Eiti į turinį
Bige_Murcialago

Reporterių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

J9e-6g0G1XBR6KH3kUqsuCQOWykg-2oSL4u1Qmei

 

Labas visiems, kaip žinote buvo renkamas reporterių firmos direktorius, nes senasis atsisakė savo einamų pareigų, o pavaduotojui nebuvo perleistas direktoriaus postas, dėl nusižengimų. Paskelbus rinkimus greitai užsipildė norinčių ratas ir atsirinkome su kolega mūsų nuomonė geriausias anketas kurios labiausiai nusipelnė atsidurti čia. Labiausiai nustebino, kad šiose rinkimuose buvo galima pamatyti daugiau žaidėjų kurie jau nebėra seni vilkai šitame darbe, o matyti naujų žmonių kurie nori pretenduoti į šio direktoriaus vieta. Stebėjimo laikotarpis šiek tiek užtruko ilgiau, nes kai kurios kandidatus buvo sunkiau sugaudyti žaidime ir surinkti informacijos apie kandidatus, bei dėl pačio laiko stokos. Taigi galime pereiti prie kandidatų apžvalgos. 

 

Kandidatų apžvalga

 

Dominykas Juodasis - Savo anketa paskelbei praktiškai paskutinė diena prieš paslėpimą temos ir sustabdymą anketų pildymo ir tavoji anketa patraukė mūsų dėmesį anketoje išdėstyta aiškiai vietomis per daug išsiplėtei ir gavosi toks kaip pilstymas iš tuščio į kiaurą kaip sakant geriau kokybė nei kiekybė. Kalbant apie tavo idėjas dalis jų paminėtų buvo praktiškai jau naudojamos pas direktorius reporterių tik idėjos pavadinimas pakeistas, tai nesakyčiau kaip idėjos, dėl to nes jau tai egzistavo pas kitus buvusius reporterių direktorius. Stebėjimo laikotarpiu tave teko sutikti labai retai kaip ir patikrinus aktyvumą tavo jis buvo tikrai mažas, o sutikus žaidime tu dažniausiai važinėjai su transporto priemonė. Todėl sveikinu su 4 vietą ir linkiu sėkmės kituose rinkimuose, nes šiose galbūt nuleidai rankas ir nesitikėjai papulti tarp kandidatų. 

 

Edviinas Drift - Savo anketa paskelbei praktiškai kaip ir aukščiau paminėtas kandidatas prieš pat anketų paslėpimą. Tavo anketa sudomino labai, nes joje gražiai viskas surašyta ir sakyčiau galbūt, net per daug gražiai (lyginant su stebėjimu), nes anketoje daug minėjai gražių dalykų ir veiklų. Idėjų praktiškai neturėjai tik pora kurios vidutinės mano manymu. Stebėjimo laikotarpiu kaip ir minėjau anketoje daug prirašei gražių dalykų, bet stebėjimo laikotarpių tave teko sutikti darant pora veiklų tai yra - Sėdint pas serverio žaidėjus keleivio pozicijoje, Žvejojant ir daugiau jokios veiklos neteko matyti, gali būti dirbai radistų ir vesdavai laidas, bet palyginus tavo aktyvumą ir eterio aktyvumą labai stiprus skirtumas. Jei nebūtum nuleidęs rankų ir veiklos bent kokios atlikęs serveryje manau būtum stiprus kandidatas naujajam reporterių direktoriui. Šiam kartui sveikinu su trečia vietą ir linkiu nenuleisti rankų kituose rinkimuose. 

 

Franklin Race - Tavo anketa pasirodė praktiškai rinkimų pradžioje ir pasibaigus rinkimui su kolega atsirinkome tave pasirinkti tarp kandidatų sąrašo. Savo anketoje minėjai ganėtinai neblogų idėjų kaip su reporterių būriais nenoriu čia per daugiausiai išsiplėsti dėl šios idėjos, bet tikrai nuskambėjo įdomiai. Taip pat kita anketos dalis buvo gerai užpildyta. Stebėjimo laikotarpiu tave teko sutikti tik stebėjimo pradžioje, o vėliau deja nebesutikau. Pradžioje dirbai reporteriuose ir skubėjai rinkti visus iškvietimus kurie pasirodydavo tarp reporterių /kviecia lentelės ir skubėjai skelbti žaidėjų skelbimus. Kai kurie skelbimai sekėsi nekaip tai yra, kad suklydai tarp struktūros vietų, bet vėliau pasitaisei ir skelbei skelbimus tvarkingai. Taip pat teko užtikti žaidžiant biliardą su kitais serverio žaidėjais ar važinėjant su darbinė reporterių transporto priemonė. Bet kad ir kaip gaila stebėjimo pabaigoje neteko tavęs sutikti ir negavome jokio pranešimo apie tavo dingimą todėl tai sutrukdė tau toliau pasiekti direktoriaus. Sveikinu užėmus antrąją vietą ir nenuleisti rankų sekančiuose rinkimuose. 

 

Eden Wayy - Tavo anketa pasirodė pati pirmoji paskelbus rinkimus. Taip pat pakalbėjus su kolega išsirinkome tave tarp kandidatų ir tavo anketa labiausiai mane sudomino, nes joje surašyta viskas labai gražiai ir suskirstyta punktais, o ne sumalta viskas į vieną vietą. Anketoje paminėjai nemažai idėjų kurios taip pat nebuvo kaip kitų minimos tos pačios kurios buvo pas kitus direktorius tik, kad pas praeitąjį direktoriu nebuvo ir jau skaito kaip ,,idėja nauja". Stebėjimo laikotarpiu tavo aktyvumas žaidime buvo didžiausias iš visų kandidatų taip pat kaip ir veiklą serveryje daugiausiai įvairovės. Dirbi TRV darbe ir stebėjimo laikotarpiu teko matyti kaip vežiojai nelegalios krovinius, o kaip jos pasisekė vežti? Sakyčiau gal ir net gi blogai, nes labai dažnai konfiskavo jos iš tavęs, o tai reiškia galbūt kad TRV darbas skirtas ne tau, o reporterių darbas pasiseks ganėtinai geriau? Taip pat teko užtikti tave bendraujant serveryje /vip chat'e su serverio žaidėjais įvairiausiomis temomis, važinėjant su transporto priemonė ir dar įvairiausių veiklų. Tikiuosi nenuvilsi DPKT komandos tapdamas nauju reporterių direktoriu. Sveikinimai tapus nauju reporterių direktoriumi!

 

Naujasis reporterių direktorius -

0LUq6xv.png

  • Patinka 5
  • Haha 14
  • Liūdnas 2
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...