Eiti į turinį
Khai_Offline

Garažo atnaujinimas

Apklausa  

93 balsai(-ų)

  1. 1. Garaže saugoti tr. priemones?

    • Taip
    • Ne
    • Idėja gera, bet reiktu patobulint
  2. 2. Jeigu darom, kiek mašinų vienu metu galima laikyt garaže?

    • 1 vieta - daugiau ir nereik
    • 2 vietos - maximaliai išnaudojam turimą vietą
    • 3 vietos ir daugiau - koncervuoju mašinas, noriu visas turėt vienam acc
    • Garažo vietų dydi tobulinti interjerų parduotuvėje


Rekomenduoti pranešimai

Siūlau padaryti, kad garažuose būtų galima laikyti transporto priemones (neaktyvias) arba jas pakeisti su tuo metu turimom (aktyviom) tr. priemonėm.

 

šis pasiūlymas yra tam, kad atgaivint beverčius garažus. jis nėra tam, kad galėtum turėt dvi (+trečia) tr. priemones vienu metu. mano pasiūlymas yra toks kad galėtum lengviau pasikeist aktyvia tr. priemonę (pirmą bei antrą) o ne turėt 5 mašinas vienu metu.

 

tarkim turi dvi mašinas Bullet ir Infernus, tu jų nenori parduot bet nori nusipirkt Elegy. Nusiperki garažą, nuvarai Bulletą ir pastatai kad jis ten stovėtu. Dabar turi vieną mašiną. Nusiperki savo norimą Elegy. Po kokių 3 savaičių atsiranda naujokas kuris nori nusipirkti tavo Infernusą. Parduodi Infernusą. Iš garažo išsitrauki savo pastatytą Bulletą. Ir nereikia kurtis accountų, jungt sandboxą arba prašyt kad kasnors padėtu persimesti mašiną iš vieno acc į kitą.

arba: tu turi dvi mašinas. hra ir sk, bet tu esi magnatas/autoritetas ir tu tarpininkauji. atsiranda kas nori mest iš mašinų, bet pas tave abu slotai užimti. nuvarai į garažą, pasidedi savo dabartines abi tr. priemones ir nueini patarpint. po tarpininkavimo nuvarai į garažą, atsiimi savo mašinas

 

TL:DR

garažą naudot kaip spintą, bet mašinom

  

  

2023-12-02 at 15:36, Bige_Murcialago rašė:

padaryt kad saugomu tr. priemonių kiekį didinti būtų galima pasidinti sf pastate kur spintas ir interjerus galima keisti bet si paslauga butu gerokai brangi (pasididinti garažo dydį)

 

2023-12-02 at 16:16, Gilus_Kaimas rašė:

dar iš savo pusės pridėčiau, kad mašinos laikymas garaže būtų mokamas. Toks pasiūlymas pagyvintų garažų pirkimus, jų kainas ir manau būtų pigiau nei įsigyti trečią transporto priemonę.

 

2023-12-04 at 20:11, Greg_Scarpa rašė:

Garažas viena kaina + papildomai mašinos saugojimo slotas. Mašinos saugojimo slotą reikėtų pirkti atskirai, gal net už sargcoinsus, nes jie šiuo metu tikrai labai mažai išnaudojami. Visi kas norėtų laikyti tą papildomą tr. priemonę turėtų pradėti "kasti" sargcoins, kad tą slotą įsigyt. Ir slotas būtų su galiojimu. Baigiasi garažo ar sloto galiojimo laikas ir tr. priemonės jau pasikeist negalėtum, bet mašina teoriškai nedingtų (pratęsus garažo ar sloto galiojima ji vėl atsirastų) (jau kokia kaina to sloto Bumeris nustatytų). Labai gera idėja prieš Kalėdinį eventą, nes tikrai bus nauja mašina, o galbūt parduot savo turimų nenori, tad nusipirkus tą naują mašiną ją turėtum garaže. 

 

Šitas video yra tik demonstracinis. Jis buvo sukurtas su LUA.

 

 

Redaguota , redagavo Khai_Offline
  • Patinka 10
  • Ačiū 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

padaryt kad saugomu tr. priemonių kiekį didinti būtų galima pasidinti sf pastate kur spintas ir interjerus galima keisti bet si paslauga butu gerokai brangi (pasididinti garažo dydį)

  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai gera įdėja, dar iš savo pusės pridėčiau, kad mašinos laikymas garaže būtų mokamas. Toks pasiūlymas pagyvintų garažų pirkimus, jų kainas ir manau būtų pigiau nei įsigyti trečią transporto priemonę.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...