Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Martynas_Blасk

[Pamokos] Black'o pamokos - Įvadas apie serverį [ 27 PAMOKOS ]

Rekomenduoti pranešimai

cea9d6e99372343f904c63f581b8c355560.png

Trumpai apie šią temą,na šioj temoj talpinsiu pamokas,jos bus NEBŪTINAI MANO ,įvairiausiom temom,viską ką už jas prašaus , bus žodelis "AČIŪ" :)

Gal pradėkime nuo to kas yra tas samp?

TA San Andreas multiplayer yra tiesiog modifikacija kuri leidžia žaisti GTA San Andreas žaidimą. Žaidimas taip pat įmanoma vietiniame ryšyje LAN. Vienu metu sa-mp serveryje gali žaisti net iki 1000 žaidėjų kas palyginus su kitais multiplayer žaidimais yra tikrai daug. Norint žaisti GTA San Andreas multiplayer pirmiausia jums reikėtų isirašyti GTA San Andreas orginalią versiją be jokių papildomų modifikacijų (Vėliau galima bus įrašyti kelias.) .

Multiplayer modifikacija nesiskiria beveik nieko nuo paprasto žaidimo, beveik viską gali daryti tą ką gali ir ant orginalios GTA San Andreas versijos. Tokiame žaidime yra labai daug galimybių, tai priklauso nuo "Game Mode" žaidimo tipo. Yra labai daug įvairių žaidimo tipų, tokių kaip: Tikras gyvenimas, tokio tipo žaidimuose privalai remtis tikru gyvenimu, tikrai daug galimybių. Privačios mašinos, namai, daiktai bei visą kita kas gali būti realiame gyvenime. Taip pat yra gausybė kitų žaidimo tipų kuriuose tau reikia atlikti vis skirtingą vaidmenį. Jeigu tu mėgsti naudoti ginklus ir tiesiog mėgsti praleisti laiką šaudydamas, tada tau kaip tik tiktų "Death match" tai yra žaidimas be galo. Tau yra duodami ginklai arba tu privalai juos pirkti čia priklauso nuo serverio kūrėjo, nesvarbu jei myršti dažniausiai visuose serveriuose būni atkeltas iš naujo ir tesi kova. Manau apie kitus žaidimo tipus nebeaiškinsiu, nes jeigu susidomėjote žaidimu tinkle tikrai išbandysite visus ir patys suprasite. Gerai aš noriu žaisti, bet ar veiks žaidimas su mano kompiuteriu? Na į šį klausimą galite atsakyti sau patys pažiurėję šiek tiek žemiau.

1 GHz procesoriaus.

Pentium 3.

256MB ramų.

Win 98/Me/2000/Xp/Vista.

64MB grafikos korta (DirectX 9 turėtų būti palaikomas).

8X DVD diskų skaitytuvo jei rašysite žaidimo iš disko.

3.6GB laisvos vietos diske.

DirectX 9 tinkančios garso plokštės.

Rekomenduojami nustatymai:

2,8 Ghz arba aukštesnis procesorius.

1GB arba daugiau ramų.

Win 98/Me/2000/Xp

256MB vaizdo plokštė

Radeon X800 / GeForce 6,7 yra rekomenduojama.

16X DVD diskų skaitytuvas.

5.0GB laisvos vietos kietajame diske.

DirectX 9 tinkamos garso plokštės.

informacija iš gta-support.lt

]____________________________________________________________________________________________________________________________

Pamoka kaip tapti direktoriumi

Bene svarbiausia pamoka.Na nelabai turėjau ką veikt ir sugalvojau parašyti pamoką kaip tapti direktoriumi. Žinoma, gal tai nevisada pasiteisina, bet tai pagrindiniai dalykai, kurie mano manymu yra reikalingi. Kadangi apsaugos direktoriaus postas yra man trečiais, manau, jog turiu pakankamai patirties.

1 žingsnis: Atėjus į serverį niekada nereikia norėti tapti direktorium, pirma reikia susipažinti su serverio žemėlapiu, žaidėjais ir kita informacija.

2 žingsnis: Prieš pretenduodami į direktorių stenkitės sukaupti nors minimalią patirti žaidime. Taip pat būkite aktyvus forume, ruoškite įvairias pamokas naujokams ir žaidėjams, stenkitės kuo dažniau apsilankyti jame. Taip pat didelį pliusą turi žaidėjai jau turintys patirties direktoriavime ar nemažai laiko pradirbę teisėsaugoje, tuomet DPKT turi didesnį pasitikėjimą ir gali lengviau jais patikėti.

3 žingsnis: Matau kaip ir visiems sunkiausias, anketa. Anketoje rašykite viską, kas manote tinka šiam darbui. Niekada nesistenkite parašyti kuo daugiau, juk svarbiau kokybė, o ne kekybė. Anketoje jokiais būdais nemeluokite ir nekopijuokite idėjų. Anketose sunkiausi klausimai(bent jau man) būna Kodėl norite tapti direktoriumi ir/ar Kokių naujovių įnešite į šį darbą, šiuose klausimuose rašykite tiesiog taip kaip yra, juk manau kiekvienas prieš kažką darydamas gerai pagalvoja. Dar kartą kartoju nemeluokite ir nekopijuokite anketų, nes tai yra labai minusas, jeigu jūs tuose rinkimuose ir nepateksi, tačiau tai gali pakišti koją ir kituose.

4 žingsnis: Jeigu manote, kad patekote tarp keliu laimingųjų, stenkitės būti aktyvus žaidime. Nesistenkite pirkti adminų ir rašinėti per /s: Pagalbos? /s Gydau uz aciu ir pan. Tiesiog geriausia turėti vipą, žinoma admin statusas irgi nepakenks. Pagrindinis dalykas, kas krenta DPKT į akis tai aktyvumas, žinoma jeigu būsite toks aktyvus, kad per dieną pražaisite 10 valandų, iš kurių 8 valandas prastovėsite AFK, tai jau bus labai blogai. Yra du keliai, „ką veikti“ stebėjimo laikotarpiu, galite rinktis: ar padėti naujokams ir serverio žaidėjams, ar tiesiog dirbti tą darbą kurį dirbi. Aš dažniausiai dirbdavau darbą, o per pertraukas padėdavau naujokams ir serverio žaidėjams ir tai pasiteisindavo.

