Eiti į turinį
Deividas_Armstrong

Policijos Departamentas | Informacija bei vidaus tvarka

Rekomenduoti pranešimai

ZsRSpqW.png

 

Policija : Institucija viešajai tvarkai prižiūrėti. Policijoje dirba tik patys geriausi ir atsakingiausi serverio žaidėjai, todėl jeigu tu būtent toks, perskaityk šią temą ir ruoškis atlikti pareigą serveriui. Mes esame viena iš pagrindinių teisėsaugos sričių, labiausiai išsivystęs darbas serveryje, tiek komandų tiek veiklos atžvilgiu. Policija prižiūri tvarką miestuose bei už jų ribų, reaguoja į iškvietimus, gaudo nusikaltėlius ir atlieka kitus svarbius darbus serverio tvarkai palaikyti. Norint įsidarbinti policijoje, tau reikia turėti bent 25'000 patirties taškų žaidime, greitos reakcijos, stiprių nervų, bei direktoriaus pakvietimo. O visą kitą, šaudymo, gaudymo ir kitų teisėsaugos subtilybių mes tave išmokysime.

 

Darbo pradžios gidas :

Spoileris

Ką tik patekai į Policiją? Tačiau dar nesi pakankamai pasiruošęs dirbti vienas? Perskaityk šitą naujoko atmintinę, ir dar labiau suprask koks darbas vyrauja Policijoje. Taigi serveryje žaidėjas įsidarbinęs į policiją tuoj pat privalo kibti prie darbo! Bet jūs nežinote nuo ko pradėti? Šis gidas jums padės.Visų pirma policijos pareigūnas pasisveikina su kolegomis per raciją (/r). Discord-e su kolegomis jūs privalote sutarti ir bendrauti draugiškai, nesikeikti. Tačiau jeigu nesusivaldei ir nusikeikei, turi į darbo fondą įdėti 200'000 (/dideti) priešingu atvėju būsi baudžiamas įspėjimu. Kai jau jūs pilnai pasiruošęs darbui , bet vistiek nežinote kai kurių komandų jums padės komanda "/policija" - ši komanda parodo visas galimas pareigūnų komandas.Na, o dabar galite kibti prie darbo. Pirmasis transportas kurį galėsite vairuoti bus PoliceCar SF-LS, policijos lengvasis transportas. Įsėdę į transportą nepamirškite užsisegti saugos diržo (/dirzas). Dabar galite važiuoti gaudyti žaidėjų iš /gaudomi sąrašo, priiminėti iškvietimus, na jeigu pasitaiko, kad /gaudomi sąrašas tuščias ir iškvietimų nėra, galite važiuoti patruliuoti. Pertraukos metu tai pat svarbu prisiminti jog policijos uniforma yra skirta GRIEŽTAI tik darbui. Jokiuose eventuose ar renginiuose negalite dalyvauti su šia uniforma. Taip pat nusivilkę uniformą privalote atsiminti jog ir be uniformos esate policijos pareigūnas, todėl šaudymas ar panašūs veiksmai kuriais galite pakenkti serverio žaidėjams yra DRAUDŽIAMI. Už tokius nusižengimus jūs tuoj pat būsite išmesti iš policijos departamento. Susipažinę su kolegomis forume galite susipažinti su Kvalifikacija, kurią jūs turėsite pereiti per 7 darbo dienas. Dirbdami savo darbą taip pat atsiminkite jog pakliuvus į bėdą (apšaudymą ar pnš.) galite kolegų prašyti pagalbos. Pavyzdžiui jeigu tavo bėglys pasislėpė mafijos/gaujos/klubo bazėje, išsikviesk pastiprinimą, parašęs "/02" komandą su kuria iškviesite visus laisvus teisėsaugos ekipažus, galite pasinaudoti ir teisėsaugos racija (/rv) darbo raciją (/r) ar Discord programa. Atmink mafijos, gaujos ar klubo bazėje baudžiamas tik bėglys, kitus jam padedančius žaidėjus gali nukratyti su tazeriu ir surakinti su komanda (/ant). Nepamiršk ir to, nesvarbu kad bėglys sunkiai pasiekemas, yra kito darbo bazėje ar vandenyje, tu jį į kalėjimą turi pristatyti su transporto priemone, sraigtasparniu, valtimi.

