Rajono_Bimbalas Parašyta Balandžio 30 Dalintis Parašyta Balandžio 30 1 1 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Redaz_Nissan Parašyta Balandžio 30 Dalintis Parašyta Balandžio 30 :DDDDDDDDDDDDDDDDD @Domas_Emp Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Emp Parašyta Balandžio 30 Dalintis Parašyta Balandžio 30 labai atsiprasau uz savo nedekvatu elgesi, jus tiesiog iserzinote mane sakydamas kad turite dubajuje 5 vilas 20 maybahu ir 150k crypto, labai atsiprasau daugiau nepasikartos Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Cornelius_Ramus Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 paciam max 15, vaikus kitais vadina ;-dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Emp Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 + gaila kad tavo balso nesigirdejo nes ant tewu stumei ;/ Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kevin_Harris Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 Galejai neiskirpt vietu, kur sakei, kad turi 8 vilas, 20 maybachu, 12 betmenu, 150k grynais, 100k ant crypto + gyveni dubajuj, o tavo tevai dirba agenturoj. P.S tau 15 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rajono_Bimbalas Parašyta Gegužės 1 Autorius Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 1 min., Kevin_Harris rašė: Galejai neiskirpt vietu, kur sakei, kad turi 8 vilas, 20 maybachu, 12 betmenu, 150k grynais, 100k ant crypto + gyveni dubajuj, o tavo tevai dirba agenturoj. P.S tau 15 hm? viskas tiesa tik mano tevai niekur nedirba nes perdaug saibu turiu Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kevin_Harris Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 (redaguota) prieš 1 min., Rajono_Bimbalas rašė: hm? viskas tiesa tik mano tevai niekur nedirba nes perdaug saibu turiu Budamas 15-kos turi 8 vilas, 20 maybachu, 12 betmenu? Ar nebusi prisiziurejes Andrejaus Tateviciaus? Redaguota Gegužės 1, redagavo Kevin_Harris Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rajono_Bimbalas Parašyta Gegužės 1 Autorius Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 1 min., Kevin_Harris rašė: Budamas 15-kos turi 8 vilas, 20 maybachu, 12 betmenu? Ar nebusi prisiziurejes Andrejaus Tateviciaus? ne as ji ziuriu, o jis mane 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Sliuuzas Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 Pats ne vaikas? 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Justas_Dealon Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 Geras gezas esi, pats shulej uz liosa pasodintas visi ant xares bugius liupina xaxaxaa Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Chrome_Incognito Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 3 valandas(-ų), Rajono_Bimbalas rašė: ne as ji ziuriu, o jis mane alkoholis stiprus dalykas... Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Redaz_Nissan Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 5 valandas(-ų), Rajono_Bimbalas rašė: hm? viskas tiesa tik mano tevai niekur nedirba nes perdaug saibu turiu jei tu per daug saibu turetum sarge nesedetum Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rajono_Bimbalas Parašyta Gegužės 1 Autorius Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 1 valandą, Chrome_Incognito rašė: alkoholis stiprus dalykas... turiu uz 5 lemus degtines deimantiniam butelyje 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Chrome_Incognito Parašyta Gegužės 1 Dalintis Parašyta Gegužės 1 prieš 14 min., Rajono_Bimbalas rašė: turiu uz 5 lemus degtines deimantiniam butelyje turi už 5 lemus degtinės, bet kad watermark nusiimt nuo video pinigų neturi? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...