Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 17 Dalintis Parašyta Lapkričio 17 Labas vakaras turiu klausimą bendrai visiems kurie naudoja enb ir kažką nusimano atsisiuntus tarkim modpacką su ENB paleidus gta paleidžia ir paskui išsijungia win10 fixas nepadėjo gal kažką žinot kaip sutvarkyt? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Eivis_Mega Parašyta Lapkričio 17 Dalintis Parašyta Lapkričio 17 Anticrasher Diretx 12 Bent man daugiausia padejo po w10 perrasymu - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 17 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 17 prieš 16 min., Eivis_Mega rašė: Anticrasher Diretx 12 Bent man daugiausia padejo po w10 perrasymu - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Nepavyko, išmeta juodą ekraną su dviem langeliais ir išjungia gta Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Frosty_Hks Parašyta Lapkričio 17 Dalintis Parašyta Lapkričio 17 man ir dar keliems žaidėjams šitas padėjo.https://drive.google.com/file/d/1h7BJN-R6kIfgZ-3ZH7TK9IQcp_qZXPbe/view?usp=sharing nueik į "Documents" tada į "Gta San Andreas User Files" Ištrink sena failą ir įkelk šita. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 18 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 18 prieš 6 valandas(-ų), Frosty_Hks rašė: man ir dar keliems žaidėjams šitas padėjo.https://drive.google.com/file/d/1h7BJN-R6kIfgZ-3ZH7TK9IQcp_qZXPbe/view?usp=sharing nueik į "Documents" tada į "Gta San Andreas User Files" Ištrink sena failą ir įkelk šita. :D Dabar vps gta neisijungia Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Eivis_Mega Parašyta Lapkričio 18 Dalintis Parašyta Lapkričio 18 Sampa atsisiusk be jokiu R-Z Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 18 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 18 prieš 1 min., Eivis_Mega rašė: Sampa atsisiusk be jokiu R-Z be r ir tt... jau ir taip ;D Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Frosty_Hks Parašyta Lapkričio 18 Dalintis Parašyta Lapkričio 18 prieš 13 valandas(-ų), Deividas_Blaack rašė: :D Dabar vps gta neisijungia Nežinau, kaip tu ten ka keli Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Nedas_Bos Parašyta Lapkričio 18 Dalintis Parašyta Lapkričio 18 vaizdo korta kokia ir koks enb? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Tendo_Ace Parašyta Lapkričio 19 Dalintis Parašyta Lapkričio 19 Koks enb gal kažkom padesiu Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Andrius_Lipkevocius Parašyta Lapkričio 20 Dalintis Parašyta Lapkričio 20 Jei reikes pagalbos parašyk Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 20 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 20 Susitvarkiau galit rakint tema Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 John_Heredity Parašyta Lapkričio 20 Dalintis Parašyta Lapkričio 20 prieš 39 min., Deividas_Blaack rašė: Susitvarkiau galit rakint tema šiaip dėl įdomumo, kas padėjo? nes man teveikia freezinas be jokio fix’o, ir kai jungiesi dažniausiai išmeta crashą. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Greg_Scarpa Parašyta Lapkričio 22 Dalintis Parašyta Lapkričio 22 2023-11-20 at 19:38, Deividas_Blaack rašė: Susitvarkiau galit rakint tema Kas buvo? Kaip sutvarkei? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Kevin_Harris Parašyta Lapkričio 22 Dalintis Parašyta Lapkričio 22 Domina susitvarkymo budas, nes man irgi isvis nepajungia su freezino enb, junk su kuo nori, fixais xujixais. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Deividas_Blaack Parašyta Lapkričio 22 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 22 prieš 4 valandas(-ų), Greg_Scarpa rašė: Kas buvo? Kaip sutvarkei? Eh kompo reset padariau pilna nes buvo kazkoks dalykas kuris neleido man to enb pastartint bet jeigu daug failu turit kompe tai nedarykit geriau arba issisaugokit Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Labas vakaras turiu klausimą bendrai visiems kurie naudoja enb ir kažką nusimano atsisiuntus tarkim modpacką su ENB paleidus gta paleidžia ir paskui išsijungia win10 fixas nepadėjo gal kažką žinot kaip sutvarkyt?
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse