Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dimitry_Garvezys

Vygantas_Taspats

Rekomenduoti pranešimai

[>] Anketos forma:

 

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Vygantas_Taspats
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: inv,aim,spread,improved deagle, anti stunt shot.
  • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: ne
  • Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: taip, bet ne  už šita situacija.
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
    Spoileris

     

     

  • /info lentelė: 
    Spoileris

    tQNy4ei.png

     

  • Ar cheatino veiksmo metu?: taip
  • Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : nuo 0:00 iki 0:05 inv bei improved deagle, nuo 0:05 iki 0:07 inv, nuo 0:09 iki 0:11 spread bei aim (matosi kai šaudi į salvį ir nutargina i jaxa), 0:12 iki 0:14 inv, 0:15 iki 0:21 inv, ir nuo 0:21 iki galo improved deagle nėra rodiklytės.
  • PS. Štai video, kad lukas neišėjo iš požeminio: 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki visi.

Taigi pradedam 0:00-0:05 improved deagle - krč aš nenaudoju jokių improved deagle, čia tiesiog nusuku pelyte nespausdamas net c raidės. (Padarysim video ir įkelsim) INV - Pirma kulką bbž kodėl man čia nelipo, poto nuo Gyckos priimu žala, o vėl nuo Kasparo nepriimu, nes matosi, kad atsimuša ta kulką į žeme (Šaudo su silent tas tavo Kasparas). Funix'o kulka užbėgu už kampo ir ans į kampa pataiko tai nžn kur čia tuėjo lipti... nuo Sfit vėl gi kampai...
0:05-0:07 INV - Nu ką paeditinu dėl šitos situacijos, nes maniau, kad ans iš požeminio išlindo kadangi ans dažnai iš požeminio lysdavo galvojau ir šioje situacijoje išlindo, tai krč susilietinkit video ant 0.25 ir krč pažiekit pirma kulka normaliai išaunu, o antra kulką aš jau paėjas esu o lazeris iššauna nuo manęs kur buvau prieš pora milisec, tai gaunasi jog arba jam lagino arba man to metu, ir atsilikinėjo kažkuriam todėl ir nelipo greičiausiai. . Anti-stuntshot - Taigi dėl anti-stunt shot kelkit geriau kaip pagaunat 2x, nes dažnai būna, kad pasibugina. Nenaudoju tokių š kaip anti-stuntshot ir pan. todėl dėl tokių š net nefilmuokit ir nekelkit, o jeigu jau keliat nufilmuokit bent 2x kaip būna. Ačiū. p.s Pažiekit Luka įkėle į cheaterius anam lagina pats nesupranta kokį inv galėjo naudoti būdamas Mod'as.
0:09-0:11 Spread, aim- Šoviau 2x į Salvį tada ans labiau pradėjo bėgioti, būčiau nepataikęs, todėl nusitaikiau į Jax'a ir pradėjau į jį šaudyti, nes jis tupėjo vietoje.  O dėl spread buvo išleistos tik 4x kulkos ir tai po  2 iššautu ir pataikytu į Salvį buvo padaryta pertrauka, per kurį sumažėjo taikinukas ir poto vėl gi 2x kulkos į Jax'a.
0:12-0:14 INV - Nelipo tik 1x nuo Seven_Hits, nes aš įbėgau į vila, o ano nesimato iš kur šaudo, bet spėju pagal pirma jo pataikyta kulką, kad jis buvo kažkur prie prieplaukos arba už žolių.
0:15-0:21 INV -  Matosi iš pradžio viskas limpa, bet tada aš persiverčiu tau per pzu rodo, kad aš šalia Deimantes, o man rodė, kad aš už Deimantes buvau ir visas kulkas už mane prieme jinai, bet sismeta užskaito lyg būčiau aš priiemęs.... Toliau šokau per tvorele todėl nelipo 1 nuo Jax'o, bet jau peršokęs ir bėgau normaliai nuo Agniaus lipo viskas tvarkoje.
0:21-~ Improved deagle - nufilmuosiu įkelsiu video kaip aš darau, ir jog neturiu jokio improved deagle ir panašių šūdų.

ŠTAI VIDEO.

Spoileris

 

Pagarbiai.
Vygantas_Taspats.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...