Eiti į turinį
Demetrio_Vierchas

Pasiulymas teisėsaugai

Gaudymas/Begimas  

22 balsai(-ų)

  1. 1. Ar vertas dėmesio?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, bežaisdamas ryte iškilo nebloga mintis.

Visi žinom jog teisėsaugoi labai populiaru laisvalaikių treniruotėi gaudyti vienas kitą dažniausiai naudojamas transportas būna nrg-500. Vieni jau igude kiti dar tik mokos, ir susiduriau su tokių dalyku kaip veiklos trūkumas teisėsaugai rytais, ka mums vėikt žaidėjai arba sedi g arba tiėsiog būna afk labai rėtai sutinku kažka be važinėjanti SF ar LS kelias, todėl kaip ir nėra veiklos nėra ką gaudyti ir nėra ka bausti, ir taip išeina kad tu tiesiog važineji ratais keldamasis teisėsaugos xp tačiau neigydamas jokių žinių, igudžių. Žinoma pradėsit sakyt kad verčiau eik į mokykla, darba arba kažkuom kitų užsiimk tokia valanda, bet manau neesu toks vienas kuriam kartais niekur nereikia ir užsimanai pažaisti sarga ir tuo momentų žaidėju beveik nėra kas dažnai būna naktį arba rytais.

 

Koks būtu mano pasiulymas?

1. GAUDYMO/BEGIMO scriptas -  Siūlau sukurti scripta kuris būtu paleidžiamas su komanda pvz /gaudyti ir skaičius kuri pavyzdį norėtumėt gaudyti (1), (2) arba išvis /gaudyti (pavadinimas), su šią komanda galėtumet paleisti ,,Bota" kuris pradėtu važiuoti jam nurodyta trasą su NRG-500. Pats botas turėtu savo trajektorija kur jam važiuot visada laikytis tik savo trasos kad ir surakinus bota ir atrakinus jis testu savo trasą. Nereikią kažko ypatingo tiesiog jums reiktų sukurti tokį skriptą ir bazine trasa pvz LS mieste be stuntu, važiuojanti LS keliais žinoma ne ant 60 ar 100 greičio vis dėl to botas turėtu turėt šioki toki greitį kad vis kažkiek jaustus sunkumas ir nesvarbų kad "boto" trasa kartotus ir jis visada važiuotu tais pačiais keliais tai tik i nauda ir teisėsaugos darbuotojai galėtu lengviau išmokti kelius, bei atrasti silpnas vietas to miesto kur būtu paleistas botas.

 

2. Kas galėtu valdyti trasas, bei koreguoti - Darbuotojams žemų pareigų manau nėreiktu duoti tokios galimybės tačiau valdžios bei interpolas tikrai esa patyrę ties gaudymu ar begimu, todėl šią komanda bei privilegija reiktų skirti jiems.

 

3. Kas būtu jei išmušt iš vežių patį "bota" Žinoma atsirastu niuansu tokių jei botas nukristu nuo nrg, ar būtu numušamas nuo trasos, manau nėra problema įdėti toki skripta kad pats botas negalėtu būt numušamas nuo transporto priemonės, kaip ir nuo pačios trasos, jis važiuotu tik jam nurodytų kelių ir jokie darbuotojai privažiavę iš priekio negalės jo sustabdyti, numušti ar sunaikinti transportą pačio boto nrg negalės būti peršautas padangų ar kažkaip kitaip paveiktas kitų žaidėju jį įmanomą būtu sustabdyti tik su /ant komanda.

 

4. Siulau šiai idėjai patį gaudymo botą pajungti kaip atskira treniruotė - Mes turim savo treniruotės kur matomos tik teisėsaugos darbuotojams, todėl siūlau "boto" gaudymą įdėti kaip atskira treniruotė o ne kai jūs įeinat i treniruotė ir dar pajungiat tuo pačių botą, žinoma komanda gali vadintis bet kaip tačiau aš vadinu ja /gaudyti (nurodot trasą baziniais skaičiais pvz: Los santos mieste paprasta trasą sukurtą skript kūrėjais (1 trasą- važiuoja viena kryptimi) (2 trasą - važiavimo trajektorija visiškai skiriasi nuo pirmos) ir (3 trasą - taip pat visiškai skiriasi nuo praeitų trajektorijų) šitas dalykas būtu tam kad šitame skripte būtu kažkokia įvairovė, o toliau prasidėtu pavadinimai tai tarkim (/gaudyti (ir jau kitų žaidėju sukurta boto kelio trajektorija) tarkim darbuotojas Reedy_Mrt užsimano sukurti savo trasa su stuntais ir šiek tiek sunkesne, parašo komanda /gaudyti jam išmeta lentelė su pavydžiais (Sukurti savo gaudymo trasa) (Paleisti sukurta gaudymo trasa) (ištrinti gaudymo trasa) šią lentelę bei tokia galimybė turėtu tik Interpolo darbuotojai ir visų teisėsaugos valdžios bei jų atstovai.) Darbuotojai žemų pareigų turėtu tik galimybe paleisti bazines bei kitų žaidėju trasas su komanda /gaudyti.