5 žingsnis: Čia daugiau kaip patarimas, visu laikotarpiu, kaip yra renkamas direktorius, stenkitės nekliūti DPKT į akis, tiesiog darykite tai, ką jums reikia. Žinoma, nereikia specialiai jų vengti, tačiau kartais tai gali jums ir pakenkti. Niekada nesistenkite DPKT įtikti, tai yra padlaižiauti, kitaip serveryje tai vadinama nardymu, nes tai nepatinka nei pačiam DPKT, nei visam serveriui. Taip pat neklausinėkite ir neraginkite DPKT eiti patikrinti anketų ar kada bus analizė, jūs iš karto būsite atmetamas.

Prasminga veikla:

Darbas, darbas, darbas ir dar kartą darbas. Direktorių rinkėjai praktiškai visą dėmesį skiria Jūsų prasmingos veiklos stebėjimui. Neužsiimkite klubo veikla ar dar kitokia pašaline veikla. Stenkitės tik dirbti, kad ir kaip Jums tai nusibosta.

Pagalbos teikimas:

Pagalbos siūlymas tiek per /v, tiek per /s tampa daug aktyvesnis kai renka direktorių. Jei nesiūlėte pagalbos dar prieš renkant direktorių arba ją siūlėte, tačiau labai pasyviai, geriau jos nesiūlykite, nes tai labai arba išvis sumažins Jūsų šansus tapti direktoriumi.

Bandymas įsiteikti direktorių rinkėjams:

Pavyzdys: "Sveikas Narik, gero žaidimo". Tai yra grynas kaikurių mėgstamas sakyti "niūrkinimas" arba normaliai - bandymas įsiteikti. Jokiu būdu nedarykite to, nes į tuos bandymus įsiteikti direktorių rinkėjai visiškai nereaguoja. Negalvokite jei neparašysite vienam iš direktorių rinkėjų "Sveikas", tai jis galvos, kad Jūs nemandagus. Dėja klystate.

Aktyvumas:

Aktyvumas - pats svarbiausias aspektas, į kurį žiūri direktorių rinkėjai. Net 3 valandų dėja neužtenka. 6-7 valandų jau yra šis tas, tačiau tik ne 3 valandos. Žinau, kad Jums gali ir atsibosti tiek laiko prabūti server'yje, tačiau jei norite tapti direktoriumi, privalote bent minimum tiek laiko prabūti server'yje.

Klausinėjimas ar esu tarp atrinktųjų:

Klausinėję ne klausinėję, vistiek iš direktorių rinkėjų neišpešite atsakymo, o tik sumažinsite, o gal net išvis sužlugdysite savo šansus tapti direktoriumi.

Nuo kiek XP rekomenduočiau pildyti anketą į direktoriaus postą:

Rekomenduočiau nuo 50000, nes kaikurię direktorių rinkėjai net nebus Jūsų niekad matę server'yje.

Patarimai kaip sudominti direktorių rinkėjus savo anketa į direktoriaus postą:

Visų pirma anketą rašykite be klaidų, nemeluodami, be šypsenėlių, tvarkingai ir taip, kad anketa būtų šiek tiek išskirtinesnė nuo kitų. Kaikurie galvoja, kad kuo daugiau parašai, tuo daugiau turi šansų tapti kandidatu į direktoriaus postą - ne, jei rašai protingai, parašai esmę, tada gali ir neišsiplėsti, tačiau jei nepasitiki savo jėgomis, stenktis aprašyti viską kuo daugiau ir išsamiau. Turbūt daugumai sunkiausi klausimai yra "kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi?" bei "kokių naujovių įnešite į darbą?". Kalbant apie klausimą "kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi?", nerašykite tokių dalykų, kad Jums patinka šis darbas ir panašiai, tas tikrai nesudomins direktorių. Rašykite tai, kas Jums šauna galvoje. Kalbant apie klausimą " kokių naujovių įnešite į darbą?", siūlyčiau pirmiausia rašyti tokias įdėjas, kurių neturi nei vienas kitas darbas, tačiau žinoma neprirašykite nesamoningų įdėjų, kurios visiškai neįmanomos arba kt. Taip pat nerašykite, kad surinksite svajonių komandą ir kt.Prisiminkite! Direktoriui reikia didelio aktyvumo. Per dieną Jūs gausite tikrai ne vieną ir ne dvi žinutes iš dykaduonių bedarbių, kurie Jums tik ir siūlys kyšius. Jus pastoviai stebės, turėsite rengti treniruotes, daryti atrankas, prižiūrėti darbuotojus ir t.t. Tad dar kartą paklauskite savęs - "ar aš tikrai esu pasiruošęs tapt direktoriumi.

Sąvoko paaiškinimas:

DPKT - Direktoru priežiuros kontrolės tarnyba.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Pirmieji žingsniai projekte:

Visų pirmą turite susigalvoti savo norimą nick'ą, forma Vardas_Pavardė, gali būti lietuviškas, angliškas, negalima tokių nesamoningų nickų kaip: Piestukas_Knyga, Kiaulė_Voras ir pnš. manau suprantate jog jei susikursite tinkamą nick'ą tai ir tai atspindės jus, nes su juo gi jūs žaisite tad galvokite atsakingai.

