Netavo_Bedos Parašyta Liepos 30 Dalintis Parašyta Liepos 30 Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Jonny_Skywalker Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Inv Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: Spoileris /info lentelė: Spoileris Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : visas video 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Jonny_Skywalker Parašyta Liepos 30 Dalintis Parašyta Liepos 30 Manau tai serverio klaida, tiek man tiek zmogui kuris i mane saudo sarvai nusimusa kuo puikiausiai, bet gyvybes abiems nekinta, dar video pradzioje matosi, kad esc ismeta aplinkiniams man, galbut tai itakojo, kad sulagino man. 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Netavo_Bedos Parašyta Liepos 30 Autorius Dalintis Parašyta Liepos 30 Lievi atmazai davai Bedarbis ir t.t Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukaz_Rule Parašyta Rugpjūčio 1 Dalintis Parašyta Rugpjūčio 1 Bus nubaustas. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...