Rektas_Lukazipo Parašyta Balandžio 25 Dalintis Parašyta Balandžio 25 Teisėsaugininko Vardas_Pavardė: @Sima_Uogele Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: kito teissesaugininko negerbimas, pavadino mane autistu, bet aš autizmo neturiu. Įrodymai: Spoileris /info lentelė: Spoileris 5 2 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Sima_Uogele Parašyta Balandžio 25 Dalintis Parašyta Balandžio 25 (redaguota) Nežinau kur čia tie mano žodžiai, kad būtent tave pavadinau. Nebuvo nei kreipinio, nei ko. :D Neįžeidžiau nei tavęs asmeniškai, nei teisėsaugos srities, nei direktoriaus:) Redaguota Balandžio 25, redagavo Sima_Uogele 1 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rektas_Lukazipo Parašyta Balandžio 25 Autorius Dalintis Parašyta Balandžio 25 prieš 8 min., Sima_Uogele rašė: Nežinau kur čia tie mano žodžiai, kad būtent tave pavadinau. Nebuvo nei kreipinio, nei ko. :D Neįžeidžiau nei tavęs asmeniškai, nei teisėsaugos srities, nei direktoriaus:) jau nedirbu tssg tai galit nebaust 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Tadas_Dumcius Parašyta Balandžio 26 Dalintis Parašyta Balandžio 26 Nepakanka įrodymų. 3 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...