Prisijunkime į serverį, užsiregistruokite, na, o paskui patarčiau iškarto susikurti forume saskaitą, nes jos jums tikrai prireiks, grįžtate į servery, na pirmas žingsnis būtų tiesiog laikytis teises, na gal jau kas ir turite teises su kt. istorija, egzaminas paremtas serverio suvokimu bei lietuvių kelių taisyklėmis. Pradžioj mum tiks tik vienos teisės - Automobilio, laikui bėgant galėsi ir dabar galite motociklo, piloto teises, bet tai priklauso nuo jūsų, na, o dabar susipažinkite su žaidimo taisyklėmis (/taisykles) dar kartą persiskaitykite /naujokas, /duk, /pagalba. Dabar mums reikės darbo, iš pradžių siūlau darbą RC išvežiotojas, darbai yra parengti su atlyginimais, atlyginimas priklauso nuo jūsų XP ir praleidimą laiką mašinoje t.y dirbant, į minute gausite 50 lt. Jei norite papildomo uždarbio radar'e galite pamatyti raudonus kvadratėlius t.y stotelės, jūs turite ant jų užvažiuoti ir gausite 10 lt., na būsto ir kt. dalykų mum pokolkas nereiks, nes tai tik mėtimas pinigų ant kaškokio nereikiamo daikto, neturėdami ką veikt galite vygdyti pasiekimus (/pasiekimai) už įvygdytą pasiekimą dažniausei gaunate 100 xp ir 1000 lt tad taip augs jums greičiau XP, na taip pat čia yra ir misijos už kurias gauni pinigų (/misija). Taip ir arkite kokes 5 dienas, kol galėsite dirbti geresnį darbą, sukakus ~ 4000 xp pereikite į Reporterius, tą pačią dieną būtų geriau užsisakyti VIP, jis kainuos 5 lt. t.y 100 krd, kreditus galite užsisakyti įvairiai per sms, banką, MAXIMA kasas ir kt. , na tada jau galite pradėti sukti bizny, reporterių darbas yra paremtas skelbimais, iškvietimais, jūsų darbas yra važinėti po miestus ir reaguoti į iškvietimus parašius /vaziuoju vardas_p, už jūsų paskelbtą skelbimą jūsų pareikalaus 300 lt. tad prašykite savo klientų bišky daugaiu pinigų, pvž. 500 lt t.y 1 skelbimo kaina, na taip prasikalsite pinigėlių, surinke ~ 200 k. , pradėkite sukti savo bizniuką t.y trp. priemonių bei nekilnojamo turto perpardavimas, perkat pigiau parduodat brangiau, pirkite ne iš salono, o iš kitų žmonių, salonose apsimoka pirkti tik vieną daigtą - NRG 500, siūlyčiau imti trp. priemonių perpardavimą, nes ant nekilnojamo turto neatsiras jus investicijų, taip ir parduokite mašinas iki 1 mill. , kad parduodate mašinas ar nekilnojamą turtą galite skelbti forume, žaidime per /x, surinkę 1 milijoną galite pradėti verstis ir nekilnojamu turtu mano atžvilgio verslo kainos tokios - 1 lt/min - 100k., tad galite eiti prie namų ar būtų, pasistenkite namą pirkti kuo pigesnį, vertinkite jo išore, vidų, talpa iš išorės. Taip ir dirbkite, na surinkus ~ 20.000 xp, na gali priklausyti ir nuo jūsų, galite pildyti į darbą su pakvietimu, taip daug geriau, darbą rinkitės sau patinkanty, nes paskui keisite darbus kaip koijnęs, geriau pradirbkite 1 mėnėsy ir tik tada jei nenorite jo dirbti eikite prie kito, darbe stenkitės būti aktyvus, užtektų 3- 6 h., bandykite darbe parodyti tikrajy save, koks gi jūs pareigingas, atsakingas, stenkitės dalyvauti treniruotėse. Surinkus ~ 80.000 xp, pildykite į savo norimą svajonių darbą ir jy dirbkit aktyviai, atsakingai tai ir yra svarbiausia, paskui galite bandyti verštis į pavaduotuojus ar pildyti į direktorius, bet darbas parodys tikrajy jus, nes per jį pamatys koks gi geras direktorius tu būtai tai ir dar kartą kartoju dirbkit jį pareigingai! Jei turite pinigų ir negailite ant žaidimo toliau pirkitės VIP t.y į mėnesį kartą, taip pat galite nusipirkti ir verslą už real lt. tai jum nepamaišys , dirbdami darbą klubo nepirkite nebent jį ketinat palikti ir dirbti darbą be pakvietimo. Na, o jau paskui nuo 100.000 xp galite nusipirkti administratorių bei taip parodyti koks jūs atsakingas bei įgauti pagarbos iš kitų žmonių. Taip ir klėstekite.

Visa pateikta informacija sukurta manęs , tokių temų buvo dafiga, bet čia pateikiu viską išsamiau ir manau atžvalgiau.

____________________________________________________________________________________________________________________________

1. Įvairių paslaugų pirkimas parašius komandą /kreditai

Prisijunkite prie serverio, parašykite komandą /kreditai ir jums atsivers langas su įvairiomis paslaugomis. Jos yra:

VIP 30 dienų - 100 kreditų. Nusipirksite VIP narystę 30 dienų. Norėdami sužinoti VIP privalumus spauskite čia.

200'000$ - 50 kreditų. Nusipirksite 200'000$, kuriuos galėsite panaudoti automobilių, namų, verslų, ginklų ir t.t. pirkimui.

1'000'000$ - 200 kreditų. Nusipirksite 1'000'000$, kuriuos galėsite panaudoti automobilių, namų, verslų, ginklų ir t.t. pirkimui.

4000 XP - 50 kreditų. Nusipirksite 4000 XP, kurie reikalingi norint gauti geresnį darbą, ar daugiau uždirbti.

Skin - 50 kreditų. Jūsų paprašys įvesti skino kodą, juos rasti galite čia.

Ginklai (9mm Pistol, Shotgun, AK47) - 10 kreditų. Nusipirksite išvardintus ginklus.

Gaudomumo lygio nuėmimas (vienos žvaigždutės nuėmimas - 0,5 kredito). Nusiimsite visą gaudomumo lygį, atitinkamai bus paskaičiuotas kreditų skaičius.

Išteisinimas (išleidimas iš kalėjimo; viena minutė atitinka 0,5 kredito). Išeisite iš kalėjimo, atitinkamai bus paskaičiuotas kreditų skaičius.

