Eiti į turinį
Greg_Scarpa

SPTB informacinis pranešimas. Nr. 3

Rekomenduoti pranešimai

logo-no-background_1.png

 

Sveiki, sekėjai, skaitytojai, heiteriai ir kiti. Šiandien savaitė dar tik įpusėjus, bet nuo pat pirmadienio tiek žaidimas tiek forumas pasikūręs kaip niekad.

Pradėsime nuo senesnių kiek naujienų. Didžiausias serverio įkyruolis, amžinas forumo, bei /vip chat teršėjas Good_Bond (net nenoriu jo čia žymėti) buvo užšaldytas. Čia kol kas viena geriausių 2023 sarg.lt serverio naujienų. Galime dėl to pasidžiaugti.

Kiek liūdnesnės naujienos apie mūsų Interpolo vadą @Edvinas_Kebabas. Dar nuo praeitos savaitės jis gauna nemažai spaudimo iš aplinkinių žaidėjų, skundai, papeikimai ir t.t. Jau kaip ir gavęs vieną direktoriaus įspėjimą kol kas laikosi dar tvirtai. Žaidėjai spekuliuoja, kad TPK @Tadas_Dumcius ir DPKT @Bige_Murcialago dangsto savus ir t.t. Bet niekas įrodymų jokių neturi, o ir Kebabas buvo nubaustas. Aišku dar neiškus likimas po direktoriaus papeikimo, kuris dar kol kas nebuvo įvertintas nei TPK nei DPKT narių. Galbūt ir naują Interpolo vadą turėsim.

Trečia kiek mažiau svarbi naujiena, nes jau kuris laikas visa tai vyksta forumo būsenose - tai gaujų karai ir čyterių karai su naujuoju anti-cheat nariu @Domis_Fusion. Daugelis senų visiems žinomų čyterių skundžiasi šio anti-cheat darbu, kad jis nelabai ką supranta. Tačiau visi mes žmonės ir kartais klaidos yra padaromos, o ir ne jis priima galutinį sprendimą, o senieji anti-cheat nariai pasitarę su DPKT nariais. Tad peikti žmogų kai ne jo sprendimai galutiniai yra neteisinga. Haters gona hate ;)

Tęsiant anti-cheat temą, gavau žinių iš patikimų šaltinių apie du visiems gerai žinomus asmenis. @Matas_Ammo ir @Black_Umo.

Pradėkime nuo Mato. Visi žinome, kad jis senbuvis anti-cheat komandoje ir pamatęs, kad serveryje didėja žaidėjų skaičius nusprendė vėl prisijungti prie komandos ir tęsti darbą, tačiau gavęs anti-cheat į serverį daugiau neprisijungė. Black_Umo buvo pats įkeltas į Cheaterių skiltį, dėl piktnaudžiavimo anti-cheat turimomis privilegijomis ir vos per plauką išvengė bausmės. Manau @Beliunas_Justas galėtų daugiau pakomentuoti šią situaciją, tad labai lauksime.

Na ir turbūt mažiausiai tikėta naujiena, kai kurie žaidėjai vis dar šoke nuo tokių naujienų, bet @Sima_Uogele yra The Ballas gaujos pavaduotoja. Tikrai netikėta naujiena.

 

Gautas dar vienas papildymas. Kaip informacijos tiekėjas pasakė "Sena meilė nerudyja".

Kaip žinote į Policijos departamento valdžią grįžo @Aurimas_Ditkus, o su juo sugrįžimu grįžo ir sena jo meilė. Visiems serveryje (ypač teisėsaugos nariams) žinoma asmenybė @Katyte_Rawr nusitaikė į serverio vieną geriausių teisėsaugos narių - Aurimą ir prižadėjo jį pakerėti savo kerais. Turime ir įrodymus, tad informacija patikima ir patvirtina.

Spoileris

image.png?ex=654b6910&is=6538f410&hm=d542F7EBF94-DE01-4C1D-9F7D-2A1B7712E370.jpg

 

 

Jei turite bet kokios naudingos informacijos apie žaidime vykstančias aferas, sąmokslo teorijas ar kitas paslaptis galite su turima info kreiptis į @Greg_Scarpa @Benediktas_Baniunas ar @Gilus_Kaimas. Pageidautina, kad turima informacija būtų pateikta su įrodymais.

 

 

Est. 2023

General director Greg.

  • Patinka 7
  • Haha 8
  • Sutrikęs 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gavus daugiau naudingos info, pranešimas buvo papildytas.

 

Jei turite bet kokios naudingos informacijos apie žaidime vykstančias aferas, sąmokslo teorijas ar kitas paslaptis galite su turima info kreiptis į @Greg_Scarpa @Benediktas_Baniunas ar @Gilus_Kaimas. Pageidautina, kad turima informacija būtų pateikta su įrodymais.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Galima papildyti tavo laikrašty dėl mano situacijos.. pradėkime nuo to, kad 20fps žaidėjas a.k.a Edvinas_Kebabas jau senai taikosi patekti į anticheatų gretas..bet deja dėl jo kelemų video (kokybės bei striginėjimu) to išsvis neįmanoma įsivaizduoti..dėl to jis nusprendė geriausia antichyteri nuversti už wh (kurį gali naudot antichytai) ir užimti (galimai) mano vietą. Bet deja deja šie metai tikrai ne jo. Galbūt kiti metai jam nusišypsos. To ir palinkėčiau. Peace

Ai btw kur aprašymas apie kebabo nelegalo? Būtų irgi įdomu sužinoti tavo nuomone į tai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...