Tvarkingas ir mandagus bendravimas turi būti ir netik tarp kitų teisėsaugos sričių, bet ir civilių, Jūs turite gerbti vienas kitą, bet gali pasitaikyti atvejų, kai kas nors jus įžeidinėja ar kažkaip kitaip paniekina, tokiu atveju konflikto nepradėkite, o tiesiog darykite nuotraukas ir jas siųskite to žaidėjo darbo direktoriui kuris jus įžeidinėja (tarp teisėsaugos). Jeigu toks pažeidimas vyksta ne tarp teisėsaugininkų jūs privalote nusižengusį asmenį bausti su komanda /ita.Dirbdami pastebėjote jog rengiamas susirinkimas ar treniruotė, jūs tuoj pat turite nuvykti į paskirtą vietą, paslėpti visą atributiką (akiniai, tazeris, armour, skydas) nusiimti administratoriaus spalvą, paslėpti ginklą, ir laukti tolimesnių nurodymų. Tačiau jeigu nutiko taip jog šiandien pražaisti net minimumo neišėjo, nieko tokio taip pat iki 00:00 gali užpildyti dienos neaktyvumo anketą. Nutiko taip, kad gavai įspėjimų? Juos gali pasinaikinti vykdant misijas, dalyvaujant papildomose veikluose ir pnš.Darbe visada gali rasti už save aukštesnio rango darbuotojų, jų turi klausyti betkada. Nes visi aukštesnio rango ignoravimai yra informuojami Direktoriui. O už tai jūs būsite baudžiami. Jeigu ko nors nesuprantate ar nežinote kaip elgtis atitinkamoje situacijoje galite prašyti aukštesnio rango pagalbos , jie jums patars ir padės susitvarkyti su konkrečia situacija. Įpusėjus į darbą jūs galite kilti karjeros laiptais, galite gauti aukštesnį rangą, šiokią tokią reputaciją darbe. Tai padės jums toliau sėkmingai dirbti ir kilti karjeros laiptais darbe.

 

 

 

POLICIJOS TRANSPORTO PRIEMONĖS :

 

POLICE CAR - Tai viena iš pagrindinių policijos darbinių transporto priemonių. Ši transporto priemonė puikiai tinka dirbti dviese.

POLICE RANGER - Tai dar vienas policijos darbinis transportas. Šis transportas yra dviejų durų, todėl ji daugiau patogi dirbti vienam.

HPV-1000 - Šis policijos darbinis transportas yra patogiausias darbui, nes jis gali pravažiuoti ten, kur nepravažiuoja kitas policijos darbinis transportas.

POLICE MAVERIC - Tai policijos sraigtasparnis. Šis policijos sraigtasparnis yra labai patogus jeigu atsiranda žaidėjų, kurie šaudo nuo stogo. Tačiau jį galima imti tik kritiniais atvejais, pavyzdžiui, jeigu nusikaltėlis yra ant stogo,arba žaidėjas yra vandenyje. Kitais atvejais „Police Maverick“ galima imti tik nuo tam tikro rango arba atsiklausus direktoriaus, pavaduotojo ar aukštesnio rango darbuotojų.

PREDATOR - Tai policijos kateris. Šis policijos kateris yra labai patogus jeigu atsiranda žaidėjų, kurie yra vandenyje. Jį galima imti tik kritiniais atvejais, pavyzdžiui, jeigu nusikaltėlis yra vandenyje.

BUS - Tai dydysis autobusas, skirtas pergabenti didelį darbuotojų kiekį iš taško A į tašką B. Naudojamas treniruotėm, kelionėm dažniausiai nuvežti visus į treniruotę.

RANCHER - Kitaip vadinamas greičio matuoklis. Transportas leidžiamas vairuoti kelių policijos skyriaus darbuotojams, betkuriuo darbo metu, su juo galite gaudyti greitį viršijančius žaidėjus, tiesiog sedėdami mašinoje. Greitis aptinkamas 10metru atstumu.

 

 

POLICIJOS KOMANDOS :

 

Spoileris

[/Ita Vardas_Pavardė] - išmeta lentelę kurioje matysite visus įtarimus.