 

5. Kaip veiktu pats sukurimas bėgimo/gaudymo trasos? Labai paprastai, būtu idėta komanda /gaudytirec /gaudytistop čia pavyzdžiui. Pradėjus įrašynėti bėgimo/gaudymo trasą darbuotojui parodo pradini tašką raudona žymią. Darbuotojas pradėda važiuoti jam norima trasą kiek nori ir kokiais nori keliais, tuomet kai jis nori užbaigti trasa jam tereikia nuvažiuot link raudonos žymės ir parašyti /gaudytistop, Kai darbuotojas pilnai įsitikina kad jis gerai sukurę trasą be jokių nukritimu ir feilu jis paleidžią ta botą. Pridėsiu tai kaip prie pliuso nes sukurti trasą irgi būs ką veikt nemanau kad taip lengvai būs išvažinėt savo norimą trasą be nukritimu ar feilu.

 

6. Papildomi priėdai prie šio pasiulymo: Tarkim interpolo darbuotojas sukūrė savo trasą pavadino ją (Reedy_Mrt trasą) ir armijos darbuotojas pvz (Domas_Danger) užsimanė ją išbandyti ir pagaudyti, nuo pat pradžių prasideda laikmatis, pats startas būna arba LS mieste pačioj pradžioj kur mus visus nuteleportuoja /tpls su transporto priemonė, arba SF mieste taip pat kur mūs visus nuteleportuoja /tpsf su transporto priemonė, tik prasidėjus trasai kaip ir minėjau prasideda laikmatis, ir pats botas turi 3 sekundės pradėt bėgti, tik tuomet jūs automatiškai atšaldo ir jūs galite pradėti gaudyti, pačioj trasoj teleporto komandos nenaudojamos todėl jos nebūs jums leistinos tik tuomet jei išjungsite trasą su komandą /gaudyti išmetus lentelei paspaustum et ("Nustoti gaudyti")  Kai pagaunate "bota" jums automatiškai susistabdo laikas parodo per kiek laiko pagavote. Taip pat darbuotojai turės galimybė pamatyti kas per kiek laiko pagavo "Bota" tiesiog būdami toje sukurtoje trasoje ar pačio skripto. Teisėsaugos darbuotojas parašęs komanda /gaudyti išmetus lentelei (darbuotojų pagautas laikas) ir ten būtu parodyta kad pvz: (1 vietoj Aero_Nos per 1minutė) (2 vietoj - Demetrio_Vierchas per 1.10sec.) ir t.t

Pridėsiu dar tokį dalyka kaip viėtos gaudyme, darbuotojas galėtu pasirinkti su kiek žmonių jis norėtu gaudyti gal būt jis norės gaudyti vienas ar jis norėtu gaudyti su draugais.

 

 

Pliusai: Kaip ir minėjau tai veiklą žaidime žinoma yra pilną kuo užsiimti tačiau pati veiklą priklauso nuo pačių žmonių, su šiuo botų žaidėjai o tai yra teisėsaugininkai turės veiklos ir be pačių žaidėju, kiekvienas teisėsaugininkas galės treniruoti savo įgudžius savarankiškai. Kai gaudai tikrą žmogų jauti jaudulį bijai susimaut ar prisidaryti gėdos žinoma sakau ne už visus, šis skriptas aka "botas" padės išmokti miesto kelius, atrasti jų silpnas vietas, galu gale išmokti gaudyti, bei pagrindinis dalykas dėl ko rašomas šis pasiūlymas tai veiklą darbuotojams kaip ryte taip ir naktį kaip dieną taip ir vakarė žinoma ne darbo metų.