Draudimo dirbti PD, SWAT, FTB, armijoje nuėmimas - 100 kreditų. Jei buvote išmestas iš teisėsaugos, tuomet joje nebegalite dirbti. Ši paslauga skirta tą draudimą panaikinti.

Vieno VIP įspėjimo nuėmimas - 15 kreditų. Nusiimsite vieną VIP įspėjimą, kiek jų turite, galite sužinoti parašę /ispejimai.

Vieno ADMIN įspėjimo nuėmimas - 100 kreditų. Nusiimsite vieną ADMIN įspėjimą, kiek jų turite, galite sužinoti parašę /ispejimai.

Vieno darbo įspėjimo nuėmimas - 5 kreditai. Nusiimsite vieną darbo įspėjimą, kiek jų turite, galite sužinoti parašę /ispejimai.

Pirmos mašinos numeriai - 100 kreditų. Pasikeisite pirmos mašinos numerius į vardinius (savo sugalvotus).

Antros mašinos numeriai - 100 kreditų. Pasikeisite antros mašinos numerius į vardinius (savo sugalvotus).

2. Klubų pirkimas parašius komandą /pirktikluba

Parašę komandą /pirktikluba išvysite tuo metu parduodamus klubus. Lentelėje nurodyti laisvų klubų numeriai, pavadinimai (juos galite pasikeisti vėliau) ir kaina 30 dienų. Norėdami pratęsti klubo galiojimą (likus mažiau nei 10 dienų iki galiojimo pabaigos) rašykite komandą /kpratesti. Nusipirkę klubą, galėsite jį keisti, galimi keitimai:

Pavadinimo keitimas - 200 kreditų. Komanda - /kpavadinimas.

Vyriško arba moteriško skino keitimas - po 100 kreditų. Komandos - /kvskin ir /kmskin.

Mašinų spalvų keitimas - 100 kreditų. Komanda - /kspalva.

Daugiau informacijos apie klubus rasite čia.

3. Namų pirkimas ir namo interjero keitimas

Važinėdami po SARG.lt miestus galite atrasti namų, kurie yra parduodami už kreditus. Kainos nurodytos 30 dienų. Kai kurie namai turi atsidarančius garažus. Be to, galite pasikeisti turimo namo (namas pirktas nebūtinai už kreditus) interjerą: parašykite komandą /map, pasižymėkite „Būsto interjerų parduotuvė“ ir ten nuvykite. Interjerų kainos nuo 50 iki 100 kreditų.

4. Atsibaninimas

Jeigu buvote užbanintas mūsų serveryje, galimybė jums vėl žaisti kainuos 100 kreditų. Jungiantis prie serverio jūsų paprašys 100 kreditų.

Vip narystės privalumai

Mūsų serveryje galite įsigyti VIP narystę, kuri suteikia daug privalumų. Norėdami užsisakyti VIP narystę, parašykite komandą /kreditai ir nusipirkite ją. VIP narystė 30 dienų kainuoja 100 kreditų. Kreditus galite įsigyti SMS žinutėmis arba SARG.lt parduotuvėje.

VIP narystės teikiami privalumai:

VIP gauna 2 kartus daugiau XP

Atlyginimai 2 kartus didesni

Gauna 2 kartus didesnį pelną iš verslo

Gali susiremontuoti mašiną už 500Lt naudodami komandą /taisyti

Gali už pinigus nusiteleportuoti iki mašinos naudodami komandas /tpm (pirmas automobilis) ir /tpm1 (antras automobilis) bei iki dviračio - /tpb

Turi atgalinio skaičiavimo komandą /sk (praverčia rengiant eventus)

Turi daug teleportų: /tpvip, /tpsf, /tpls, /tplv, /tpdrag, /tpbull, /tpkalnas

Turi rašymo visiems komandą /v

Gali gauti nemokamų ginklų parašę komandą /vipginklai

Visos VIP komandos parašius /vipinfo

Kreditų pirkimas

Iš Lietuvos:

Siųskite SMS žinutę numeriu 1398 su tekstu sarg Vardas_Pavarde (pvz.: sarg Petras_Petrauskas). Žinutės kaina 5Lt. Už žinutę gausite 100 kreditų. Norėdami prisidėti kreditus žaidime, prisijunkite prie serverio ir parašykite komandą /atsiimti.

DĖMESIO: vienu metu siųskite tik VIENĄ SMS, išsiuntę SMS, prisidėkite kreditus, o tada jau vėl galėsite siųsti naują SMS ir gauti naujų kreditų.

Iš kitų šalių:

Siųskite SMS žinutę šalies, kurioje esate, trumpuoju numeriu su raktažodžiu ir savo slapyvardžiu, pvz.: 105 sarg Petras_Petrauskas (raktažodis Vardas_Pavarde). Žinučių kainos nurodytos, gaunamos kreditų sumos taip pat. Norėdami prisidėti kreditus žaidime, prisijunkite prie serverio ir parašykite komandą /atsiimti.

Didžioji Britanija

Raktažodis: PJP sarg

Trumpasis numeris: 78889

Kaina: 1,5 GBP

Gaunami kreditai: 100

Airija

Raktažodis: POL PJP sarg

Trumpasis numeris: 57252

Kaina: 2 EUR

Gaunami kreditai: 130

Norvegija

Raktažodis: PJP sarg

Trumpasis numeris: 2333

Kaina: 10 NOK

Gaunami kreditai: 100

Danija

Raktažodis: PJP sarg

Trumpasis numeris: 1961

Kaina: 10 DKK

Gaunami kreditai: 100

Vokietija

Raktažodis: PAP sarg

Trumpasis numeris: 41414

Kaina: 1.99 EUR

Gaunami kreditai: 120

DĖMESIO: vienu metu siųskite tik VIENĄ SMS, išsiuntę SMS, prisidėkite kreditus, o tada jau vėl galėsite siųsti naują SMS ir gauti naujų kreditų.

Norėdami pasinaudoti kreditais rašykite komandą /kreditai.

