylėto išsilavinimo ir tingių treniruočių spragas. Puskvailių vyrukų duetas apsisprendžia patruliuoti ir saugoti įstatymus kartu. Jie dviese mina ratus dviračiais ir laukia galimybės ką nors areštuoti ar pagaudyti kokį prasikaltusį negerietį.Jaunatviškai atrodantys vyrukai gauna rimtą užduotį, dėl kurios nenori terliotis kiti pareigūnai. Uniformuoti bičiuliai turės apsimesti Sagano vidurinės mokyklos moksleiviais ir išsiaiškinti, kaip vietinis jaunimas gauna mirtinai pavojingas narkotines medžiagas ir kuris protuolis paslapčia organizuoja nelegalią prekybą. Sklando gandai, kad juodus darbelius rezga pats kiečiausias, patraukliausias ir merginų mylimiausias berniokas Erikas.Nuo šiol Dženkui ir Šmidtui teks prisiminti studentavimo laikus ir grįžti prie senų įpročių - vakarais anksčiau praverti namų duris, dažniau bendrauti su tėvais, ruošti užduotas pamokas ir įtaigiai vaidinti moksliukus. Viskas tam, kad nesukeltų įtarimo nusikaltėlių klanui ir neišsiduotų tikrojo pašaukimo. Į mokinių gretas sėkmingai prasiskverbę policininkai iš karto griebia jautį už ragų ir pasisiūlo draugauti su pagrindiniu įtariamuoju. Šmidtas tuoj pat sumoja artimiau pabendrauti su Eriko simpatija Mole, kad dar dažniau galėtų dalyvauti pobūviuose ir akyliau stebėti situaciją.

 

 

Nevykeliai po priedangapirmos daliest ''trailer'' neradau, bet galima suprasti visą veiksmą iš 2 dalies trailer'io

 

 

 

5. Negrąsink Juodžių Kvartalui Gerdamas Sultis Su Savo chebra (1996metų) 10/10 [Komedija]

 

KM259WJ.jpg

 

Filmas “Negrąsink Juodžių Kvartalui Gerdamas Sultis Su Savo Chebra” yra puiki komedija kaip ir kitos su Afro amerikiečiais, pavyzdžiui, “Boyz N the Hood”, “South Central”, “Menace II Society”, “Higher Learning” and “Juice”.
Mes sekame Peleninę, kai jis sugrįžta į namo, į vietą, kur jis užaugo, ir kur tėvą patenkindavo tėvą ir invalidus, amputuotomis galūnėmis draugus. Daug visokių šaunių įvykių įvyksta, pavyzdžiui, Peleninė yra vyresnis, negu jo tėvas ir jo geriausios draugės Loc Dog senelė yra pakvaišusi sena ledi, kuri kaltina jos ekscentriškai pržiūrimą vaiką dėl to, kad jis nėra pakankamai kietas
.

 

 

[Neradau trailer]

 

 

6. Slepynės (2019metų) 9/10 [siaubo]

 

Slėpynės (Ready or Not)

 

 

Greisės  gyvenimas džiaugsmingai artėja prie vienos svarbiausių dienų: vestuvių. Mergina ne tik ištekės už mylimo ir mylinčio savo vaikino Alekso (akt. Markas O'Brien‘as), bet tuo pačiu taps ir senos, kilmingos bei labai turtingos šeimos dalimi. Tiesa, vestuvių dieną jaunikio giminė Greisei pasirodo šiek tiek ekscentriška. Po jungtuvių ceremonijos paaiškėja, kad įspūdis buvo teisingas. Atėjus vidurnakčiui Greisė sužino, kad žmogus, pretenduojantis tapti šios senos giminės dalimi, privalo sužaisti burtų keliu pasirinktą žaidimą, ir tik jį laimėjęs, oficialiai tampa „savu“. Naujoji nuotaka – ne išimtis. Vis dar galvodama, kad tai – kažkoks pokštas, mergina ištraukia kortą su savo žaidimo pavadinimu: slėpynės. Norėdama laimėti, mergina privalo išlikti pasislėpusi iki pat aušros. Pamažu Greisė suvokia, kad pokštu čia net nekvepia: šiame žaidime privalai paslėpti savo gyvybę. Laikrodžiui išmušus dvyliktą, prasideda šiurpiausia medžioklė ir mirties slėpynės.

