Eiti į turinį
Bmw_Loveris

Pasiūlimas dėl verslų

Dėl verslų  

21 balsai(-ų)

  1. 1. Sveiki, jau kelinta diena svarstau vis apie tai ir norečiau pasidalinti su jumis. Serveryje yra daug ''Mirusių' žaidėjų,kurie neaktyvūs jau ilgą laiką. Dauguma jų turi žaidimo verslus. Tai gal būtų visai teisinga,jei tuos verslus atlaisvintų ir mes galėtume juos nusipirkti.  Taigi suformuluotas pasiūlimas turėtų skambėti maždaug taip. Atlaisvinti žaidimo verslus iš žaidėjų,kurie neaktyvus daugiau nei pusę metų.(Neaktyvumo terminas, čia jau valdžios pasirinkimas)



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, jau kelinta diena svarstau vis apie tai ir norečiau pasidalinti su jumis. Serveryje yra daug ''Mirusių' žaidėjų,kurie neaktyvūs jau ilgą laiką. Dauguma jų turi žaidimo verslus. Tai gal būtų visai teisinga,jei tuos verslus atlaisvintų ir mes galėtume juos nusipirkti. 
Taigi suformuluotas pasiūlimas turėtų skambėti maždaug taip. Atlaisvinti žaidimo verslus iš žaidėjų,kurie neaktyvus daugiau nei pusę metų.(Neaktyvumo terminas, čia jau valdžios pasirinkimas)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip sakai kurie neaktyvus virš puse metu, tai čia 95% procentus serverio verslų turėtų atlaisvint, manau kad būtų sąžiningiausia atlaisvinti 25-35 random verslus, ir kurie pirmesni, tie gudresni

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 37 min., Bmw_Loveris rašė:

nesvarbu ar verslas 1000$/min ar 100$/min bet kokiu atveju tai pliusas

koks čia pliusas, Bumeris jau kiek kartų sakė, kad verslai nebus atlaisvinti

ir tema rakinama

  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...