[/R] - darbo racija

[/Rv] - teisėsaugos racija

[/02] - iškviečia pastiprinimą

[/Ist Vardas_Pavardė] - išteisina teisėsaugos/apsaugos darbuotoją.

[/Ant Vardas_Pavardė] - uždeda/nuima žaidėjui antrankius.

[/Tei Vardas_Pavardė] - atima iš žaidėjo teisę vairuoti automobilius.

[/Mtei Vardas_Pavardė] - atima iš žaidėjo teisę vairuoti motociklus ir keturračius.

[/Ftei Vardas_Pavardė] - atima sunkvežimio teises.

[/Matuoklis] - įjungia/išjungia greičio matuoklį. Norint panaudoti matuoklį, reikia būti išlipus iš darbinio transporto.

[/Policija] - parodo visas policijos komandas, tačiau ne visom galima naudotis.

[/Alko Vardas_Pavardė] - patikrina žaidėjo girtumo laipsnį.

[/Atimtiginklus Vardas_Pavardė] - atima iš žaidėjo ginklus ir ginklų licenciją.

[/Bega Vardas_Pavardė] - pažymi bėglį žemėlapyje balta spalva.

[/Isodinti Vardas_Pavardė] - įsodina nusikaltėlį į darbinį transportą.

[/Isspirti Vardas_Pavardė] - išmeta nusikaltėlį iš darbinio transporto, (Automatiškai nuimamas /bėga ir nusikaltėlis atrakinamas)

[/Bauda Vardas_Pavardė] - pasiūlote pažeidėjui mokėti baudą. Baudą galima siūlyti iki 60 žvaigždučių. Nuimamas bėglio statusas

[/Idetis] - pastatote spyglius.

[/Isimtis] - pašalinate vieną spyglinę.

[/Isimtivs] - pašalinate visus spyglius.

[/Nark - Vardas_Pavardė] - patikrina, ar žaidėjas turi narkotinių medžiagų.

[/Kon Vardas_Pavardė] - konfiskuoja iš žaidėjo narkotines medžiagas.

[/Kliutis] - padeda taisėsaugos kliutį.

[/Kliutis2] - padeda antrąją teisėsaugos kliūtį.(Nuo 3 rango.)

[/Skydas] - parašius šia komandą skydas užsideda ant rankos.

[/Skydasoff] - parašius šia komandą skydas užsideda ant nugaros.

[/Zibintuvelis] - rankoje turėsite žibintuvėli.

[/Cap] - Užsidedate policijos kepurę

[/Taz] - įjungiate/išjungiate elektros šoką.

[/Panaikinti] - panaikina kepurę, skydą ir žibintuvėlį.

[/Kviecia] - parodo policijos iškvietimų sąrašą.

[/Vaziuoju Vardas_Pavardė] - važiuoja į iškvietimą.

[/Islaipinti Vardas_Pavardė] - išlaipina žaidėją iš transporto priemonės.

[/Susalmu Vardas_Pavardė] - patikrina, ar žaidėjas yra užsidėjęs šalmą.

[/Sudirzu Vardas_Pavardė] - patikrina, ar žaidėjas yra užsisegęs saugos diržą.

[/Sekti Vardas_Pavardė] - pradedate žaidėjo sekimą.

[/Unita Vardas_Pavardė] - išteisina žaidėją nuo paskutinio įtarimo.

[/Armour] - užsidedate „neperšaunamą“ liemenę.

[/Patikrinti Vardas_Pavardė] - patikrina žaidėjo teises, diržą, blaivumą.

[/Laukti Vardas_Pavardė] - ši komanda jums praneš, kai žaidėjas prisijungs prie žaidimo.

[/Distorija] - lentelę, kurioje matysite kokiu laiku ir koks įvykis įvyko (reidas, bombos sprogimas ir t.t.)

[/Isspirti Vardas_Pavardė] - išspiria žaidėją iš mašinos

[/Nubaudimai] - išmeta lentelę su nubaudimais

[/Idetit] - įdeda taikinius A51, A52 zonose.

[/Atnaujintit] - atnaujina taikinius A51,A52 zonose

[/Isimtit 2-1000] - išima taikinius A51,A52 zonose

[/nugriauti] - Nugriauna stovintį konteinerį.

[/Suliemene Vardas_Pavardė] - patikrina ar žmogus su liemene

[/Itarimai] - parodo už ką buvote nubaustas

[/Krovinys Vardas_Pavardė] - patikrina furisto vežama krovinį - Ši komanda uždrausta Policijai

 

[>] Paspaudus klaviatūroje „NUM 2“ mygtuką, žaidėjas priverstinai sustabdomas po kelių sekundžių.

[>] Paspaudus klaviatūroje „NUM 4“ mygtuką, išmetami spygliai.

[>] Paspaudus klaviatūroje „H“ arba „Caps Lock“ mygtuką, ant darbinio transporto įsijungs švyturėliai, garso signalas ir žaidėjai bus įspėti pranešimu - "POLICIJA: Pasitraukite į šalikelę!"

[>] Paspaudus klaviatūroje „+“ mygtuką, parodys ar šalia esantys žaidėjai užsisegę diržus ir turimą gaudomumo lygį.

 

Mūsų darbe draudžiami dalykai: 

Spoileris

1. Viešuosiuose pokalbiuose įžeidinėti žaidėjus.

2. Naudoti komandas, kurios nepriklauso policijos darbui.

3. Dalyvauti grobimuose nenustatytu laiku.

4. Valyti „/ieskomi“ sąrašą.

5. Keiktis, vartoti necenzūrinius žodžius abejuose racijose.

6. Naudoti administratoriaus privilegijomis darbo metu.

7. Su savimi turėti psichotropinių medžiagų.

8. Naudoti teisėsaugos daiktus ant išeiginės aprangos.

9. Tikrinti, ar civilis yra užsisegęs saugos diržą arba užsidėjęs šalmą, kai Jūs jį įsodinote į tarnybinį automobilį.

10. Patruliuoti 3+ kolegoms viename ekipaže.

11. Naudotis psichotropinių medžiagų prekeivių paslaugomis.

12. Bausti civilį už tą patį pažeidimą dar sykį nepraėjus 30 sekundžių ar naudoti /patikrinti nepraėjus 60 sekundžių.

13. Duoti civiliui pinigų, kad šis susimokėtų baudą.

14. Skelbtis į viešuosius pokalbius, kad policija dirba, siūlyti savo paslaugas ir panašiai.

15. Nušauti civilį (išimtis taikoma, kai neįmanoma išgabenti su tarnybinė įranga).

16. Palikti nusikaltėlį vieną, be priežiūros.

17. Kandidatuoti į kito darbo vietą.

18. Naudoti žaidimą palengvinančias programas, arba programas, kurios suteikia Jums pranašumą.

19. Tikrinti teisėsaugos narius darbo metu, ar šie turi psichotropinių medžiagų su savimi, vairuotojo pažymėjimą.

20. Būti „AFK“ ne tam skirtoje vietoje.

21. Stabdyti medikų darbuotojus, kai šie važiuoja su įjungtais tarnybiniais švyturėliais.

23. „/tplv“ bausti civilius už chuliganišką elgesį, jeigu šie stovi ar bėga keliu.

25. Bausti už NON-RP, jeigu civilis yra „/tpbull“ ant smėlio.

26. Apieškoti tolimųjų reisų vairuotojų krovinius.

25. Tiuninguoti PD darbinį transportą.

27. Bausti įvairias tarnybas, kai pareigūnas pats jas kviečia.

28. Darbo laiku būti vežiojamam.

29. Iš kalėjimo paleisti nusikaltėlį.

30. Priėmus iškvietimą į jį nebevažiuoti.

31. Rašyti į abi racijas tą patį tekstą 3+ kartų.

32. Apgaudinėti azartiniuose žaidimuose.

33. Vežioti civilius tarnybinėje transporto priemonėje.

34. Pasiruošti važiuoti į iškvietimą, kai išvystate pranešimą, kad žaidėjas daro DM.

35. Pildyti daugiau kaip vienai darbinėi nitro ar kūrą nesant valdžioje.

36. Darbo metu daryti bet kokį KET nusižengimą ar kitaip nusiženginėti nesant su švyturėliais.

 

Mūsų darbe privalomi dalykai:

Spoileris

1. Per parą pražaisti 60 minučių su darbine uniforma ir surinkti 5 baudas.

2. Darbo metu laikytis kelių eismo taisyklių (išimtis, kai gaudomas bėglys).

3. Klausyti vadovybės.

4. Gerbti bendradarbius bei visos teisėsaugos darbuotojus.

5. Laikytis nurodyto darbo grafiko.

6. Nuolatos valyti „/gaudomi“ sąrašą.

7. Žinoti visas darbo bei teisėsaugos taisykles.