 

 

 

 

 

 

 

7. Problemo (2018 metų] Lietuviškas 10/10 [komedija] (problemų tvarkytojas tęsinys)

 

maxresdefault.jpg

 

Netikėtai dingus absoliučiai visiems mažo miestelio gyventojams, įtariamuoju tampa vienas iš mieste dirbusių detektyvų. Slėpdamas savo įkalčius, jis įtraukia buvusius kolegas ir samdomus aktorius į žaidimą, kuris jam turėtų padėti atgauti laisvę. „Problemo“ – tai mistinis painaus siužeto trileris, savitos režisieriaus Mariaus Pocevičiaus stilistikos, ironiškas, jungiantis absurdo komedijos ir mistinio trilerio žanrus. Filmas kurtas neturint biudžeto, savanoriaujant tiek aktoriams, tiek komandai, filmuotas per kiek įmanomą trumpesnį laiką, suspaudžiant ir taupant turimus finansinius išteklius.

 

 

 

 

[Linke visas filmas]

 

 

8.Problemų tvarkytojas (2015) [komedija] 10/10 (lietuviškas) [Veiksmo komedija]

 

th?id=OIP.U4a5B9Rd4zFVTLsdJmcDtwAAAA&pid=Api&P=0&w=300&h=300

 

Problemų Tvarkytojas" – tai debiutinis Mariaus Pocevičiaus filmas, ironiška veiksmo komedija, persunkta savitu požiūriu į mažo miestelio gyvenimą ir jam taikomus stereotipus. Debiutuojančio režisieriaus filme žiūrovai išvys tokias personažų istorijas, kurias galima atrasti ir mūsų gyvenimuose. Filme apstu komiškų, kartais absurdiškų situacijų, ironišku žvilgsniu žvelgiama į Lietuvos provincijos ir veiksmo filmų stereotipus. Visa filmo kūrybinė grupė – neprofesionalai, siekiantys įrodyti, kad turint užtektinai motyvacijos ir užsispyrimo, įmanoma viskas. Net ir savo lėšomis sukurti pilno metro filmą.

 

 

 

[Linke visas filmas]

 

 

 

9. nesunaikinami 3 (2014metų) 10/10 [veiksmo trileris]

Expendables3_vedamasis_620x250_NEW.jpg

 

Prieš daugelį metų, Barnis Rosas kartu su savo geriausiu bičiuliu Konradu Stounbenksu įkūrė samdinių būrį „Nesunaikinami“, kurie ilgus metus klestėjo ir padėdavo įvairiems žmonėms išsisukti iš keblių ir labai pavojingų situacijų. Vieną dieną Konradas tapo nepavaldus ir galiausiai išdavė būrį. Perėjęs į skirtingą barikados pusę ir tapęs negailestingu ginklų prekeiviu, Konradas tapo „Nesunaikinamų“ taikinių, kas privertė jį pasišalinti. Praėjus daugeliui metų, jis sugrįžta pilnas neapykantos ir keršto troškimo, todėl Barniui teks sugalvoti planą kaip sustabdyti savo didžiausią priešą.

 

 

 

 

10. Berniukas drižuota pižama (2008 metų) 10/10 [Istorinis, karinis, draminis] 

 

1228910541bitsp_s_bruno_grass.jpg

 

Bruno pasaulis apsiverčia aukštyn kojom. kuomet jo tėvas yra paskiriamas vadovauti vienai iš daugybės mirties stovyklų. Čia jis susidraugauja su žydų berniuku Šmule.Berniukas žūsta šioje stovykloje.

 

[Trailer neradau]

 

 

 

Ačiū, kad peržiūrėjote iki galo, nepamirškit +rep už sunkų darba :) iki.

 

 

 

  • Patinka 1
  • Ačiū 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...