Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Atranka į cheaterių gaudytojus!

Rekomenduoti pranešimai

 

ANKETA (skelbti čia)

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:

Lukaz_City
2. Koks jūsų amžius?:

26
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?:

90min (visada bunu per karus)

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?:

120 min (uztrunka video sukelt)
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? :

Su tokia privilegija galeciau gaudyti cheaterius daug lengviau. Detalesne informacija is serverio puses, komanda kurioje galima pasitarti ir pasitikslinti bei galimybes zaidima paprastam zaidejui padaryti lygu.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? :

Esu sukaupes daug ziniu kurios padarys mane vertinga komandos dalimi. As aktyvus, pazystu nelegaliu modifikaciju naudotojus ne tik is pavirsiaus. Per savo abi kadencijas irodziau, kad visada priemu sprendimus nesaliskai.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai:

Esu kantrus, neveliu jausmu i logiskus atsakymus, nuoseklus ir pastebiu detales, mano iq 124, ka pazadu ta padarau. 
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? :

60-180min per diena
9. Ką veikiate būdami žaidime? :

Vazineju su nrg ir begioju nuo policijos, neturiu rutinos, kadangi niekur nedirbu. 
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? :

Taip
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? :

Taip https://youtube.com/@LkZjump?si=ri64KoPqIoM0t3BQ
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?:

Noriu tiketi, kad esu stiprus kandidatas, jau irodziau, jog cheaterius filmuoju ir 2024 metais gana aktyviai, mano youtube kanale virs 500+ video, ka turbut lenktu tik night freizeris. Sugebu buti per karo valandas ir turiu nepriekaistinga darbo etika, esu pasitikintis savo sprendimais ir uztikrinu, kad jie nebuna minimalus.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?:

Pagrinde spraga buvo ju nebuvimas per mafiju/gauju karus, sprendimu priemimas po viena, situaciju testavimas tik jeigu kazkas ikyriai praso, paciu ju cheat naudojimas.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Zinoma

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?:  Diena pradeciau surasant savo nuomone patikrinus cheateriu tema skype/discord chate, kad galetume visi galutinai nuspresti del temu ir jas uzrakinti. Prisijunges pasiziureciau ar nera sistemos pranesimu, jog kazkas naudoja cheat, tai pat paskelbciau per /s. Taip ir laukciau kol klubai ar mafijos kariautu, o tada zinoma stebeciau juos. 

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Taip

 

Redaguota , redagavo Lukaz_City
  • Patinka 2
  • Haha 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rata_Pameciau
2. Koks jūsų amžius?: 17
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Paprastai apie 300-400min, dienomis kai nėra daug laisvo laiko - 100-250min

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: Būnų forume visad, kai žaidžiu
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Nes nepatinka žmonės, kurie sukčiaują, ir daro blogą įtaką kitiems žaidėjams, kurie ištiesų nori įdomiai žaisti, ir sąžiningai konkuruoti su kitų patirtimi.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Turiu patirties admin srityje, esu labai atsargus su /ban komanda, kruopščiai įsitikinu, kada kuris žmogus yra teisus ir tik tada vygdau veiksmus.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Teigiama pusė tai, kad kiti žmonės man daug įtakos nepadaro t.y manes negali perkalbėti, jeigu turiu savo nuomonę, juos laikausi. Neigiama pusė tai, kad kartais ištiesų esu perdaug užsispyręs, ir siekiu neįmanomo.
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Kiek tik prireiktų, užtikrinčiau žaidėjų patogumą žaisti be cheaterių
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Dirbu reporteriu, padedu žaidėjams, statau sklypus ir t.t, prireikiant pafilmuoju žaidėjų itartus sukčius.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Taip, turiu patirties su šia programa
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip, visad keliu savo įrodymus tik ten.
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Nes aš garantuoju ne tik tai, kad būsių AntiCheat, o ir prisitaikyčiau prie žaidėjų, neišsikelčiau saves į viršų, kaip dauguma.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Kad AntiCheat komanda, dažnai būna atsijungusi, nerodo aktyvumo, ir dauguma cheaterių palieka ramybėje.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Manau, kad susitvarkyčiau be problemų, reikėtu tik minimalios pagalbos.

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?:  Manau kad pritapčiau, suprantu kad AntiCheat komandoje yra žmonės pasiryžę nubausti net savus draugus, šios komandos esmė yra sukurti lygybę tarp žaidėjų, kad niekas neturėtų papildomos pagalbos, to pasekoje, kad visi žaidėjai įsijaustų į žaidimą, padarant žaidimą įtraukiantį ir labai įdomų.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 

Spoileris

1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Taip, tai nėra labai svarbu, tikint kad net jei ir neturėčiau papildomų komandų, visad galėčiau kreiptis į kitus komandos narius.