Atsibaninimai forume

Forumo prisijungimo vardo atsibaninimas:

Jeigu norite atsibaninti forumo prisijungimo vardą, siųskite SMS žinutę numeriu 1398 su tekstu sargnick Prisijungimo_Vardas (pvz.: sargnick Petras_Petrauskas). Būtina žinutėje rašyti prisijungimo vardą (login name), o ne diskusijų vardą (display name). Žinutės kaina 5Lt. Jūsų forumo prisijungimo vardas bus atblokuotas per 48 valandas. Jeigu žinutėje įrašytas prisijungimo vardas nebus rastas mūsų forumo duomenų bazėje, pinigai grąžinami nebus.

Forumo IP adreso atsibaninimas:

Jeigu norite atsibaninti savo IP adresą forume, siųskite SMS žinutę numeriu 1398 su tekstu sargip Jūsų_Ip_Adresas (pvz.: sargip 88.222.88.222). Žinutės kaina 10Lt. Jūsų IP adresas forume bus atblokuotas per 48 valandas. Jeigu žinutėje įrašytas IP adresas nebus rastas mūsų forumo duomenų bazėje, pinigai grąžinami nebus.

Forumo įspėjimų nusiėmimas:

Jeigu norite nusiimti įspėjimą forume, siųskite SMS žinutę numeriu 1398 su tekstu sargisp Prisijungimo_Vardas (pvz.: sargisp Petras_Petrauskas). Būtina žinutėje rašyti prisijungimo vardą (login name), o ne diskusijų vardą (display name). Žinutės kaina 1Lt. Jūsų forumo įspėjimas bus nuimtas per 48 valandas. Jeigu žinutėje įrašytas prisijungimo vardas nebus rastas mūsų forumo duomenų bazėje, pinigai grąžinami nebus.

DĖMESIO: jūs galite iš karto siųsti kelias žinutes, norėdami nusiimti kelis forumo įspėjimus. Kiek žinučių išsiųsite - tiek forumo įspėjimų jums bus nuimta.

Už šią pamoką neprašau jokio atliginimo,nes ją nukopijavau iš Tautrimo_Juškos - serverio savininko,ją įkeliau čią,nes naujokai dažniausiai apsilanko čia o ne forume kampeliuose.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Keylogas

Keylogą galima pasigauti atsisiuntus failą iš nežinomo asmens jūs galite nieko neįtarti atsisiųsti ir atidaryti failą jei faile yra keylogas jis kas kažkiek laiko darys screeną ir vogs slaptažodžius. Jei manote kad kažkas kompiuterį ne taip, neprisijunkit prie svetainių žaidimų nes kitą sykį galite ir nebeprisijunkti keylogas gali būti paslėptas net sa-mp nuotraukose pvz galas yra .JPG o gali būti .JGP gali būti tikro failo .PNG netikro PGN jei ir parsisiuntėt failą neatidarykit pirmą praskenuokit jį antivirusine, dabar ypač patarčiau nesisiųsti iš nepatikimų svetainių ar žmonių arba kaip ir sakiau praskenuokite failą su antivirusine, jei pasigausite keylogą jo ištrinti nepavyks [berods] reiktų pakeist D diską ar C.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Dabar tikriausiai kilo klausymas kaip pašalinti keylogą?

Šis tutorialas yra apie tai kaip surasti keyloggą ir jį panaikinti.

Keyloggas tai toks dalykas kai užkretėjas mato tavo klavietūros paspaudimus.

Svarbiausia isiminkite šis tutorial nepadės su kitos rušies virusais tik keyloggais.

Pirmiausia susirandame ar mes turime keylogga ir ar mes infectinti.

Čia paprasta programėle : http://www.failai.lt...ylogger.rar.htm

Ją paleidžiame ir mums išmeta texta keylog detected arba ne, mano atveju ne.

Jei nieko nedetectino viskas puiku.

Tačiau jei keylog buvo detectintas verta sunerimti, daugelis sako kad keylogų panaikinti neimanoma.

Tai yra paistalai papraščiausias naikinimas yra perrašant windows.

Tačiau yra ir kitų būdų antivirusinės jos jums padės, tačiau ne tos kurios turi didžiausias reklamas ir randa milijoną virusų kai jų nėra. Siulau naudoti tokias antivirusines kaip NORTON 360, tačiau jei pinigu per krize neužtenka galite naudoti ir free trialus gariausias manyčiau yra kaspersky.

Kaspersky rasite čia : http://www.kaspersky.com/

Gave antivirusinę skanuojame full scan.

Kai sistema praskanuota vėl tikriname kompiuterį su minėta programėle.

____________________________________________________________________________________________________________________________

CamHack įrašymas win7 32/64 bit.

Taigi pamačiau serveryje porą žmonių kurie nesuprantą kas yra CamHack arba nemoka jo įsirašyti taigi sukuriu pamoką kaip jį įsirašyti ant Windows 7 32 ir 64 bit'ų. Taigi pradėkime. SaCamHack su juo gali visaip kraipyti vaizdą arba keliauti po žemėlapį

Pradėsim nuo 32 bit'ų

1. Visu pirma mums reikės SaCamHack ir dx8vb.dll juos rasite ČIA

2. dx8vb.dll dėkit į C:Windows>System32

3. toliau spaudžiame START ir paieškoje įrašome: "cmd.exe" kai jis atsidaro tada įrašome: regsvr32 dx8vb.dll ir spaudžiame ENTER

Nepanikuokit jai išmete error'ą jai jį išmete einame į C:WINDOWS>SYSTEM32 ir tenai susijieškome "cmd.exe" susiradę spaudžiame dešinį pelės mygtuką ir "Run as administrator" būtina spausti run as administrator.

Tada vėl įrašome: regsvr32 dx8vb.dll arba

Ant 32bit'ų jau turime SaCamHack.

Kaip įrašyti ant 64 bit'ų?

1.Visu pirma mums reikės SaCamHack ir dx8vb.dll juos rasite ČIA

2. dx8vb.dll dėkit į C:Windows>SysWOW64 arba C:Windows>System32

toliau spaudžiame START ir paieškoje įrašome: "cmd.exe" kaip išmeta spaudžiame dešinį pelės mygtuką ir "Run as administrator" būtina spausti run as administrator. kaip atsidaro cmd.exe įrašome regsvr32 dx8vb.dll ir spaudžiame ENTER

Nepanikuokit jai išmete error'ą jai jį išmete į cmd.exe įrašome: regsvr32 C:Windows\SysWOW64\dx8vb.dll

Parašom tada vėl: regsvr32 dx8vb.dll arba: regsvr32 C:Windows\SysWOW64\dx8vb.dll

Ant 64 bit'ų taip pat turime SaCamHack.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Kaip lengvai pasidaryti avatr'a, parašą?

1. Galite ką norite užsirašyti ant savo mėgstamo AVATARO.

Linkas - http://www.yourownavatar.com

2. Galite pasidaryti Ninja parašą, jis linksmas ir jį daug kur naudoja .

Linkas - http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp

Nuotrauka - http://www.fodey.com/static/images/ninja.gif

3. Parašas Vardas_Pavardė.

Linkas - http://textspace.net/

Nuotrauka - 1347286335994ee37f.gif

4. Dar vienas Parašiukas Vardas_Pavardė.

Linkas - http://glowtxt.com/

____________________________________________________________________________________________________________________________

Trumpos savokos

Mech - Mechanikų darbas.

Rep - Reporterių darbas.

NP - Narkotikų Prekeiviai.

GP - Ginklų Prekeiviai.

PD - Policijos Departamentas / Policijos Darbas.

CN - Cosa Nostra Mafija.

Papildomi:

Ūsiai - Limuzinų vairuotojas.

Ausiai - Kelių priziurėtojai.

Agurkai - Policija.

Koldųnai - Apsauga.

Susiejusios su serverio taisyklemis:

KET - Kelio eismo taisyklės.

Non rp - Chuliganiškas vairavymas.

DM - Masyvus žudimas.

AFK - Žaidėjas žaidime bet pasišalynes.

Relog - Tyčinis atsijungimas, per Policijos Gaudymus, įvairius Mafijos, Klubų karus.

Serverio miestai:

SF - San Fierro miestas.

LV - Las Venturas miestas.

LS - Los Santos miestas.

FC - Fort carson kaimas

Bg - Beagle kaimas

Įvairios serverio vietoves:

Stotis - Traukinių stotis miesto centre.

VM - Vairavimo mokykla.

Wang Cars - Mašinų turgus, mašinų tiuningavimas, mašinų pataisymas, aikštele, randasi netoli Traukinių Stoties.

A51 - Treniruočių zona, ( Teisėsaugos, Apsaugos ).

FC Kalnas - Drifto trasa, netoli Fort Carson kaimelio.

A52 - Treniruočių zona, ( Teisėsaugos, Apsaugos ).

Serverio ginklų sąvokos:

SG - Shotgun ginklas.

AK - AK-47 ( Kalašnikovas ) ginklas.

DGL - Deagle ( Desert Eagle ) ginklas.

AWP - Snaiperis.

Kulkinis - liaudiškai vintofkė,perkama ginklu shopę,medžioklinis šautuvas.

Administratorių naudojamos sąvokos:

To - Atvykimas pas žaidėja.

Get - Žaidėjo atitelepartavimas prie Administratoriaus.

Heal - Greitas pasigydimas save ar kitus žaidėjus.

Kick - Žaidėjas išspiriamas iš serverio.

Ban - Kai žaidėjas būna užblokuotas už tam tikrus neleistinus dalykus.

Banx - IPBAN

Taz - Tazeris, turi tik Teisėsauga bei Apsauga

Žaidėjai

/naujokas

/komandos

/veiksmai

/masina

/map

/mapp

/verslas

/namai

/kreditai

/versija

/gaujos

/mafija

/policja

/apsauga

/swat

/ftb

/admin

/vip

/noriuadmin

/noriuvip

/vipinfo

/info

/slaptazodis

/sms

/q

____________________________________________________________________________________________________________________________

Bendros serverio komandos

/timestamp - laiko rodymas prie čato

/q - atsijungti

/dl - visa informacija apie TR priemones

/interior - rodo interjero id

/save - išsaugo jūsų pozicija ir parašo kordinates my document aplankale.

/headmove - galvojus pozicija

____________________________________________________________________________________________________________________________

Keli pasiūlymai norint neprarasti savo vartotojo

Susikūrę sarg vartotoją, slaptažodį dėkitę tokį, kurio neesate dar niekur naudojęs.

2. Elektroninio pašto kuris pririegistruotas prie sarg vartotojo, niekam neviešinkite.

3. Jei forume pamatote paviešintą kokį puslapio link, nieku gyvu ant jo nespauskite, nes tai gali būti keylogo puslapis apie kuriuos jau minėjai viršuj.

Apie phisher site'us: Daugelis, paspaudę ant tokio saito, matysite įprastą vaizdą, pvž IPB forumo skiną ir daugelis registruojasi su tokiu pačiu slapyvardžiu bei slaptažodžiu. O asmenys, kurių yra tas phish site, mato visą informaciją, kurią įvedate registruodamiesi, todėl gali lengvai prisijungti prie jūsų sarg vartotojo. Aišku phisheriu būna ir kitose srityse, ne tik SA:MP web.

4. Niekuo nepasitikėkite ir nesakykite savo slaptažodžio, nesvarbu ką priburs, tačiau tai ir bus tik makaronų kabinimas.

5. Jei pvž. žaidžiate kokį kitą žaidimą, ir parduodate jo vartotoją, tada slaptažodis negali būti toks pat kaip ir sarg vartotojo.

6. SARG vartotojo slaptažodį keiskite dažnai, tam, jog užtikrintumėte savo saugumą.

7. Netikėkite asmenimis kurie apsimeta SARG pagr. administratoriais bei prašo jūsų slaptažodžio. Pagr. administracija to niekada nedarys.

8. Nedėkite tokių slaptažodžių kaip: 123456789 ; Lopas123 ar pnš. Dėkite kuo sunkesnį, geriausiai būtų: Skaičiai|Raidės|Skaičiai.

