Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

Taksi pirmosios firmos direktoriaus rinkimo apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, na ką malonu vėl sugrįžti ir rinkti kuo geresnius, įdomesnius, protingesnius direktorius, kurie nepasiduotų ir eitų iki galo! Pirmasis mano grįžimo "kadencijoje" buvo renkamas taksi darbo direktorius. Iš viso buvo 74 anketos, iš jų sudomino daugelis, bet puikiai į visus klausimus atsakė tik 8 , logiškai pamąsčius mažokai... Daugelis rašėte neblogai, bet esmės, abstraktumo praktiškai nebuvo, kiti rašė labai gerai, bet beveik neatsakė į klausimą: Kokių įnešite naujovių (ko dar nebuvo): . Šiame klausime jūs tiesiog pasakėte nuvalkiotas ir kitų direktorių sugalvotas idėjas, o juk jų tiek galima prigalvoti, tereikia nors kažkiek pajudinti smegeninę. Pamačiau, jog 8 žaidėjai, kuriuos išrinkau sugalvojo tikrai unikalių idėjų, kurios visiškai nebuvo naudojamos serveryje. Galiu pasakyti tik tiek, jog visi esate (bent jau daugelis iš jūsų) tuos klausimus išanalizavę keliolika kartų, vadinasi būsime priversti vėl šiek tiek keisti klausimų formuluotę, kad jie nebūtų tokie nuvalkioti. Ir paskutinis pastebėjimas! . Didžiulį minusą dedu daugeliui ir iškeliu klausimą: "Kodėl jūs pildote anketą, stengiaties, jeigu apskritai neprisijungiate stebėjimo metu ir nebūnate tiek, kiek žadėjote savo anketoje"? jūs tiesiog gaištate savo ir mano brangų laiką, tai kitą kartą tai žinokite, jeigu norit būti direktoriais tai malonėkit bent aktyvumą susitvarkyt... Ačiū.

Kandidatai į Taksi pirmosios firmos direktorių buvo štai tokie:

Pirmojo į akį man krito Roman_Pearce anketa. Ji buvo aiški, sumani, su daug idėjų, taigi įrašiau tave į kandidatus. Esi puikus žaidėjas, turi puikų darbą, bet jeigu tame darbe užtenka tokio aktyvumo, kokį rodai tu, viskas puiku, bet norint būti direktorium to nepakanka... Vieną dieną tu pražaidei nemažai laiko ~307 minutes, bet atėjęs prieš tai dieną tavęs neradau prisijungusio, paskui vėl neradau, galbūt tu ir buvai prisijungęs kažkiek tai laiko, bet aš tavęs nepastebėjau. Taigi savo minusą žinai - aktyvumo stoka, manau tai lengvai ištaisomas dalykas, tiesiog reikia skirti tam daugiau laiko ir dėmesio, o jeigu turi rimtesnių užsiemimų, tai kam pildyti į direktorių?

Visų puikiai žinomas serverio senbuvis - Gta_Ultimate . Anketa patiko, bet tik anketa ir niekas daugiau, apskritai neradau tavęs prisijungiusio NĖ VIENO KARTO STEBĖJIMO METU! Man pavyzdžiui tavo laiko gaila, pildai aketas, galvoji, o prisijungęs nebūni...

Žaidėjas Naglis_Dimsa Anketa super! bet tik pradėjęs stebėti kandidatus tavęs neradau prisijungusio, kitą dieną vėlgi neradau. Radau tik šiandien pražaidęs buvai nemažai - 333 minutes. Suprantu, galbūt probelmos kažkokios buvo, bet aš juk jų negaliu apeiti ir laukti, kol tau jos išsispręs. P.S Kada norėjau tave stebėti buvai AFK bazėje berots ~30 minučių, taigi nesulaukiau... Savo klaidą jau žinai, taigi jeigu ją išspręsi manau kažkada būsi puikus direktorius.

Didysis Gprekeivių direktorius - Nerijus_Alksninis norėjau tavęs paklausti, kiek laiko užtrukai rašydamas anketą? Man ji labiausiai patiko, maniau, kad tau nebus lygių, bet mano nuomonė tik ir liko nuomone, kuri buvo neteisinga... Tavo minusas - neaktyvumas, nei karto neradau tavęs prisijungusio. Pasiūlymas tau: Kada žinosi, jog tikrai galėsi būt aktyvus - pildyk anketą, o jeigu žinai, kad negalėsi, kam gaišti savo laiką, neverta...

Žaidėjas Gytis_Osama tu savo anketoje man įrodei, jog dar "Vaikišką amžių" turintis žmogus, gali turėti daugiau proto nei suaugęs. Anketa buvo tikrai nebloga, tiesiog malonu skaityti, bet vėlgi pirmąją dieną pražaidei (stebėjimo metu) 71 minutę. Kažkokias orgijas ten savo namuose rengei, įtartinai atrodė. Kitas dienas nemačiau tavęs prisijungusio, taigi tau turėčiau dvi pretenzijas: Pirmoji - neaktyvumas, Antroji - užsiimk naudingesne serveriui veikla.

Serverio mechanikėlis Fuller_Grid turbūt viena iš daugiausiai esmės turinčių anketų, bet klaida ta pati kaip ir visų - neaktyvumas. Supraskit, kaip aš galiu stebėti žaidėjus, jeigu jie būna AFK arba neprisijungia, ir ką man apie juos rašyti apžvalgoje... Vienitėlė diena, per kurią tave radau buvo šiandien stebėjimo metu pražaidei 430 min, visą tą laiką beveik dirbai. Jeigu būčiau stebėjęs nuo šiandien, manau tų būtum tikrai daug rimčiau pasirodęs, o dabar, ką galiu pasakyti, SEKMĖS TAU kituose direktorių rinkimuose!

Ir paskutinis, BET NEPRASČIAUSIAS Donaldas_Donald Anketa 10/10 viskas gražu idėjų daug, tiesiog Liux. Atėjęs į serverį tave pirmą sutikau daugiausiai laiko pražaidusį t.y 205 minutes. Atsakingai žiūri į SWAT'uose turinčias pareigas, važinėji pagal KET, gerai reaguoji į gelbėjimus, viskas buvo gražu. Kitą dieną ~19:33 sutikau tave gelbėjime, kuriame tu parodei man, kad moki šaudyt tuo met jau buvai pražaidęs 388 minutes, šiandien iš pačio ryto buvai pražaidęs 183 minutes ir supratau, jog tu esi aktyviausias iš atriktųjų, geriausiai dirbi. Visada maniau, kad tu toks žmogus mėgstantis prikolus ir į viską žiūri nerimtai, bet kai nori gali būt rimtas, atsakingas žmogus, tikiuosi, jog taip žiūrėsi į savo pareigas ir turėsi dvigubai tiek idėjų, kiek parašei anketoje. Nenuvilk mūsų ir vadovauk griežtai, bet teisingai! Sveikinu ir sekmės tau!

Taigi taksi 1 firmos direktorius yra: Donaldas_Donald, sveikinu dar kartą jį!

Linksmų, laimingų kalėdų ir naujųjų metų linki jums visa DPKT komanda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...