Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Bryan_Oconner

[Forumas] Darbams su direktoriaus pakvietimu.

Reik?  

26 balsai(-ų)

  1. 1. Reik?

    • Taip
      18
    • Ne
      8


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Netempsiu gumos ir eisiu prie reikalo.

 

Dabar kai nueinam į pvz: Čyterių skiltį forume, tada matom dar 2 subforumus t.y. Teisėsaugos čyteriai ir Mafijų/gaujų čyteriai.

Mano pasiūlymas darbams su pakvietimu darbų skiltyse padaryti subforumą "Darbuotojų papeikimai". Kokia to nauda? Būtų patogiau tiek žaidėjams kurie rašo papeikimus vėliau rasto savo papeikimą, tiek darbuotojams kuriems rašomas papapeikimas, nes tikrai teko girdėt, kad tas ieškojimas papeikimo kartais užtrunka nemažai laiko norint jį papildyti. Bei pamažėtų direktoriams/pavaduotojams praleidžiamų papeikimų, be viso to dar mano manymu tvarkingiau atrodytų darbų skiltys, o ir moderiatoriams esant reikalui nebūtų sunku tiesiog visas temas paslėpti/ištrinti.

 

@Frozen_Inferno @Ganjos_Berniukas @Leo_Vince @Adidas_Junior @Ernestas_Poker @Zygis_Budrys @Keneddy_Tbor @Marius_Markyto @Vitalikas_Slim @Gytis_Lmfao

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu jeigu žmogus yra iš viduramžių ir nemoka naudot ctrl + f funkcijos tai gal ir padėtų

 

@Bryan_Oconner dabar tik pasiūlymo esmę supratau. Tu nori padaryt tą sub-forumą, kad galėtų jame tokiu pačiu principu rašyt papeikimus kuriant naują temą? Jeigu taip tai vienareikšmiškai už, žymiai patogiau būtų, ypatingai jum teisėsaugoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nemanau, kad butinas dalykas. Moderatoriams pilna apkrovos butu rakineti tas temas, nes valdyma abejoju ar duos skilties, kad netrintu papeikimu bereikalo ir dangstytu. O papeikimu N buna. Kaip Barnis minejo geriausiai ctrl + f ir rasi + privaloma naudoti tag’a tai nemanau, kad galima nepastebeti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...