Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukaz_City

Referendiumas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki gerbiami zaidejai, moderatoriai, savininkai.  Siuo sunkiu momentu kreipiuosi i jus norint isgirsti tiesa.

Nesenai vyko referendiumas kuris sprende @Agnius_Tropec direktoriavimo likima. Kad butu sekmingas ir Agnius liktu direktoriumi reikejo surinkti daugumos balsu persvara (70%). Deja tai neivyko ir techniskai turejo uzsideti antrasis ispejimas. Tema dingo, direktorius ne. Kalbant apie priesinga mafijos puse - @Augis_Darty vakar buvo nusalintas uz cheat naudojima su kita paskyra. Direktoriu jis prarado per kelias valandas be jokiu isimciu ar referendumu. Dauguma paprastu zaideju iskilo klausimas, krito pasitikejimas DPKT/NGPT sprendimu. Tai nebuvo pirmas kartais, kai viduryje karo viena puse gavo palengvinima arba kitaip sakant issukima is padeties kai svila padai.

 

Ar sprendimas buvo adekvatus, zinant, jog abi puses turejo buti nusalintos? daug kas noretu gauti atsakyma i sita klausimus is valdzios lupu. 

 

@Tautrimas_Juska @Kornelijus_Kornis @Salvis_Gta

pNbzhr5.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl karų jau žmonės seniai rašinėjo, kad panaikint turėtumėm šiems direktoriams mini-įspėjimus, nes labai geri karai. Neskubėjau daryti apklausos ir naikinti, nes nesitikėjau, kad taip greit surinks tuos įspėjimus. Paskutinę dieną padariau referendumą, kuris nepavyko (pritrūko ~3%). Jau nusiteikėm šalinti Agnių, bet nusprendėm, kad tegul dar būna iki kol AC sudės žmones į blistus ir galėsim susiskaičiuot kiek kuriem mini-įspėjimų priklauso (nes šalinti anksčiau laiko būtų nesąžininga). Dar iki galo nesutvarkius cheat skilties ir nesuskaičiavus mini-įspėjimų Darty pasigavo su abiem paskyrom. Chronologine tvarka Darty buvo nušalintas pirmiau (Ammo įdėjo jį į drk blist) nei suskaičiuoti ir uždėti mini-įspėjimai. Nebūtų naudojęs būdamas direktoriumi, tai viskas būtų buvę kitaip (Darty likęs valdžioje, o Tropec nušalintas). Nušalinus vieną direktorių, mini-įspėjimų niekada nebeskaičiuojam ir nebededam tik tam, kad iškart visus anuliuotumėm. Dabar atsitiko kaip atsitiko. Nereikia čia plėšytis ir ieškoti kažkokios teisybės. Kiekvienam atrodys skirtingai. Vienas sakys, kad gerai padarėm, o kitas toks kaip tu, kad turėjom nušalinti abu. Bet kokiu atveju sprendimas nebus keičiamas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...