Eiti į turinį
Narkotikas_Mafijozas

Dėl Apsaugos

Dėl Apsaugos darbo paslaugų  

23 balsai(-ų)

  1. 1. Ar ši įdėja reikalinga ?

    • Taip
      9
    • Ne
      14


Rekomenduoti pranešimai

@Admin_Bumeris

 

Manau šis pasiūlymas iš esmės yra kaip /kontraktai ir turėtų būti dar labiau panašus iš abiejų šalių pūsių,ne tik iš apsaugos

Siūlau kad sudarius su apsauga sutartį/kontraktą dėl saugojimo, norint nutraukti tą sutarti/kontraktą su apsaugos darbuotoju, nutraukti galėtų netik Apsaugos Darbuotojas bet Pats ir klienas/žaidėjas kuris yra saugomas.Su kokia komanda galėtų pats žaidėjęs panorėjęs nutraukti,tegu sugalvoja bumeris. Galbūt /napsauga - /nutrauktiapsauga - /nutrauktia

  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip buvęs apsaugos darbuotojas/įgaliotinis galiu pasakyti, jog vežiojant tikrai neturi daug ką veikti apart to jog tikrinti kam nutraukti kontraktą kam ne. 
+ yra įgaliotiniai kurie irgi patikrina kam uždėtas kontraktas ir kuris atsijungęs.
Tad mano nuomone prieš, nes poto apsaugos darbuotojas gali vežioti už dyką tą žmogų kuris piknaudžiaus, o tokių manau atsiras daug. Ir šiaip sugaiš apsauginių laiką. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip ir jau visi pasisakė, tai ir aš tarsiu žodį, kaip esamas Apsaugos direktorius. Šis pasiūlymas gal ir geras tuo, kad jeigu mūsų darbuotojas saugo žmogų ir pamiršta nutraukti, arba kažkas atsitinka su žaidimu ir nebeturi galimybės kaip nutraukti, tad ir tas žmogus galėtų nusitraukti. Bet kita vertus, tai jeigu įsėda į autobusą pilną žmonių, tad ganėtinai yra sunku sužiūrėti kas sėdi autobuse, o jeigu tikrins kas kartą, tai tikrai užknis, arba kaip kiti sakė - žmonės gali piknaudžiauti šia komanda, saugojimo metu nutrauks, o mes tiesiog galime nepastebėti tai. Todėl nepritarčiau šiai komandai, nebent padaryti, kad jeigu esi saugomas Apsaugos darbuotojo ir jis yra atsijungęs, t.y paliko saugojimą, turi praeiti kažkiek laiko ir automatiškai nusitraukia saugojimas.

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 valandas(-ų), Deividas_Bayern rašė:

Geriausia alternatyva būtų iš abiejų pusių tokia, kad atsijungus apsaugos darbuotojui ir jam neprisijungus per 5 minutes saugojimas nusitrauktų automatiškai.

 

Bet supranti,jei žaidėjas nepasako apsaugos darbuotojui kad nutraukti sutarti ir išlipa pats ir tiesiog užsiiminėja saviveikla,tada jam vistiek nuskaičiuoja už kiekviena min lyg apsauga ji saugotu nors realiai jo nesaugo bet kontraktas/sutartis galioja ? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...