Eiti į turinį
Bige_Murcialago

Radistų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

FVHj9si.png

 

Iš anketų atsirinkome tik kelias tikrai patraukusias akį. Šio direktoriaus postui rinkome žaidėją turintį daugiau patirties ir tą kuris rodė norą pasiekti šio posto, ne tik geru minučių aktyvumu, bet ir veikla serveryje.

 

Bronix Gtacraft - anketa tikrai nebloga, užkliuvo tik ta dalis, kad kaip direktorius tu keltum kažkam ridą, tam, kad papildyti dfondą. Šiame darbe yra daugybė galimybių kaip padidinti darbo fondą darant veiklas susijusias su šiuo darbu. Žaidime sutikau vos vieną kartą ir tai, prisijungęs pašaudei pas save sklype, kažką pastatei, pastovėjai AFK ir viskas.

 

Sweet Brother - taip pat tikrai nebloga anketa, tikrai atrodo nemažai idėjų parašyta. Bet žaidime nelabai rodei aktyvumą, nors ir skelbei per /s, kad teiki pagalbą ir panašiai. Aktyvumas minimalus ir teko retai sutikti žaidime.

 

Henry Dylan - vienas iš dviejų kandidatų kuris rodei tikrai gerą aktyvumą, dalyvaudavai klubų veiksmuose, kitose veiklose. Esi Ginklų prekeivis, matėm, kad padedi kolegoms, dalyvavai darbo veikloje. Aktyvumas vienas geresnių. Darbo atžvilgiu tai aktyvumas mažesnis nei sekančio kandidato, na ir Radisto xp skaičius nors ir nemažas, tačiau kaip minėjau rinkomės labiau patyrusį.

 

Audi Mister - žaidėjas kurį pasirinkome tapti naujuoju Radijos direktoriumi. Kaip ir kandidatas aukščiau rodei tikrai gerą aktyvumą minutėmis, kone indentišką, darbo atžvilgiu dirbai ir stengeisi kur kas daugiau, iškvietimų ir pardavimų skaičius tą puikiai parodo. Taip pat pastebėjome, kad dalyvavai klubų veiksmuose, bei darbo rengiamoje veikloje. Radistų patirties turi daugiausiai nei kiti prieš tai paminėti kandidatai. Tikrai parodei, kad nori šio posto ir galime pasveikinti - tu jį gavai!

 

Sveikiname, naujasis Radijo direktorius - Audi_Mister

 

@Greg_Scarpa gera apžvalga

  • Patinka 11
  • Ačiū 2
  • Haha 6
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...