Aurimas_Mostvila 3.353 Parašyta Lapkričio 26, 2020 Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Mandarinas_Creizy Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: SILENT Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: NE Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: TAIP Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: Spoileris /info lentelė: Spoileris Ar cheatino veiksmo metu?: TAIP Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 0:01 - 0:04 1 2 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Rochi_Kapahi 1 Parašyta Lapkričio 27, 2020 (redaguota) prieš 7 valandas(-ų), Aurimas_Mostvila rašė: Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Mandarinas_Creizy Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: SILENT Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: NE Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: TAIP Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: Slėpti turinį /info lentelė: Parodyti paslėptą turinį Ar cheatino veiksmo metu?: TAIP Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 0:01 - 0:04 Ikelk pilna video nes aš ten tikrai nešaudžiau draugeli. Per pzu rodė jum kad aš čia stoviu pažiūrėkit kur lazeris aš vps buvau ant laiptelių. Ikelk pilna video nes tu nukirpkai kai normaliai atsibuginau Redaguota Lapkričio 27, 2020, redagavo Rochi_Kapahi Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Matas_Ammo 5.283 Parašyta Lapkričio 27, 2020 Susibuginusi animacija. Nepakanka įrodymų Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse