Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Narkotikų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga!

Rekomenduoti pranešimai

 

https://i.imgur.com/ctrdg2j.png

 

Sveiki, kaip ir dauguma jau matėte buvo renkamas naujasis Narkotikų prekeivių direktorius, kadangi buvęs direktorius atsisakė savo einamų pareigų. Į šiuos rinkimus sulaukėme 9 anketų, kas yra labai mažai, į šiuos rinkimus laukėme didesnio susidomėjimo tačiau dauguma arba pabijojo pildyti arba tiesiog nenorėjo. Iš minėtų 9 anketų atsirinkome 3 kandidatus, kurių stebėjimą pradėjome iškart sekančia diena po anketų paslėpimo, apie juos daugiau apačioje.

 

 

 

Burrito_Dievas

 

 

Senas serverio žaidėjas, prekeivių veteranas turintis 2.800 000 prekeivio patirties esantis top10 prekeivių sąraše. Buvęs valdžios atstovas ne tik prekeivių bet ir kitų darbų. Sarg administracijos komandos narys kuris padeda ne tik cheat klausimais bei kitais mums rūpimais klausimais apie serverį ir jo žaidėjus. Anketa viena iš geriausių joje paminėjai daug esminių dalykų apie darbuotojų veiklą, kad limituoti narkotinių medžiagų užsisakinėjimą iš tolimųjų reisų vairuotojų, suaktyvinti paketų rinkimą. Tai pat patiko idėja apie naujokų krikštynas, kad naujai įsidarbinęs darbuotojas kartu su kitais prekeiviais būtų pakrikštytas. Apie dienos misijas kad jos būtų tiek lengvos tiek sunkios. Darbuotojų baudimas kaip ir anketoj minėjai butų trijų tipu atsižvelgiant į situacija. Apie naujas idėjas, jokių nepasiūlei tik paminėjai, kad bandytai atgaivinti senas idėjas tokias kaip dienos narkotikas ar emigracija tarp prekeivių. Pradedant stebėjimą žaidime gavau informacijos, kad esi išvykęs ir žaidime nepasirodysi todėl tavo veiklos rinkimų metų įvertinti negalėjome, nors žinome, kad esi pareigingas bei sugebi susitvarkyti su pareigomis kurias gauni. Nenusimink tau tai tik dar vienas eilinis direktorius, o yra ir kitokių dar pareigų :)

 

 

 

Deividas_Bayern

 

 

Taip pat vienas iš senų prekeivių kuris yra sukaupęs nemenką prekeivių darbo patirtį net 2. 200 000 prekeivio patirties tačiau didžiausia šios patirties yra sukaupta ginklų prekeivių darbe. Esi buvęs tai pat nekartą prekeivių valdžios atstovas ir kiek pamenu su šio darbo pareigomis tvarkytis sekėsi neblogai, tik teko siek tiek nusivilti kaip turėjai paskutinį direktorių jeigu neklystu tai buvo Policijos departamento darbą atlikai gan neblogai tačiau norėjosi daugiau, nes tikrai sugebi tačiau koją pakišo neaktyvumas. Apie anketa ką galių pasakyti tai iš šių trijų kandidatų ji buvo prasčiausiai tačiau tarp kitu 9 anketų jį pateko į trejetą. Anketoje minėjai, kad veiklų darbuotojams per daugiausiai nedarytai paliktai senas(esamas) veiklas, tačiau bandytai rengti bendras treniruotės su ginklų prekeiviais kas leistu labiau bendradarbiauti tarpusavį, leistai patiems darbuotojams susigalvoti sau veiklas susijusias su darbų, naujų idėjų nepaminėjai tik nurodei, kad tau visos idėjos ateina būtent būnant valdžios kėdėje. Tai pat į serverį grįžai vėl žaisti nesenai kas leido sudvejoti ar imti tave tolimesniam stebėjimui tačiau didelio pasirinkimo nebuvo dėl to teko imti ir nesenai grįžusius žaisti vėl į serverį. Stebint tavo veiklą rinkimų metu praleidai 1824 min, surinkimai 43 iškvietimus bei paėmei 84 paketų. Kiek teko prisijungti ne tik per savo paskyrą bet per kitas vis tave buvo galima sutikti važinėjant su dviračių, renkant narkotikų paketus reaguojant į iškvietimus, prekiaujant narkotinėmis medžiagomis, atsipalaidavimui pasirinkdavai žvejybą. Skelbei bendrai serverio žaidėjams, kad užsiimi tarpininkavimu tačiau tai daryti kas kaip neteko matyti, trūko iš tavo pusės daugiau noro parodyti, kad nori būti direktorių, prisigalvoti sau įvairesnės veiklos, kad mums būtų smagu stebėti. Tad šiuos rinkimus nusileidai kitam kandidatui.