Redaguota , redagavo Rata_Pameciau
  • Patinka 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Valentinas_Tukas
2. Koks jūsų amžius?: 25
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: 0 min

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 0 min, tačiau vardan cheaterių gaudymo pasiruošęs 60 min forumui duoti.
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Nostalgija
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Patirtimi
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Kartais esu užsispyręs, laikausi savo įsitikinimų. Tačiau kaip su manimi elgiasi taip elgiuosi atgal.
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Nelabai turiu laiko žaidime stebėti, tačiau forume užpildytus atvejus mielai padėčiau įvertinti sava patirtimi.
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Nežaidžiu kol kas. O jei žaisčiau, vairuočiau hydra ir stebėčiau cheat'us.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Žinoma
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Dėl mano patirties.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Kad komanda kol kas tuščia. Tuoj pataisysim tai.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Dėl to čia ir esu.

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Pagrindinis tikslas yra mažinti cheat'erių žaidime skaičių. Tiek forume atsakingai įvertinti situaciją, tiek žaidime stebint nepriiminėti skubotų sprendimų, cheaterius baudžiu tik jei įrodymai 100% teigiami.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 

Spoileris

1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? +

  • Patinka 2
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juodas_Koksas
2. Koks jūsų amžius?: 24 ant nosies
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Nelošiu

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 60-80min
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? :Nes gausiu nemokama admina, visų pirma tai logiška, visų antra medžiosiu nusikaltėlius ir bus sumėtyti į blistus, ką man daugiau veikt
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Neesu niekuo pranašesnis, visi lygūs, visiems vienodos galimybės turi būti suteiktos
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Turiu pykčio problemų, gerai dirbu, erzina dažnai viskas, bet viskas susitvarkoma
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : +-90min
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Šiuo metu mažai būnu žaidime, bet kai būnu pliurpiu su chebra, keliu rida, rybinu ir malu beleka
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Galiu
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Kas šiais laikais nemoka?
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Galit rinktis ką tik norit, kaip ir minėjau, visi vienodi

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Didelis apsileidimas, cheat skiltys ir pnš tikrinamos po ilgo laiko, tai padaryčiau, kad viskas eitųsi kuo greičiau

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Sugebėsime

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Svarbiausia nepasimesti, neapsileisti ir nebūti pranašesniu už kažką kitą, nekelt aukštai galvos, nes gali krist labai žemai, stebėti chyterius, prižiūrėti cheat skiltį ir kelti pačiam į cheat skiktį cheaterius

16. Įdėkite parašą: 1.png (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/)

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Suprantu

  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Osvaldas Bebras
2. Koks jūsų amžius?: 37
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: 60-300min

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 60-120min
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Norisi atlikti pareiga.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Daugiau patyręs šioje srityje.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Galiu būti griežtas ir negailestingas, bet esu ir geras.
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Realiai visą laiką, nes serveryje daugiau veiklos ir nėra.
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Dirbu.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Galiu.
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Mokame.
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Nes būtent aš žaidžiu šiame serveryje ir praleidžiu didžiąją savo laiko dalį.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Na siūlyčiau neskirti didelių pareigų žaidėjams kurie, net nežaidžia jau kuris laikas mūsų serveryje ir nėra aktyvūs.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Paprasta.

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Esmė gaudyti nelegalias modifikacijas naudojančius asmenis, sukčiaujančius per karą, sukčiaujančius ridos kėlime. Komandoje reikės tikrinti žaidėjus tiek žaidime tiek forume įkeltas skiltis.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/)

24.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Suprantu.

 

  • Patinka 4
  • Ačiū 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kasparas_Drag
2. Koks jūsų amžius?: 20
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: 30-120min(priklauso nuo m/g)

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 30-60min.
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Patinka filmuoti cheaterius, gerai suprantu apie juos, o tai įrodo mano įkeltos temos.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Buvęs AntiCheat komandos narys.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai:  Komunikabilus, atsakingas, neigiamu nesugalvoju.
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : tiek kiek būčiau online žaidime.
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Kariauju m/g bei važinėju su savo mtb.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Taip.
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip.
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Turiu patirties būdamas AntiCheat komandoje, puikiai suprantu apie nelegalias modifikacijas, nemažas patirties bagažas.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Tvarka yra nusistovėjusi, sunkiai kažką ir bepakeisi.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Taip.

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?:  Bendro ir teisingo sprendimo nutarimas, pagalba žaidime bei forume įvairiais klausimais.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/)1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Taip.

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Velka
2. Koks jūsų amžius?: 21 bus galbut 22 jeigu sulauksiu
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Daugiau negu Tukas per 13 metu.