8. Darbo metu būti prisijungus prie balso pokalbio „Discord“ programėlėje.

9. Visada uždaryti darbovietės vartus.

10. Civilį vežti į kalėjimą, kai šis 3 sykius atsisako mokėti baudą (turėti įrodymus).

12. Bendradarbiauti su kitais teisėsaugos atstovais, kai šie prašo pagalbos.

13. Baigus darbą sunaikinti darbinę transporto priemonę.

14. Išdirbti 10 dienų policijos departamente.

16. Bausti civilius iš policijos pareiškimų temos forume.

18. Pranešti į teisėsaugos raciją apie įtariamą vykstantį civilio pagrobimą, psichotropinių medžiagų, ar ginklų saugyklos užėmimą.

19. Turėti automobilio, motociklininko bei piloto teises.

20. Baudžiant civilį visada turėti įrodymus.

21. Bausti civilius, kai matote, kad šie daro pažeidimus.

22. Civiliui paklausus už ką jis vežamas į kalėjimą šiam viską paaiškinti.

23. Prieš gabenant civilį į kalėjimą jo transportą reikia nutempti į konfiskuotų mašinų aikštelę (išimtis – nėra mechanikų).

24. Laikytis taisyklių, už kurias baudžiate civilius.

26. Bausti už mašinos daužymą, kai civilis šią daužo kumščiais arba kojomis.

27. Vairuojant policijos departamento motociklą dėvėti motociklininko aprangą.

28. Pašalinius asmenis išprašyti iš darbovietės kuo greičiau. Šiems nepasišalinus bausti už pareigūno neklausymą ir nušauti.

29. Į Grobimus vykstame visada tika joms prasidėjus.

30. Prašant pagalbos per teisėsaugos bendrąją raciją pranešti su kokia transporto priemone civilis nuo Jūsų bando pabėgti.

31. Kai nėra iškvietimų padėti gaudyti bėglius.

32. Darbo metu privaloma paimti iškvietima per 1min. Nedarbo metu per 3min. Išsimtis gaudomas beglys.

 

Mums galima:

Spoileris

1. Bet kada tikrinti vairuotojo girtumą, vairuotojo pažymėjimą bei mašinos registracijos numerį.

2. Veržtis į visuomeninius renginius, kai ten yra bėglys.

3. Savaitgaliais nepražaisti numatytų minučių kiekio.

4. Atimti teisę vairuoti transporto priemonę teisėsaugos atstovui, kai šis ne darbo metu pažeidė kelių eismo taisykles.

5. Būti „AFK“ neribotą laiką tik darbo bazėje ir tik ne ant /tpd pickup'o. (išimtis ne darbo metu su savo apranga kur norite).

6. Bausti civilį už relog, jeigu žaidėjas atsijungia ne savo noru (crash arba išspirtas iš serverio) du sykius iš eilės.

7. Bausti civilį už pareigūno užpuolimą ir atimti ginklus su ginklų licenzija, jeigu pareigūnas buvo užpultas ne viešoje vietoje.

8. Naudoti greičio matuoklį visur, išskyrus Las Venturas miestą bei greitkelius.

9. Bausti civilį už pareigūno arba civilio užpuolimą ir atimti ginklus su ginklų licenzija, jeigu buvo šaudoma iš darbovietės, reikalaujančio direktoriaus pakvietimo.

10. Tikrinti civilį, ar šis turi psichotropinių medžiagų, kai šiam uždedamas įtarimo lygis (išimtis, kai įtarimo lygis uždėtas už diržo neužsisegimą, važiavimą motociklu be šalmo, dviračiu – be liemenės).

11. Naudoti tarnybinius švyturėlius gaudant bėglį, vežant nusikaltėlį į kalėjimą (jeigu turi 60+ įtarimo lygio), vykstant į iškvietimą bei kitais nenumatytais atvejais.

