Eiti į turinį
Tadas_Dumcius

Kariuomenės direktoriaus rinkimų apžvalga!

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, kaip žinote buvo renkamas naujasis Kariuomenės direktorius, kadangi Wrong_Jocker buvo nušalintas nuo einamų pareigų. Po pusantrų metų, vėl teko ieškoti naujo žmogaus į šias pareigas, šiuose rinkimuose sulaukėme 10 anketų iš kurių išsirinkome 3 kandidatus, apie kuriuos rasite plačiau apačioje.


Eden_Wayy - Pamatęs jog užpildei iš ties nustebau, nedažnai matomas asmuo teisėsaugoje, anketa nustebino, ji buvo tvarkinga, mintys išdėstytos trumpai ir aiškiai, paminėta viskas ko reikėjo, buvo smagu skaityti tokia anketą, perskaitęs anketą dėjau daug vilčių, kad pamatysiu tave serveryje, tačiau stebėjimo metu neteko tavęs sutikti serveryje, todėl daugiau nieko negaliu pasakyti.

 

Ign_Ignotavicius - Tavo anketa silpniausia iš kandidatų, bet turėjai realių šansų tapti direktoriumi iki kol pradėjau tavę stebėti. Anketoje minėjai, kad stengtumeisi, jog nebūtų nesutarimų, bet stebėjimo metu iš tavo pusės jų netrūko, buvo konfliktų su kolegom, taipogi vienam net atėmei ginklų licenziją ko daryti negali kaip paprastas darbuotojas. Aktyvumas tavo mažesnis buvo nei Edvino, bet "Nuveikti" spėjai daug daugiau, rinkimų metu gavai papeikimą, tavo laimei, kad užpildė ne pagal taisykles, bet tai nereiškia, kad gali taip elgtis . Kitą rytą sugalvojai su darbine pasėdėti g ir taip pabuginti minutes, taigi, stebėjimo metu praktiškai viską darei atvirksčiai nei rašei anketoje. Apmaudu, kad tiek turintis teisėsaugos patirties asmuo taip elgiasi.

 

Edvinas_Kebabas - Tavo anketa buvo šiek tiek silpnesnė nei Edeno, tačiau taipogi ji buvo tvarkinga, buvo lengva suprasti, ką norėjai pasakyti. Anketoje parašyti sakiniai, atsispindėjo tai ką pamačiau stebėjimo metu, apie tavo charakterį, atsakingumą, darbuotojų priežiūrą. Taipogi patiko idėja su įgaliotiniais, manau tai paįvairintų šiek tiek darbą ir būtų daugiau motyvacijos darbuotojams. Iš visų kandidatų buvai aktyviausias, stengeisi užimti darbuotojus, rengti veiklas, be abejo teko matyti, jog puikiai gebi sudrausminti darbuotojus, kadangi esi Policijos įgaliotinis labai greit pasirodė kaip moki vadovauti komandai, nes Policijos darbuotojus pastebėjau prižiūrėjot tik tu ir John_Colt. Taigi, didžiausi sveikinimai, linkiu išlikt toks koks buvai pastarąją savaitę ir manau viskas bus gerai.

 

  • Patinka 12
  • Haha 1
  • Už 1
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...