9. Nebūkite užsirašę telefone ar panašioje vietoje savo vartotojo vardo bei slaptažodžio, nes koks "draugas" gali pamatyt

______________________________________________________________________________________________________________

Sveiki, manau visiems tikrai atsibodo San Andreas radija, klausyta, perklausyta, atsibodusi. Šioje pamokoje padarysime, kad per User tracks player grotų jūsų pasirinktos dainos. Taigi pradėkime tuo, kad atsisiunčiame, arba jau turime dainą populiariuoju mp3 formatu. Einam į "My Documents/GTA San Andreas User Files/User Tracks" ir įkelkite ten savo dainas. Prisijungiame į samp arba paprastą gta ir pelytės rutuliuką braukdami žemyn pasirenkame "User Tracks Player". Štai ir viskas Kai kuriems, dainas neatsinaujina. Jeigu jums taip pat jos negroja padarius šią pamoką, eikit į options, audio,User Track Settings ( arba Options ) ir scan usertracks.

_____________________________________________________________________________________________________________

Sveiki taigi parodysiu ,,pamokele,, kaip isikelti jūsų norimą spidometrą

1.Cleo 3 setup su 4 nebandžiau stai linkas: http://www.failai.lt/hy7oibi6ajr7/cleo3_Setup.rar.htm

Dabar parodysiu kaip reikia instaliuoti cleo setupa

1.Atidarome faila.: http://www.part.lt/img/faaa67e731befcf93ec661a923def4de461.bmp

2. Kaip atidarome failiuka spaudžiame ,,next,,:

http://www.part.lt/img/5b66b026b7ed972a2a2a2a6fe56245a0997.bmp

3. Kai paspaudžiame ,,,next,, turime po to paspausti ,, I ACCEPT THE AGREEMENT,, IR SPAUDŽIAME NEXT:

http://www.part.lt/img/5b66b026b7ed972a2a2a2a6fe56245a0997.bmp

4.Kai viską padarote turite cleo isirasyti kur yra jūsų gta san andreasas mano yra /d gta san andreas jūsų nežinau kur nu vienu žodžiu taip pat kaip sa-mp isirasyti.:

http://www.part.lt/img/299eb36ba3b75b56625c40fd026d4b89795.bmp

5. Po to spaudžiate next next and install na ir viskas cleo jau instaliuota;)

Na dabar jums reikes kokio nors speedometro as ikelsiu savo kokiu jums reikes galesite patys atsisiusti ir užsideti:

Linkas: http://ikelk.lt/items/OGutQUcHJ9

Na dabar visas modo ikelimas kaip atsisiuntete koki nors speedometro reikia issiekstraktinti :

http://www.part.lt/img/9d83857595f553b80230c9a9f7885163519.bmp

Dabar kur issiekstraktinote failiuka yra nesvarbu dabar reikia paljimti speed.cs failiuka ir ikelti gta san andreas cleo pas mane yra :

//d //gta san andreas //cleo pajeme i cleo bilute idedame speed.cs failiuka

Štai foto:

http://www.part.lt/img/a1fc4a80fed197dbc45edc1946650a52384.bmp

O speed.txd failiuka keliame į gta san andreas models txt byla

Štai foto:

http://www.part.lt/img/901b409a3992dffb28cdb373ab593acb10.bmp

______________________________________________________________________________________________________________

Verslu pirktu iš parduotuvės nustatymai:

Paslaugu pasiūla - 100 proc.

Darbuotojai - Iš maksimalaus darbuotoju skaičiaus atminkite ~40 ir tą skaičių įrašykite . Pvz max. darbuotoju 1500 tai bus 1500-40= 1460 ir šita skaičių įrašome.

Investicijos - 50 proc.

______________________________________________________________________________________________________________

Mūsų serverio taisyklės

0909f84543c92e9a1ce1e4d9ed0cdf76746.png

____________________________________________________________________________________________________________________________

Daugeli kamoja klausymas kur rasti direktoriu taisyklės? Atsakymas Čia

Kas yra DKPT ? Spausti čia

Kur rasti mūsų serverio žaidėju pristatymus? Čia

____________________________________________________________________________________________________________________________

Įrašymas.

[

____________________________________________________________________________________________________________________________

Manau visiems tikrai nusibodo SA radijas. Šioje pamokoje paeodysiu, kaip padaryti kad per User tracks grotų jūsų dainos. Taigi pradėkime tuo, kad atsisiunčiame, arba jau turime dainą populiariuoju .mp3 formatu. Einam į "My Documents/GTA San Andreas User Files/User Tracks" ir įkelkite ten savo dainas. Prisijungiame į samp arba paprastą GTA,užeiname į options /audio setup / user track options / scan user track

Štai pas jūs turėtu pradėti groti jūsų įkelta muzika per usertrack kanalą.

_________________________________________________________________________________

Efektų įrašymas[/b

Mums reikia spark programėlės:

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503

Tuomet išarchivojame ją.

Spaudžiam iconą "spark"

ir atidarome failą gta3 (Žaidimo derektorijoje -> Models)

Tada atsidaro visi modeliai ir tesiog randi tau reikiama efektą ir pelyte patrauki jį į tą langa kur visi modeliai

padarei šitą? Tada spausk "save" ir viskas ,eini tikrinti modo :)

________________________________________________________________________________________________________________

Ko nereikėtu daryti norint patekti į darbą su pakvietimu?

. Nesekiokite direktoriaus, neklausinėkite kada atranka ir pan.

2. Jei atranka iš anketų, anketą pildykite paryškindami atsakymus, bei rašykite lietuviškai, kad direktoriui būtų malonu ją skaityti.

3. Rašykite anketą IŠSAMIAI bei aiškiai.

4. Pildykite tik iki paskelbto laiko t.y. nerašykite anketos pasibaigus laikui, nes anketa bus atmesta.

5. Kai paskelbia patekusiuosius ir prašo susisiekt patiem, neprifloodinkit direktoriui, jog apklaustų, direktorius gali būti ir užsiėmęs, užtenka parašyti vieną /sms.