 

Minusai: Nustebinkit ir parašykit patys minisus šio pasiulymo nes pats asmeniškai nematau čia minusu žinoma gal būt būs bugu, nesklandumu tačiau supraščiau tai būtu seniai ištyrtas dalykas ir visiem žinomas tačiau tai būtu naujiena visiėms todėl ties to ir būtu dirbama, taisoma bei tvarkoma.

 

Kodėl verta balsuoti ne tik teisėsaugininkams: Labai paprasta, sarge darbai retai būna pastovūs ir jo yra žmonių kurie metų metais dirba tuos pačius darbus, tačiau vistiek ankščiau ar veliau žaidėjai nori pamatyti save teisėsaugos pusėj, ir prabalsave dabar turėsit ateityje papilda teisėsaugos darbe juk serveris sensta ir reikia ji puošti atnaujinimais.

 

pridedu: Jei matot trūkumu šitam pasiūlymui, manau vietoj to kad sakyt jog čia niekas nepavyktu ir t.t tiesiog papildykit šitą pasiulymą savo idėjomis.

Redaguota , redagavo Demetrio_Vierchas
  • Haha 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Beglių Gaudymo Boto Svarba: Saugumo Ir Efektyvumo Sąjunga

Šiandieninėje skaitmeninėje erdvėje saugumas yra kertinis klausimas, ypač kai kalbame apie beglių identifikavimą ir gaudymą. Sarg.lt beglių gaudymo botas pasižymi moderniomis technologijomis ir itin efektyviais metodais, siekiant užtikrinti visuomenės saugumą.

Šis inovatyvus botas sugeba:

  1. Automatiškai identifikuoti beglius: Naudojant pažangias algoritmus, sarg.lt botas gali greitai ir tiksliai nustatyti potencialius beglius skaitmeninėje erdvėje.

  2. Steigti skaitmeninį barjerą: Jis veikia kaip digitalus sargas, kuris nuolat stebi ir gaudyti beglius, užtikrinant, kad skaitmeninė aplinka būtų saugi ir švari.

  3. Greitai reaguoti į kintančias grėsmes: Šis botas gali dinamiškai prisitaikyti prie naujų beglių gaudymo iššūkių, naudodamas nuolat atnaujinamą duomenų bazę ir pažangias technologijas.

Sarg.lt beglių gaudymo botas įveda naują saugumo etapą, apjungdamas technologinę pažangą su rūpestingu piliečių saugumo užtikrinimu. Ši idėja ne tik sumažina saugumo riziką, bet ir prisideda prie visuomenės gerovės ir teikia naujų sprendimų kovojant su šiuolaikinėmis iššūkių sąlygomis.

Redaguota , redagavo Domas_Danger
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ideja nebloga, taciau su tais leaderboardais nesamone kadangi campint galima tapacia trasa ir pagaut per 1sec, daugiau tai uz.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 valandas(-ų), Domas_Danger rašė:

Pritariu

 

prieš 3 valandas(-ų), Koste_Bond rašė:

up

 

 

prieš 3 valandas(-ų), Deividas_Armstrong rašė:

Up už ir tt

 

prieš 51 min., Vainius_New rašė:

Uz

Geri komentavimo pavyzdžiai:

  • Sutinku su šia idėja, kadangi tai turėtu įtakos serverio ekonomikai, žmonių turimas pinigų skaičius kristų, su jais kartu ir serveryje esančių prekių kainos.
  • Ganėtinai galėčiau sutikti su tavo idėja, kadangi reporterių darbui šis pasiūlymas yra tikrai reikalingas. Direktoriui bei įgaliotiniams kur kas būtų lengviau rašyti dienos ataskaitas, kadangi šiuo metu užtrunkame nors valandą, kol tai būna įvykdyta.
  • Manau idėja yra ganėtinai reikalinga, bet galėčiau tau šiek tiek paprieštarauti. Įvykdžius šią idėją, kur kas smuktu žaidėjų skaičius, bet vis gi - ekonomika susitvarkytu.
  • Esu visiškai prieš šią idėją - kadangi tai tik trukdytu teisėsaugos darbui. Bei nepamirškime, jog į tai reikėtu investuoti tikrai nemažą sumą pinigų.
  • ir t.t.

 

Blogi komentavimo pavyzdžiai:

  • Aš už, tikrai praverstu.
  • Super idėja +rep.
  • Manau jog mums to reikia.
  • Jei apsaugai to reikia, tai galit padaryti. UŽ.
  • Nesamonė, prieš.
  • Prieš
  • ir t.t.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...