Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Cosa Nostra" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga..

Rekomenduoti pranešimai

PATJrmn.png

Sveiki!

Ganėtinai seniai besimatėm šioje temoje, kur yra renkamas naujasis mafijos/gaujos posto trokštantis asmuo, kuris vis dar nori įrodyti kad jo surinkta mafija/gauja, gali ar net gi privalo sustabdyti savo priešininkus. Šį kartą rinkimų ažvalga bus paprasta, nes turiu ganėtinai daug veiklos pastarąsiąs savaitęs, todėl negaliu stebėti žaidime, tačiau manau kad tokių žmonių nelabai ir bereikia stebėti, kuriuos pamatysite apžvalgoje, nes vardai kalba patys už save.

Taigi kaip jau supratote iš temos pavadinimo, šį kartą buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Senasis šios mafijos veidas -Erikas_Dragunas, atsisakė posto išbuvęs beveik du mėnesius, už ką jam ir norėčiau padėkoti.

Taigi šį kartą kandidatų skaičiai manęs nestebino, bet tas skaičius manęs nestebina jau kurį laiką, kaip matote serveris ant karantino vėl gyvėja, todėl ir mafijos bei gaujos šiek tiek atsigauna.

Manau ilgai nevilkinu laiko ir noriu Jums pristatyti kandidatus, kurie manau tiek man, tiek daugeliui senų karo vilkų yra puikiai žinomi:

 

 

Agnius_Tropec - Visiem puikiai žinomas žmogus, kuris savo laikais nematė sau lygių priešininkų ir eidavo kiaurai. Manau čia apie patirties taškus ar apie turėtas valdžias net neverta, nes didelė dalis žmonių tave žino tikrai puikiai kaip asmenybe, kuri mafijos/gaujose palikus didelius atsiminimus. Tropekiniai, štai taip buvo paminėta tavo mafija. Daugeliui žmonių tai keldavo šiurpą bei nerimą, nes žmonės negalėdavo ramiai važinėti ar net gi vaikščioti miesto gatvėmis, nes visur buvo reketas. Vos tik pamačiau tavo slapyvardį rinkimuose, net nedvėjojęs norėjau paskelbti tave, tačiau jau buvai sakęs, kad tu čia neilgam (spėju, kad tik kol gyvuos karantinas). Gal būt dar kada nors teks tave išvysti šioje temoje, kaip pirmos vietos kandidatą, o žaidime pamatyti /direktoriai lentėje tavo V_P šviečiantį žaliai, o karuose dominuojanti nužudymų lentelėje. Ačiū Tau dar kartą, kad vis dar duodi šansą mums, NGPT nariams, matyti tokius didžius slapyvardžius. Linkiu Tau sėkmės!

 

 

Ginas_Sprite -  Dar viena puiki asmenybė, kuri išmano savo darbą, bei sugeba surengti tikrai puikų šou. Apie patirties taškus taip ogi neverta kalbėti, valdžių mano nuomone turėjęs mažiau už Tropec'ą, tačiau svarbiausia kokybė, o ne kiekybė, ar aš neteisus? Dar 2015 metais pasirodęs pirmajį kartą mafijų/gaujų valdžiose, jau tada turėjai labai didelį potencialą bei norą kariauti, bei atlikti dominavimą. Nepasiduodantis, turintis ryžto, tik vienintelė problema, kad kartais mėgstantis "papokštauti", tačiau kas gi to nemėgsta. Atrodo puikiai būtum tikęs šiai valdžiai, nes buvai man kažkada kalbėjęs, kad vėl gi atėjus šaltesniem oram norėtum pasirodyti valdžios poste, jau galvojau kad šis kartas bus būtent tas, tačiau paskutines minutes tu persigalvojai, kas tikrai davė šiokį tokį nuosmukį, tačiau kai žinojau kad turime ir dar vieną kandidatą, kuris taip ogi jeigu laikysis aktyvumo, turėtu pasirodyti neblogai. Taigi ačiū Tau dar kartą už kandidatavimą, kurį manau dar teks išvysti ateityje nors kartą ir tariu tau sėkmės!

 

 

Dwyane_Moretti - Štai ir naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius.  Daugelis tave atsimena kaip "Dilgelinių" mafijos/gaujos vadeivą, o daugelis tiesiog tave pažįsta tiesiog kaip mafijų bei gaujų veidą. Šiame projekte esi jau ganėtinai ilgą laiko tarpą, turintis taip ogi visai neprastą statistiką valdžių aspektu. Kartais sugebi būti tikras karštakošis, bet tai dažnai atneša vaisių, ko pasekoje tu pradedi tą savo karštakošiškumą rodyti vis daugiau, nors tai kartais reiktu pradėti tramdyti. Apie tavo patirtį taip ogi nėra ką čia ir daug kalbėti, nes tikrai daugeliui žmonių esi žinoma persona, bei matyta mafijų/gaujų direktorių lentelėje ne kartą, o ir karuose galima dažnai išvysti tavo slapyvardį bėgiojantį ant mafijos stogų ar už bazės ribų. Patinka tai, kad esi užsispyręs, bet tuo pačiu ir greitai palaužiamas, todėl kartais su tavimi kaip su persona susikalbėti yra sunku, bet tuo pačiu ir lengva (Tu turbūt kaip panelė per PM:2_grimacing:) . Tikiuosi šį kartą pasirodysi geriau nei praeitoje valdžioje ir sugebėsi palaikyti gerą aktyvumą, bei duoti priešininkams bei teisėsaugai nesnausti. Taigi sveikinu dar kartą tave tapus "Cosa Nostra" mafijos krikštatėviu, bei linkiu Tau bei tavo mafijai gerų karų, sėkmės.!

 

  • Patinka 16
  • Ačiū 4
  • Haha 1
  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...