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: Atsakymas toks pat kaip į 3 klausimą.
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Nemokmas jetpack, baninti Valentinas_Tukas
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Kitas klausimas
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Axujieni iš abieju pusių
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Atsakyma rasite 3-4  klausimę
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Keliu rida su ridos botu, naudoju WH, turiu sob ir t.t nusimanau apie čhytus
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Kartais kai mama nemiega
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Turiu youtube kanala su 12k subskraiberiu
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Nes nenardau

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Anticheat vadas

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Žinoma

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Dirbti

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) vėliau

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Tipo pirktis man admin pačiam?

  • Patinka 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Ammo
2. Koks jūsų amžius?: 21
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: 1-2h, kartais ir ilgiau

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 5h, pastoviai sekamas.
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą?: Teko būti, teko vadovauti ir tenka db gelbėti mirštančią komandą.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas?: Visi žino, nereik net sakyt.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Pastovumas, atsakingumas, užtinkrintumas
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui?: Pastoviai
9. Ką veikiate būdami žaidime?: Filmuoju, kariauju, jei yra įmanoma, dalyvauju veiksmuose.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa?: Taip
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube?: Youtube kanale pagrindas mano video

12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Nes daugiausiai patirties turiu

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Komandos pasirinkimas, kai vadas renka ne tuos kurie supranta.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti? Visada

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Būti lyderiu, kaip visada ir dalintis mintimis

 

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/)

Spoileris

1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Jei reik gerų žmonių, teks uždėt greičiau

Redaguota , redagavo Matas_Ammo
  • Patinka 4
  • Ačiū 1
  • Už 3
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta
2. Koks jūsų amžius?: 25
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Siuo momentu nedaug nes nera poreikio.

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: Bunu daznai prisijunges, i diena bent po 1-2 valandas tai tikrai. Todel manau, kad labiau megciau priziureti foruma,
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Kadangi buves ne karta, tai butu vel smagu priziureti.
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Patirtimi.
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Teigiama butu, kad esu draugiskas, mandagus o neigiamu nezinau net, jus turit pasakyt.
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Tiek kiek buciau aktyvus zaidime.
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Kolkas dalyvaudavau tik mafiju/gauju karuose.
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Taip
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Del mano patirties siame serveryje.

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Siuo momentu negaliu pasakyti, komanda tuscia reikia pradeti naujus darbus.

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Beabejo, dares jau ne karta.

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Anti-cheat gaudytoju tikslas yra mazinti serveryje zaidejus kurie sukciauja bei kenkia serveriui. Visada reikia ivertinti situacija teisingai ir nepriimti skubotu sprendimu. Cheateriu sprendimus priimti komandiskai, bei gaudyti juos kartu.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 1.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Taip

Redaguota , redagavo Salvis_Gta
  • Patinka 2
  • Haha 1
  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ANKETA (skelbti čia)

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Reedy_Mrt
2. Koks jūsų amžius?: Man yra 17 metų, tačiau už 10 dienų man bus 18
3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: Nu daug daug kaip čia pasakius nuo 60min iki 200min

4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: Nuuu aš mėgstantis pakomentuoti vyrukas tai normaliai
5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Nes visu pirma gaunu nemokama admin, pastebėjau jog sarge yra gan paplite cheateriai sakyčiau reikia jos išvalyti jog nebutu pranašumo prieš kitus serverio sarg.lt projekto žaidėjus, pastebėjau jog yra ridos botai tokie kaip @Lukas_Velka sakyčiau tokiem tik ban, ir pridedu bučiau geriausias anticheat
6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Nes ten jie pildo nori kažka gauti tik gaut gaut ir gaut nemokamai, o aš noriu teisybes jog jokiu pranašumu
7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Aš teigiamas bahuras, man patinka tik teisybe, esu draugiškai bendraujantis, dosnus, padedantis (kartais) neigiamia jog esu teisus ir savas ar ne savas aš ji baudžiu (Čia ištikruju)
8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Nu +- 2min reik isitikinti visgi jo?
9. Ką veikiate būdami žaidime? : Dirbu interpolas su xp ir t.t
10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Nu tai 2024 metai žinoma jog galiu
11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip kažka bandžiau streaminti kaip matome sekėsi nekažka, tai tiesiog filmoju kam įtarimus uždėti
12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Nes kaip ir minėjau jog aš už teisybe kovoju

13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Jog anticheat turi savu ir nebaudžia saveku, kol pas mane būtų kitaip, savekas nesavekas baudžiu lygiai nediskriminuoju

14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Nu žinoma jog galiu but atsakingas

15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Mano isivaizdavimas yra toks, sutariame puikiai kartais į gamta koki šašlyka pakepti, padėti viens kitam aptarinėti koki nufilmuota cheateri ir spresti ar cheatina ar necheatina, atsakingas busiu tiek už save tiek už savo komandos narius kurie baus.

16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 30.png

17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? Aš tai pilnai suprantu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...