Agnius_Tropec Parašyta Kovo 9 Dalintis Parašyta Kovo 9 (redaguota) Gaujos/mafijos nario Vardas_Pavardė sarg.lt serveryje: @Osvaldas_Rupsa Kokią taisyklę žaidėjas pažeidė?: *Tyčinis išėjimas iš puolamos/ginamos gaujos zonos, norint pasigydyti ir grįžti - 1 mėn. išėjo su 160hp, gryžo pilnais armorais Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: Spoileris /info lentelė: Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? ne tai kariauk zonoje, o ne uz jos buk ir gydykis neimanoma atsivartoti 100 sarvu neizengiant i zona nu krc jis turi izengt i zona ir tada atsivartot ir gryzt uz zonos Redaguota Kovo 10, redagavo Agnius_Tropec 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Osvaldas_Rupsa Parašyta Kovo 9 Dalintis Parašyta Kovo 9 (redaguota) Tai, kad čia zonoje esu, o ne už zonos. Jei zona buginasi ties kampu ne man pretenzijas reiškite. Patys užėmėt tokia zoną, niekur nebėgau o čia buvau tik. Ant zonos linijos tiesiog buvau ir jeigu vartojant ant linijos taip sistema rodo, tai aš čia ne prie ko. Neturiu net admino o /pzu nedaret. Ir net iš mano HP matosi, kad heroinas buvo ir gyvybės sumažėjo 2x po 10hp.Tegul bumeris sutikrina kur buvo vartota, kad zonoje, o suveikė kažkur. REIKĖJO PER /PZU DARYT IR BŪTUM MATĘS KUR ESU, O NE RANDOM FOTO DĖTI, KUR PASTOVIAI RAŠO BŪNANT PRIE ZONOS KAMPŲ. VISKAS BŪTŲ AIŠKU AR BĖGU IS ZONOS IR HEALINAUS. KITOJE TEMOJE TAI SUGEBĖJAI /PZU O, KAD ŠITA ZONA BUGINASI TAI /PZU NEDAREI. Redaguota Kovo 11, redagavo Osvaldas_Rupsa 2 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Giedrius_Gangs Parašyta Kovo 12 Dalintis Parašyta Kovo 12 Atmesta. Neužtenka įrodymų. 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...