12. Po darbo laiko arba pertraukų metu naudoti „/matuoklis“, vairuoti tarnybinį „Rancher“ automobilį.

13. Nusikaltėliui, turinčiam bėglio statusą 10+ minučių, jį pagavus nesiūlyti susimokėti baudos.

14. Po darbo laiko tobulinti savo, kaip teisėsaugininko įgūdžius treniruočių zonoje.

15. Prasidėjus streikui į jį vykti be pagalbos iš kitos teisėsaugos narių. Atvykus į streiką būtina pranešti civiliams, kad šie pasišalintų per vieną minutę arba šie bus baudžiami.

16. Nusiimti darbo įspėjimą už 15 pliusų, bet tik po 48h po gavimo arba prašyti užduoties įspėjimui nusiimti, bet įspėjimas bus nuimtas tik po 48h.

17. Mob būrio nariams keisti nežymėtų PD transporto priemonių spalvą.

18. Civilį už kiekviena chuliganiško vairavimo situacija bausti tik po 1 kartą. Tai reiškia, kad jeigu uždėjote pavyzdžiui už kelio kirtimą per pašalines vietas, tai to paties iki kol pažeidimas pasikartos po paleidimo dėti nebegalite.

19. Užlaikyti bėglį iki 5 minučių darbo bazėje su tikslu jog tikrinasi įrodymus dėl uždėtų įtarimų.

 

"DISCORD" PROGRAMA :

 

1. Programoje privaloma būti prisijungus grobimų, treniruočių, susirinkimų bei kitos veiklos metu.
2. Programoje privaloma kalbėti po vieną ir nekelti triukšmo.
3. Programoje draudžiama įžeidinėti bendradarbius / kolegas.
4. Negalint prisijungti į programą, privaloma pranešti aukštesnio rango bendradarbiams (direktoriui / pavaduotojui / įgaliotiniams).
5. Programoje draudžiama leisti muziką ar garso įrašus.
6. Reidu, treniruočių, susirinkimų bei kitos veiklos metu draudžiama pertraukinėti vedantįjį.
7. Užėjus į programą būtina pasisveikinti su bendradarbiais.
8. Per darbo laiką bei dirbant privaloma būti Discorde.
9. Pagrindiniame programos kanale draudžiama būti „užsimutinus“ garsą, tam yra skirtas "AFK" kanalas. Užsimutinimas = DC nebuvimas 

10. Dirbant privaloma visada būti Discorde programoje.

11. Discorde privaloma naudoti tokį pat V_P kaip ir žaidime.

 

 

NARKOTINĖS MEDŽIAGOS :

 
1. Policijai griežtai draudžiama turėti su savimi psichotropinių medžiagų.
2. Narkotikus galima tikrinti tik tuomet, kai nubaudžiate pažeidėją. (Išimtis Mob būriui).
3. Narkotikus draudžiama tikrinti mafijų / gaujų zonose.

 

TRENIRUOTĖS BEI SUSIRINKIMAI :

 
1. Draudžiama pertraukti vedantįjį.
2. Draudžiama rašyti apie tai kas nėra susiję su treniruote / susirinkimu.
3. Draudžiama rodyti ginklus ar pareigūnų bananą, jei to neprašo vedantysis.
4. Draudžiama naudoti teisėsaugos atributiką (/cap, /armour), akinius, jei to neprašo vedantysis.
5. Administratoriams privaloma nusiimti administratoriaus spalvą (/spalva).
6. Mirus privaloma stoti prie geltonos linijos / kliūties arba ten, kur reikalauja vedantysis.
7. Visos treniruotės / susirinkimo metu privaloma būti panaudojus - (/offto ir /offget) komandas.
8. Privaloma klausyti vedančiojo ar valdžios (direktoriaus / pavaduotojo / įgaliotinių) nurodymų.
9. Draudžiama naudoti elektros šoką treniruotės metu.
10. Treniruotės / susirinkimo metu draudžiama rašyti į raciją ar į viešumą.
11. Privaloma kuo skubiau susirinkti į tam tikrą nurodytą vietą per 1 minutę.

12. Treniruočių metu privalomas DISCORD.

Redaguota , redagavo Deividas_Armstrong
  • Patinka 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...