 

 

 

 

Giedrius_Gangs

 

 

Dar vienas senas žaidėjas, žinomas labiau teisėsaugos sritį, taksistų bei mafijos/gaujose. Tačiau tai pat kiek man žinant yra tau tekę pabuvoti ir prekeivių darbuose tačiau lyginat su ankščiau minėtais darbais, prekeivių patirties turi ženklai mažiau 243 000 tačiau iš anketos parašymo leidai suprasti, kad prekeivių darbą išmanai neblogai, pati anketa panaši kaip Burrito_Dievas, tvarkinga aiškiai išdėstytos mintys tik pilnesnę daugiau išdėstyta minčių bei idėjų kurias siek tiek aptarsime. Perskaičius anketa, net vienais momentais buvo galima prilyginti kurio anketa yra geresnė tačiau čia jau reiktu daugiau žmonių nuomonių kadangi, kiekvieno skonis yra skirtingas. Apie darbuotojų veiklas rašei, kad stengtais rengti kuo daugiau mažesnių veiklų darbuotojams, kad šie leisdami laiką žaidime turėtų ką veikti rengti įvairias treniruotės tokias kaip vietų paieška komandinių butu šaudymo įgūdžių lavinimas, tačiau ne tik pats jas vestai bet ir stengtais, kad tai užsiimtu ir įgaliotiniai bei aukšto rango darbuotojai dirbantys pas tave. Idėjų tai pat nepaminėjai daug, taip suprantama, kad sunku išrasti kažką naujo darbe kuris egzistuoja jau beveik 13 metų. Viena iš minimų idėjų butų tai kad rengti bendras veiklas su klubais, kas leistu pagyvinti šiek tiek ir klubų veikla Bendradarbiavimas su klubais – manau būtų galima padaryti atskirą temą forume, kurioje klubai turėtų šansą laimėti narkotikų prekeivių paslaugas bei tuo pačiu laimėti piniginį prizą. Šio turnyro pagrindinis aspektas yra – kuo daugiau išlaikyti kitus klubus. Taip investuojant vieno klubo paslaugas ir tam tikrą kiekį pinigų, būtų gaunama nauda atgal – iškvietimai bei nupirkti narkotikai. Gaunasi tarsi „win-win“ situacija, tiek tokiu poelgiu sudomintume kitus klubus ir atsirastų daugiau veiksmo ir tuo pačiu patys sulauktumėme daugiau klientūros bei galimybė užsidirbti. “ Stebint tavo veiklą rinkimų metu žaidime praleidai 1766 minutes, surinkai 36 iškvietimus, bei paėmei 90 paketų. Kiek teko stebėti tave žaidime vis man prisijungus, kas ką kito veikdavai, vykdavai į iškvietimus kuriose pardavinėdavai narkotikus, rinkdavai paketus, užsiimdavai žvejyba, važinėdavaisi su NRG, rengdavai žaidėjams eventus kurių prizai būdavo pinigai, kviesdavai išbadyti išlikimą bei patobulinti savo šaudymo įgūdžius DM zonoje, stebėjai mafijų karus. Lankeisi kazino tačiau pelno išlošti kiek mačiau nepavyko tik į minusą. Labiausiai kas patiko stebėjimo metu, kad pats važinėjai į rengiamus „ tusus“ ir siūlei narkotinės medžiagas tai pat praeiviams sutiktais mieste kas būnant tikru prekeivių yra gerai. Veikla stipriai skyrėsi nuo ankščiau minėto kandidato, kas tau ir leido laimėti šiuos rinkimus, jeigu ne Burrito_Dievas neaktyvumas įdomu kaip būtų pasibaigę šie rinkimai. Sveikinimai tapus naujuoju Narkotikų prekeivių direktoriumi ir tikiuosi rengti mini event'ų žaidėjams tai pat nepamirši, kaip ir rinkimų metu.

 

 

Naujasis Narkotikų prekeivių direktorius - Giedrius_Gangs

 

Pagarbiai DPKT

  • Patinka 22
  • Haha 6
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...