Eiti į turinį
Domis_Molecule

Gaujom/Mafijom minimalus atnaujinimas

Ar esate už ar prieš šias idėjas?"  

22 balsai(-ų)

  1. 1. Seifas

    • 21
    • Prieš
      1
  2. 2. Finansavimas

    • 22
    • Prieš
      0


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,

 

Turiu porą pasiūlymų mafijoms/gaujoms ir būtų smagu išgirsti jūsų nuomonę.

 

Seifas
Mafijos/gaujos turi seifą, kuriame yra įrašyta, kiek ko yra seife. Mafijos ir gaujos įgaliotiniai/valdžia gali padalinti narkotikus su komanda /nisdalinti 50 1500 0. Siūlau patobulinti šią sistemą, kad įgaliotiniai/valdžia galėtų ne tik padalinti narkotikus, bet ir duoti konkrečiam asmeniui su komanda /nduoti [id] 0 1000 0. Taip pat siūlau pridėti galimybę išdalinti ginklus gaujų ir mafijų nariams su komanda /gisdalinti 0 250 0 0 0 0 0 ir /gduoti [id] 0 250 0 0 0 0 0(arba būtų galima supaprastinti šia komandą į /gisdalinti 500(rankose turima ginklą(išdalintu iš seifo)) /gduoti [id] 500(rankose turima ginklą(duotu iš seifo)). 

Tai būtų naudinga gaujų karuose, kai ilgai kariauji nutinka, kad žaidimas pacrashina ir žaidėjai prisijungė atgal, nebeturi ginklų arba pasibaigė kulkos. Tokiu atveju valdžia arba įgaliotinis galėtų paprasčiausiai duoti ginklą iš seifo.
 

Gaujų / Mafijų finansavimas

Gaują turinti 3% teritoriją gautų nuo jos pajamų, po serverio restarto 30'000€ įdėtų į /dfonda(iš mgfondo). Turint 50% valdomos teritorijos, po serverio restarto įdėtų 500'000€ į /dfonda. 

Mafijos dabar turi išlaikytas minutes, siūlau už kiekvieną turimą minutę po serverio restarto 00:00 išmokėti į darbo fondą 1min/1000€(iš mgfondo).

Tai būtų naudinga, nes mafijų ir gaujų direktoriai turėtų iš ko mokėti darbuotojams premijas, turėtu iš ko užsisakyti ginklus.

 

(Išmoku suma yra pateikta tik kaip pavyzdys.)

Redaguota , redagavo Domis_Molecule
  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Su seifu taip nebus,nes bus kaip senais laikais,low lieka ir daro rr zonoj ,palaukia kol nieko nėra ir prisijungia o valdžia tiesiog ginklus duoda ,jei nori su seifu atnaujinimo reikia panaikint ginklų seifą, ir kai yra pagrobiami ginklai padaryt kad kuprinėj būtų kažkoks kiekis šovinių pvz 2.5k 5k ir tą kiekį tiesiog pridėt į ginklų dėžę,o su narkotikais tiesiog kai baigiasi grobimas padalint visą gautą narkotikų kiekį visiem prisijungusiems nariams .

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...