Eiti į turinį

Rekomenduoti pranešimai

Anketos forma:

• Gaujos/mafijos nario Vardas_Pavardė sarg.lt serveryje: @Jack_Slider
  • Kokią taisyklę žaidėjas pažeidė?:  Draudžiama statyti nuosavas transporto priemones priešų mafijos būstinėje - 1 mėn + 6h ban
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
    Spoileris

7afa6c3dfc760c7da9635f1ecc868d55173.png

• /info lentelė:
  • Spoileris

1.png

• Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pats ir pastatei ta dvirati, nesirisa su logika visai. Kaip as galejau kokiu budu pasistatyt ten savo dvirati uzdarytame angare? Kuris isvis nenaudojamas pamirstas ir siuo atveju niekaip nesutrukde karams. Dviratis buvo numestas kazkur netoliese jusu bazes, kadangi jūs kariaujate dazniausiai uz bazes ribu, tai to pasekoje suradote mano dvirati, kuris buvo atrakintas ir isimetet ji i savo baze, noredami pakenkti elitines mafijos nariui. Bet zinokit, kad tai ne pranasumas, o tik didele geda :)

Redaguota , redagavo Jack_Slider
Nuoroda į komentarą

Jei dviratis yra tavo transporto priemonė, tai ir atsakomybė už jį tenka tau. Logiškai mąstant, jis negalėjo atsirasti mūsų bazėje ar šalia jos be priežasties. Jei buvo atrakintas ir paliktas kažkur netoliese, tai jau tavo kaltė, kad nesirūpinai savo turtu. Mes jo specialiai neėmėme, o tai, kad jis atsidūrė prie mūsų bazės, nėra mūsų problema. Tad jei ieškai kaltų, pirmiausia pažiūrėk į save  tu esi jo savininkas.

Nuoroda į komentarą

Jei, ne jei. Bet esme ta, kad i klausima mano neatsakei. Pats duodi suprasti, kad meluoji,jog tai mano kalte. Juolab veiksmo metu as jo negaliu panaudoti pries jus.Dviratis buvo kazkokiu budu paimtas, gal ir ne speceliai kaip pats sakai, bet siuo atveju sita situacija bandai pateikt pries mane ir pakenkt. Man asmeniskai butu geda

Redaguota , redagavo Jack_Slider
Nuoroda į komentarą

Tau asmeniškai visai negėda, bandyt išsisukti, kai pats važinėjai su juo po baze, ir bandyt išsisukt su savo vaikiškais bandymais visa kalte sustumt ant kažko, nors tai tavo dviratis, ir niekas jo negalėjo paiimti. Pats kaltas, jai statai prie immortal, o jau dabar teks atsakyti. Gėda būtu taip net išsisukinėti

Nuoroda į komentarą

Neuzkurinek tu manes. Tau viskas konkreciai yra paaiskinta. Visi atsakymai i tavo klausimus. I mano klausimus jokiu konkreciu atsakymu neturi. Jei tavo supratimu cia kazkas tau vaikiska, vadinasi nesigaudai ir tai tavo asmenine problema. Ne tau kazka man aiskinti. Taip ir susisikat savo vardus 

Nuoroda į komentarą

Parašyta (redaguota)

Draudžiama statyti nuosavas transporto priemones priešų mafijos būstinėje - 1 mėn + 6h ban

Draudžiama statyti nuosavas transporto priemones priešų mafijos būstinėje - 1 mėn + 6h ban

Pasiskaityk draugas dar kartą. Pasižiūrėk nuotrauką, dviratis buvo užrakintas. Būtu buves atrakintas kaip sakai, būtum galėjas išsisukinėti dar :4_joy:

Tavo dviratis, tau ir atsakomybė ant pečių, kaip ir gyvenime. Klaidu tikiuos nekartosi, tai bus pamoka :) O jei turi įrodymu, kaip palikai už bazės mielai lauksiu, ir tada atleisiu tau.

Redaguota , redagavo Kristupas_Sum
  • Haha 1
Nuoroda į komentarą

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.

• Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...