Eiti į turinį
Greg_Scarpa

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

1b9fc7d6c6be37f392d00fc0b98008ba261.png

Paskutinį kartą šis direktorius buvo renkamas 2019 gruodžio 28d. Nuo to laiko beveik 5 metus direktorius buvo perduodamas iš rankų į rankas, kol paskutinis direktorius sugebėjo visą grandinę nutraukti praradęs direktorių už cheat. (1g ešerys daug kainavo)

 

Akį patraukusių anketų buvo tikrai ne dvi ir ne trys. Iš 5 labiausiai patikusių išsirinkome tris žaidėjus kurie pretendavo į šitą postą.

 

Osvaldas Bebras - dabartinis mechanikų pavaduotojas. Anketa patiko, gerai skaitėsi, aktyvumas vienas geresnių. Veiklos standartinės dirbant mechaniku. Prekeivių patirties taip pat nemažai. Valdžių esi turėjęs ir parodei, kad sugebi su tuo tvarkytis. Tačiau priėmėm kitokį sprendimą renkant šį direktorių, tuo labiau, kad šiuo metu kaip minėjau esi Mechanikų pavaduotojas. Ačiū ir sėkmės laikant valdžią Mechanikuose.

 

Brandon James - anketa labai gerai skaitėsi, viskas išdėstyta puikiai, žaidėjas daug patyręs prekeiviuose ir rinkimų metu dirbai Narkotikų prekeiviuose. Dirbai, rodei aktyvumą ir prieš rinkimus ir po. Patirties valdžioje, ypač prekeivių turi nemažai, vien sukauptas prekeivių patirties skaičius tą parodo. Tačiau kaip rašiau prieš tai nusprendėm šį direktorių duoti kitam kandidatui. Kodėl taip aprašysiu žemiau. Ačiū ir sėkmės toliau rodant tikrą prekeivio pavyzdį.

 

Gilus Kaimas - naujasis Ginklų prekeivių direktorius. Užpildęs kitokią anketą nei kiti. Aktyvumas taip pat geras ir prieš ir po rinkimų, nušalinus direktorių toliau likai ten dirbti, o ne pabėgai. Pasirinkome būtent tave, nes vien pastaruosius penkis metus šioje valdžioje buvo tie tikrieji prekeiviai. Nusprendėme, kad šiam darbui reikėtų naujo veido kuris jau pakankamai susipažinęs su šiuo darbu, kad laikyti šį postą. Vienas iš ramiausių ir draugiškiausių žaidėjų serveryje. Iki rinkimų spėjai susipažinti su Ginklų prekeivių valdžia būdamas pavaduotoju pas Eden Wayy, kiek teko stebėti tvarkytis su pareigomis tau sekėsi puikiai. Pasirinkome tave, kad įneštum "šviežio kraujo" į šį darbą. Tikim, kad puikiai palaikysi tvarką ir galbūt pakeisi prekeivius į kitą pusę. Bet kokiu atveju sveikinam ir sėkmės laikant postą. (Be pusmečio net neperleisk kitam)

  • Patinka 22
  • Haha 4
  • Sutrikęs 3
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...