Eiti į turinį
John_Colt

Kariuomenės direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

VGofSgs.png

Sveiki, kaip dauguma ir matė buvo renkamas naujasis Kariuomenės direktorius, nes senasis Redaz_Nissan buvo nušalintas dėl neleistinų modifikacijų naudojimo per kitą paskyrą.Paskutini kartą kariuomenės direktorius buvo renkamas 7 mėnesius atgal, kas yra visai trumpas laiko tarpas.Šiuose rinkimuose reikalavome ne pildyti anketą atsakinėjant į klausimus, o besiremiant parašyti laisvo stiliaus rašinį.Pildžiusių į Kariuomenės generolo pareigas susilaukėme 11 anketų iš kurių išsirinkome 4 tolimesniam stebėjimui.Taigi negaiškime laiko ir pereikime prie kandidatų apžvalgos.

 

Bryan_Oconner - Tavo anketa trumpa, bet aiški, nepilstai iš tuščio į kiaurą, visos mintys išdėstytos aiškiai.Teisėsaugos patirties iš visų kandidatų turi daugiausiai bei ir valdžia turėjai ne kartą todėl kaip prižiūrėti kariuomenės kolektyvą tu tikrai žinai.Tačiau pradėjus tave stebėti žaidime niekur nedirbai, kėlei ridą savo Sultan automobiliui, karts nuo karto parašei į vip chatą, dažnai stovėjai AFK arba sėdejai g.Aktyvumas prieš rinkimus taip pat buvo labai mažas, galbūt nesitikėjai, kad būsi kandidatas todėl nerodei pastangų.

 

Emilis_Jasinskis - Kalbant apie tavo anketa joje minėjai, kad esi ramaus charakterio ir kaip spręstum kilusius nesutarimus tarp darbuotojų. Tačiau stebėjimo metu įsivėlei į žodinį konfliktą su kitu teisėsaugininku.Taip pat buvai gavęs oficialiame teisėsaugos discorde timeout nuo DPKT dėl negatyvumo.Dirbant masiškai pažeidinėji KET, naudoji švyturėlius ne pagal paskirtį.Galiu pagirti, jog dažnai lavini su kitais teisėsaugininkais savo gaudymo įgūdžius treniruotėje ir pasižymi geru aktyvumu.Taigi, stebint tave viską darei priešingai nei rašei anketoje.Kitą kartą labiau pasistenk. 

 

Sweet_Brother - Tavo anketa nuosekli ir aiški, mintys išdėstytos aiškiai. Teisėsaugos patirties turi 353k xp, kas yra pakankamai jog žinotum kas yra teisėsauga. Anksčiau dirbai pas mane, todėl žinau kaip tau sekasi dirbti kareiviu.Idėjos kurias paminėjai anketoje jau buvo kažkada įgyvendintos, tik viena nauja su discordu pasirodė įdomi ir unikali.Aktyvumas prieš rinkimus taip pat neblogas todėl nedvejodamas pasirinkau tave į kandidatus.Stebėjimo metu aktyviai dirbai mechaniku, tvarkei konfiskuotų mašinų aikšteles, dažnai kėlei ridą savo automobiliui ir aktyviai siūlei pagalbą serverio žaidėjams per /s.Tačiau pasigedau veiklos įvairumo arba bent jau nemačiau stebint, taip pat į stebėjimo pabaigą neteko tavęs sutikti žaidime.Taigi, šiuose rinkimuose lieki antras, tačiau nenusimink, nes turi realių šansų ateityje.

 

Edvinux_Drift - Skaitant tavo anketą galiu pasakyti, kad žodžio kišenėje neieškai, skaityti buvo lengva, mintys išdėstytos aiškiai, nepilstai iš tuščio į kiaurą. Anketoje minėjai jog stengsiesi bendradarbiauti su kitomis teisėsaugos sritimis, kartu įtrauksi į savo rengiamas veiklas ką galima buvo pastebėti ir stebėjimo metu.Tačiau trūko idėjų kariuomenės darbui,minėjai jog stengsiesi įgyvendinti senas, bet pasiteisinusias idėjas. Žaidime dirbi Policijoje, šiame darbe veiklos tikrai netrūksta. Kiek teko tave stebėti, visada dirbdavai, laiko veltui nešvaistydavai, aktyviai rinkdavai baudas ir iškvietimus. Padėdavai kolegoms gaudant bėglius, laisvu laiku su keliais teisėsaugininkais nuėjot į treniruotę pasigaudyti su NRG, taip pat teko matyti ir žvejojantį.Girdėjau kalbanti Discord programėlėje tai esi ramaus būdo, stengiesi su visais sutarti gerai, kas yra didelis pliusas kaip direktoriui, nes nesiveli į nereikalingus konfliktus.Šie rinkimai tau sėkmingi, nes kiti kandidatai nieko ypatingo neparodė.Taigi, sveikinu tapus naujuoju Kariuomenės Generolu, tikiuosi mūsų nenuvilsi.

 

Naujasis Kariuomenės generolas -

83f5bba89ce6a4127382dc4cc70ee75d814.PNG

 

 

 

 

 

  • Patinka 18
  • Haha 5
  • Sutrikęs 2
  • Už 1
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...