Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Antanas_Zirnis

[Pamoka] - Rida

Rekomenduoti pranešimai

Kaip pasikelti rida be ''nervuojimuosi'' ir kitokių nesąmonių ir kad tai būtų įdomu taip pat jums bei nereiktų išlaidauti pinigų.

1. Visų pirmą reikia įsirašyti tau patinkantį mod'ą, nevardysiu čia ''pasakų'' o sakau tiesiai šviesiai kad nedauti jokių /TP ir pan, pvž jums reikia ginklo, Jūs esate SF mieste bei netoli jūsų yra ginklinė, o jūs važiuokit į LS ar pan. kad taškas būtų kuo tuoliau ir pan. (Na čia toks mano firminis, nežinau ar supratot).

2. Susimažinti ekraną (ALT+Enter) Ir tampyti ją i tam tikra pozicija (Patartina važiuoti LV ratu kadangi mažiau posūkių) ir įsijungti filmą ar YouTube ar per kokį kitą mėšlą (Esmė kad ką nors žiūrėtumėte kompiuteryje), išsijungti visus chat'us(Netrukdys) ir tesiog važiuoti tiesiai kai reikia pasuksi į tam tikrą puse (Tikrai nesugadins vaizdo) Ir nežiūrėkit į ta sa:mp'ą daugiau negu į kita žiūrima vaizdą, o po to priprasit ir bus lengva ;)

Rezultatas : 0ffdc961e51fdce0c6f1ca563f396f04106.PNG

ExtRa 3 Jeigu turi seses kompiuterį ar koki kitokį (arba tesiog jie išvažiavę) naudokis proga ! Instaliuok ten GTA;SA Bei sa;mp'ą sėsk į automobilį ir važiuokit(Koks pliusas?2x greičiau rida kelsis+kitam acc eis gal litais jeigu turit verslą arba tesiog atsarginis acc su exp)

Pagarbiai, Scare_Mixx.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...