Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Recruce_Recrut

[PAMOKA] Kompiuterio greitinimas

Rekomenduoti pranešimai

Sveikii, taigi pats išbandžiau visus šiuos metodus ir galiu pasakyti, jog dauguma tikrai padėjo.

1. Panaikinkite programas, kurių niekad nenaudojot/ nenaudosit, jos užima daugiau vietos, tad jums tik eikvos kompiuterio resursus. Jei kaikurios programos neišsitrina naudokite programas LockHunt, Unlocker.

2. Apribokite kompiuteryje paleistus procesus (juos galite pamatyti paspaude CTRL+ALT+DELETE-> Process

3. Defragmentuokite standujį diską (http://windows.microsoft.com/lt-LT/windows7/Improve-performance-by-defragmenting-your-hard-disk), taip optimizuosite sistemą ir ji veiks greičiau.

4. Reguliariai paleiskite kompiuterį iš naujo, pavyzdžiui kompiuteris striginėja ar šeip įrašote programą - Restartuokite jį.

5. Pridėkite daugiau atminties (RAM), tai galite padaryti dviem būdais - nusipirkę RAM'us ir įsidėja į savo kompiuterį. Dar vienas būdas atminčiai padidinti - naudoti „Windows ReadyBoost“. Ši funkcija leidžia naudoti saugojimo vietą kai kuriuose keičiamųjų laikmenų įrenginiuose, pavyzdžiui, USB „flash“ atmintinėse, kompiuterio veikimui paspartinti. Kur kas paprasčiau prijungti „flash“ atmintinę prie USB prievado, negu lįsti į kompiuterio dėžę ir atminties modulius jungti prie pagrindinės plokštės. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. - http://windows.microsoft.com/lt-LT/windows7/Using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer

6. Užtikrinkite ar jūsų kompiuteris saugus - parsisiūskite antivirusin'ę, kuri apieškos jūsų kompiuterį.

7. Pasirinkite kompiuterio neapkraunančią themą - Windows classic, o ne basic, taip daug greičiau veiks jūsų PC, taip pat yra dar vienas būdas pablogint grafiką, bet kartu pagreitinti kompiuterį - eikite į My computer-> Properties-> Advance system settings-> Advanced-> Perfomance settings-> Adjust for best perfomance.

Išrinkau man geriausius metodus, kurie tikrai pagreitins jūsų PC, sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...