6. Jei sako, jog patys direktoriai susisieks, jokiu būdų nerašynėkit jam /sms kad apklaustų, laukite kol jis pats su jumis susisieks, nes tokiu būdu jūs būsite atmestas, ir jūsų nebeapklaus.

7. Per antrą etapą, stenkitės atsakyti viską kuo geriau, padarydami kuo mažiau klaidų, taip turėsite daugiau šansų patekti į darbą.

8. Jei nepatekote per antrą etapą, nenusiminkite, laukite kitos atrankos, stenkites vėl bandyti bei patekti.

9. Jei patekote visų pirma pasisveikinkite su savo bendradarbiais, nesipuikuokite prieš visus, jog pvz. ten turite daug pinigų, gerą verslą ir pan ir būtinai klausykite direktoriaus.

10. Laikykitės visų to darbo taisyklių, per darbo laiką tik dirbkite, neužsiimkite pašaline veikla.

__________________________________________________________________________________________________________________

Daugiau vietos /džinute

Sveiki, taigi čia jau ne pirmą kartą serveryje žinau tokių dalykų kaip netelpa daug į /dzinute ypač GP, NP kas užsisakė paslaugas, tad parodysiu kaip direktoriai daugiau glai rašyti, šį dalyką sužinojau iš Admin_Bumerio.

Nauja eilutė \n

PVZ:

Renkames 18:00\nTS pass: agurkas\nTai tiek informacijos

Rašyti galima iki tiek kiek telpa lange su t (128 - 8 = 120 simbolių)

Taigi, čia parayšta kad galima rašyti ne vieną eilutę o daugiau, taigi net ir 3 ir 4 eilutės, o dabr visi moką tik vieną.

____________________________________________________________________________________________________________

Sukūriau jums šią pamoką, kad žinotumet (kurie nemoka) kaip reikia sumažinti žaidimo langą.

Kaip tai padaryti? :

1. Įeinate į žaidimą.

2. Spaudžiate ALT + ENTER.

Štai ir viskas ! Jūsų žaidimo ekranas gali būti mažinamas kaip tik panorėje.

Mažinti žaidimo langą reikia tiesiog su kursoriu "pelyte" užvesti ant žaidimo lango sienelių, paspustelti bei laikyti su kairiuoju pelytės klavišu ir tempti langą sukinėdami pelyte.

Štai kaip atrodo mano sumažintas žaidimo langas

0393557e141cd5e904690be906b858a1532.jpg

__________________________________________________________________________________________________

C WALKAS

1.Pasiimame gun į ranką

2. Atsitupiama [c]

3.Greit bėgame ir spaudžiama dešini pelės mygtuką [greit bėgt w+space]

4.Neatleidžiate dešinio pelės mygtuko ir jūs bėgate su ginklu nusitaikęs.

__________________________________________________________________________________________

Lietuviškos raidės jūsų kompiuteryje

1.Paspauskite Start mygtuką.

2.Susiraskit užrašą "Control Panel" ir jį paspauskite.

3.Susiraskite užrašą " Date, Time, Language, and Regional Options" ir jį paspauskite.

4.Paspauskite ant "Regional And Language Options" užrašo.

5.Paspaudus jums išmes štai tokią lentelę ir pasirinkite užrašą "Advanced"

6.Susiraskite kalbų sąraše lietuvių kalbą.

7.Pasirinkus lietuvių kalbą, paspauskite "Apply"

8.Tada jums išmes užrašą, kuriame klaus ar norite perkrauti kompiuterį, tai paspauskite "Yes"

9. Kai persikraus kompiuteris, tada matysite lietuviškas raides, o ne hieroglifus.

______________________________________________________________________________________________

Pasižėjęs čia yra labai daug neraštingų asmenų, kurie atrodo tiesiog mažvaikiai, ir pats vengiu jų. Taigi, sugalvojau sukurti patarimą Jūms, kaip atrodyti iš šalies rimtesniu asmeniu. Jeigu pasiryžote tai išmokti, skaitykite toliau.

Stiliaus palaikymas : reikia išmokti rašyti lietuviškais rašmenymis, dėti kablelius tam tikrose vietose, pradėti sakinius didžiają raide, ir po taško dėti tarpą.

Taškai : Pastebėjau jog daugelis deda du taškus (..), keturis ar daugiau (......), įsikalkite į savo galvutes - TAI YRA DRAUDŽIAMA! Lietuvių rašyboje sakinio gale galioja tik vienas taškas (.) arba trys taškai (...), jokiu būdu negali būti du taškai(..) ar daugiau (.......)

Sakinys : Tai bene svarbiausia dalis, kadangi manau daugeliui nepatinka kai asmuo tiesiog floodina žinutes

(PVZ :

Labas

Tu

Veiki ?

Gal

Į

Lauką nori ?)

Tai yra tikrai nervinantis dalykas, bentjau man, taigi siūlyčiau Jūms suterpti vieną žinutę į vieną sakinį (PVZ : Sveikas, ką veiki ? Gal į lauką norėtum ?)

Žinutės spalva forume : Jeigu norite atrodyti tikrai rimtesnis žmogus, nedėkite tų bereikalingų spavlų žinutėje, nes tas mirgu margu įvėjus į temą tiesiog rėžia akį.

Trumpiniai : Siūlau Jūms, jeigu norite atrodyti rimtesnis žmogus nerašykite tų trumpinių kaip "nžn, bbž, bbd" ir t.t.

+REP

Kelios pamokos yra kopintos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

PUIKU.ŠAUNUOLIS.+REP

+REP mldc.

Saunuolis

Opapa kiek dirbt reikėjo! Mldc ;)

Mldc pacanas,gerbiu tokius kaip tu +REP

good

Šaunuolis , tikrai manau turėjai paaukoti daug laiko tokiam darbui , +REP.

Šaunuolis. Tikrai pasistengėi. Mldc. Dedu +rep.

Blackai vis labiau stebina mane visos tavo pastangos

Ačiū baxūrai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...