Eiti į turinį
Greg_Scarpa

[GREGO RUBIRKA] SARG.LT KONSPIRACIJOS: ACT 5: NETIKĖTAS POSŪKIS

Rekomenduoti pranešimai

Untitled-1.png

Už nesveiką gfx dėkoju - @Viena_Meile

 

Sveiki, mano skaitytojai. Jau gan senokai nieko nerašiau apie vykstančius dalykus sarg.lt serveryje. Pastaruoju metu serveryje įvyko nemažai tiek mažesnių, tiek didesnių pasikeitimų. Tad manau dabar puiki proga visą tai aprašyti iš mano pusės, kadangi tuose pasikeitimuose vienas iš pagrindinių veikėjų esu ir aš pats.

Paskutinėje savo rubirkoje rašiau apie bandymą vėl nuversti Narkotikų prekeivių direktorių. Po ~3mėn. pertraukos nuo paskutinės mano publikacijos viskas kaip ir nurimo, bandančių nuversti nebeatsirado ir manau tuo viskas ir pasibaigė (dar grįšime prie šito).

Tad manau pradėsiu nuo savęs ir toliau pereisim prie aktualesnių ir įdomesnių pamąstymų, bei naujienų. Prieš maždaug 4mėn. vyko forumo moderatorių rinkimai, kuriuose dalyvavau ir aš pats, tačiau likau trečioje vietoje ir moderatoriaus negavau. Prieš moderatorių rinkimus taip pat buvau ir atsisakęs Ginklų prekeivių direktoriaus posto. Ir štai po 4 mėnesių pertraukos grįžau į savo postą ir maža to tapau forumo moderatoriumi, tačiau ne per rinkimus. Aplinkybės buvo visai kitokios ir apie jas taip pat aprašysiu toliau. Minėjau, kad dar grįšime prie Narkotikų prekeivių direktoriaus, mano manymu visa tai susiję ir mes bandysime tai išsiaiškinti.

Taigi dar prieš man grįžtant į Ginklų prekeivių direktoriaus postą @Beliunas_Justas nusprendė atsisakyti DPKT vado pozicijos ir visai paliko DPKT, jo vietą užėmė kitas visiems gerai žinomas DPKT @Bige_Murcialago. Žinoma Bigei reikėjo antro komandos nario, kuriuo tapo prieš tai buvęs forumo moderatorius @Burrito_Dievas ir man pasitaikė proga užimti laisvą moderatoriaus vietą. Atrodytų viskas čia gerai ir taip tiesiog sukrito. Bet manau, kad čia šaknys gerokai giliau pakastos. Pradėkime nuo Beliūno, kodėl jis staiga paliko DPKT? Priežasties aiškios taip ir nebuvo nurodyta, galbūt laiko stoka? Bet jis vis dar serveryje aktyvus ir žaidžia. Mano manymu jis buvo priverstas palikti šį postą, nes jam buvo įsakę įtakingi asmenys (Ramybės takas?). Ramybės takas manau ir priėmė pas save ir @Giedrius_Gangs dėl to ir baigėsi bandymai jį nuversti.

Sekantis asmuo visoje šitoje gan keistoje veiksmų eigoje yra Srd (Burrito_Dievas, jei dar ne visi žinot). Jis kaip ir buvo apmažinęs savo aktyvumą serveryje, tačiau staiga tapo DPKT komandos nariu. Ar jis tapo vienu iš Ramybės tako lyderių? Ši atsakymą žino tik jis ir kiti galingieji.

Ir trečiasis asmuo, Bige. Kuris jau manau ne vienerius metus priklauso Ramybės takui ir dar kitam judėjimui (pavadinimo neviešinsim). Manau tapęs DPKT vadu jis tapo ir vienu iš Ramybės tako vadų išstumdamas žinomą ilgametį žolės karpytoją Edcka. 

Vos per kelias dienas serveryje viskas pasikeitė, žaidėjams atrodo, kad nieko ypatingo neįvyko, nes žaidėjai mato tik tai kas jiems rodoma, viskas slypi labai labai giliai, ten kur pasiekia tik galingiausieji.

Kyla jums klausimas ar ir aš dabar priklausau Ramybės takui? Atsakymą palieku jūsų fantazijai.

Ačiū kas skaitot.

#SPTB

 

SVARBI INFORMACIJA! Ši publikacija po [GREGO RUBIRKA] vardu yra paskutinė. Sekančios publikacijos bus nuo SPTB, pranešimų tipas bus kitoks, labiau informacinis, nes visai informacijai kuri bus surinkta bus padaryta nuodugni analizė ir pateikiami bus tik faktai.

 

Mano praeitos publikacijos:

 

  • Patinka 6
  • Haha 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Greg_Scarpa rašė:

Ir trečiasis asmuo, Bige. Kuris jau manau ne vienerius metus priklauso Ramybės takui ir dar kitam judėjimui (pavadinimo neviešinsim). Manau tapęs DPKT vadu jis tapo ir vienu iš Ramybės tako vadų išstumdamas žinomą ilgametį žolės karpytoją Edcka. 

Viskas atsakyta šiame komantare.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...